LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***420**
Raspunsuri - Pagina 21

Floric spune:
Anca , hai ca ma bag.
Incep acum, ca is la serviciu si continui luni, tot la serviciu printre picaturi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

pisigri spune:
La multi ani gemeni de Iuca !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

novus spune:
BIANCA & BOGDAN
Iuca , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunile voastre
PS- nu veniti la intalneala ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Cred ca o sa vina si Aris la intalneala !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Da' acu' intreb si eu prosteste poate: de ce nu se poate sa iei legatura cu omul ala, daca e ok, si sa-ti bagi picioarele in opinia fratelui tau pe tema asta, atita timp cit fratele tau nu se poate deplasa sa te ajute...? ![]() |
Exact la asa solutie ma gandisem si eu!

Si ma gandeam, Chato, daca asta e problema "cu Romania", de pe FB...
Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

chatonel spune:
citat din mesajul lui Anaan Novus, nu, din pacate aspiratorul nu spala ![]() ![]() |
ce tare e asta :)) anaan, miine daca-ti repara hota vei ramine fara masina de spalat

anca, m-a altoit olguta (ca si voi, dealtfel) ca "io-mi fac singura probleme", sau "le caut" ca la cite propuneri mi s-au facut io m-am incapatinat sa zic NU... asa ca de data am zis DA, desi inca mai sper sa nu o (va) deranjez cu ale mele. Insa iti multumesc foarte mult si tie.

anamariame, cumparaturile le-am terminat, insa daca e ceva ce se gaseste pe toate drumurile, poate iti iau. Zi ce-i. Si, evident, daca tre sa il aduc in bagaje, sa nu fie nici greu nici voluminos

chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Exact la asa solutie ma gandisem si eu! ![]() Si ma gandeam, Chato, daca asta e problema "cu Romania", de pe FB... Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
asta e, da... mai precis cu familionul

denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri De dimineata scriu la mesajul asta cu descrierea Ilincai. Inca nu recunosc ca ma dau batuta ![]() Cum pot eu sa descriu cum e copilul meu? Fara sa scriu un roman, fara sa par rece si lipsita de suflet, fara sa para ca o "disec", fara sa fie ca si cum as incerca sa va conving ca ea e cea mai cea din intreaga lume si din toate timpurile? Habar nu am. Mai incerc.... |
O sa incerc si eu la noapte... ca tot trebuie sa compun varianta in extenso.... la rezumatul de zilele trecute...

Denisa-Madalina

denisamada spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Si pentru ca pisigri parca ne-a zis ca si-a salvat descrierile naostre, ce ziceti, o rugam pe Floric sa puna iar de o centralizare? Adica, sa avem auto/portrete cu mamici, si portrete de puici [asa a iesit rima] |
propun rima: mamici-pui mici.
Denisa-Madalina