LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***420**
Raspunsuri - Pagina 21
Floric spune:
Anca , hai ca ma bag.
Incep acum, ca is la serviciu si continui luni, tot la serviciu printre picaturi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
pisigri spune:
La multi ani gemeni de Iuca !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
BIANCA & BOGDAN
Iuca , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunile voastre
PS- nu veniti la intalneala ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Cred ca o sa vina si Aris la intalneala !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Da' acu' intreb si eu prosteste poate: de ce nu se poate sa iei legatura cu omul ala, daca e ok, si sa-ti bagi picioarele in opinia fratelui tau pe tema asta, atita timp cit fratele tau nu se poate deplasa sa te ajute...? Asta asa, in loc sa te necajesti si sa te enervezi :) |
Exact la asa solutie ma gandisem si eu!
Si ma gandeam, Chato, daca asta e problema "cu Romania", de pe FB...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
citat din mesajul lui Anaan Novus, nu, din pacate aspiratorul nu spala, l-a reparat in cele din urma, daaaar ca sa-l repare a demontat ceva de la o hota. Acum trebuie reparata hota. |
ce tare e asta :)) anaan, miine daca-ti repara hota vei ramine fara masina de spalat
anca, m-a altoit olguta (ca si voi, dealtfel) ca "io-mi fac singura probleme", sau "le caut" ca la cite propuneri mi s-au facut io m-am incapatinat sa zic NU... asa ca de data am zis DA, desi inca mai sper sa nu o (va) deranjez cu ale mele. Insa iti multumesc foarte mult si tie.
anamariame, cumparaturile le-am terminat, insa daca e ceva ce se gaseste pe toate drumurile, poate iti iau. Zi ce-i. Si, evident, daca tre sa il aduc in bagaje, sa nu fie nici greu nici voluminos
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Exact la asa solutie ma gandisem si eu! Si ma gandeam, Chato, daca asta e problema "cu Romania", de pe FB... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
asta e, da... mai precis cu familionul
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri De dimineata scriu la mesajul asta cu descrierea Ilincai. Inca nu recunosc ca ma dau batuta dar recunosc ca le ainteleg tare bine le Ina si pe Anaan. Cum pot eu sa descriu cum e copilul meu? Fara sa scriu un roman, fara sa par rece si lipsita de suflet, fara sa para ca o "disec", fara sa fie ca si cum as incerca sa va conving ca ea e cea mai cea din intreaga lume si din toate timpurile? Habar nu am. Mai incerc.... |
O sa incerc si eu la noapte... ca tot trebuie sa compun varianta in extenso.... la rezumatul de zilele trecute...
denisamada spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Si pentru ca pisigri parca ne-a zis ca si-a salvat descrierile naostre, ce ziceti, o rugam pe Floric sa puna iar de o centralizare? Adica, sa avem auto/portrete cu mamici, si portrete de puici [asa a iesit rima] |
propun rima: mamici-pui mici.