Despre jucarii.(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

Super elaborat nu e. Este ok pentru un copil de 3 ani. In timp ce oaki oak ala este foarte simplu. Parerea mea este ca o sa ii placa mai mult testoasa pentru ca are modul karaoke si este si mult mai interactiv avand mai multe activitati. Parerea mea este sa mergi pe cel testoasa

@Ralu : nu contine faina dar dat fiind faptul ca nu are apa in ea are consistenta fainoasa ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

multumesc:)
cred ca o sa aleg varianta tesotasa, atunci, asta in speranta ca nu voi fi nevoita sa-i iau unul rroz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei!
Dragutz subiect si frumoasa initiativa, floreaa!

Laurashul meu, desi baietel, vadit influentat de reclamele insidioase de pe stiu eu care canal de desene mi-a poruncit sa-i cumpar papusa "ia-ma in brate". A poftit ca in momentul imediat urmator reclamei sa dam search pe google sa verifice el, cu ochii lui ca papusa corespunde exact semnalmentelor de la tv. Zis si facut, doar ca la cautare- alta belea: au navalit zeci de concurente in fata ochilor lacomi ai rasfatatului meu, care a decis ca vrea sa adauge la cosul de produse si papusa maria cu 116 functii, si bebelusul nenucco sau cum i-o zice (al bolnavior, cu febra ), papusa irina, verisoara lu' maria, a' cu 116 functii, papusa care creste, aia care mananca si dupa aia scapa de mancare prin mijloace obscure intelegerii mele de moment si, de altfel, toate papusile care ocupau ecranul.
Cum rasfatul are o limita, ma adresez domniilor voastre (in special lui floreaa) cu urmatoarea intrebare: care dintre papusile cu enshpe mii de functii ar putea sa ocupe timpul, mintea si rabdarea unui baietel dragut de (aproape) 5 anisori?

Scuze ca m-am intins cat o zi de post.

Mergi la inceput

He he :), un baietel care vrea papusele. Nimic rau in asta nu e ceva fara precedent.
Hai sa o luam cu inceputul..deci daca eu as fi un baietel asa care stie despre papusi ce as vrea eu...hmm...
papusa ia-ma in brate (Baby Born Mummy Pick Me Up Doll) se cere in brate, rade, gangureste, si spune cateva cuvinte simple printre care si mama. Pe de alta parte gama baby born are multe accesorii si hainute de toate felurile, patuturi etc.
Papusa Maria mi se pare mai educativa pentru ca are fraze in romana si engleza pe care le rosteste si are si cantecele (5 sau 6 cantecele), pe langa astea are cateva accesorii gen oglinda,pieptan,clame etc. Verisoarele ei au doar cateva fraze pe care le rostesc in romana si engleza si 3-4 cantecele dar atat, nu tu un accesoriu, nu tu nimic.
Bebelusul nenuco face febra, il asculti cu stetoscopul, ii dai cu lingurita doctoria si se face bine, ii iei temperatura si ii dai mancarica asa cu biberonul (copiii se dau in vant dupa stetoscopul ala de plastic si seringa).
Maia care creste este predispusa defectiunilor tehnice daca ma intelegi (asta nu inseamna ca se strica pe loc dar mecanismul prin care creste este predispus la "buba") dar cu toate astea creste, cere de mancare, cere sa fie invelita si cand este invelita inchide ochii (si stiu si secretul ), plange, rade, spune mama, doarme. are un biberon mic inclus in pachet cu care ii da laptic.
Cea care mananca si ii dai apa si apoi face nevoile in afara de faptul ca o sa iti umple casa de "minuni" :)), are un scutec, olita, o inghetata (din carpa e facuta inghetata) pe care atunci cand i-o apropii de gurita se inroseste in coltul gurii; mai ai un biberon si o farfurioara din care sa ii dai sa manance. Aici trebuie sa te avertizez ca scutece nu se mai gasesc, cel putin nu in reteaua noastra si in alta parte nu am mai vazut sincer sa fiu. acum nu neg ca nu mai exista in nici un magazin dar cine stie prin ce colt ar fi ascunse.
Papusa irina este si ea foarte isteata dupa cum ii spune si numele si este educativa. Il ajuuta pe cel mic sa invete literele, cifrele si formele geometrice intr-un mod distractiv,are o tastatura cu butoane pentru comenzi si butoane pentru litere si cifre, este prevazuta cu senzori pe fiecare mana cat si pe piept si vorbeste atat in romana cat si in engleza,functioneaza in doua moduri: de invatare si de testare a cunostintelor dobandite si multe altele. Noi nu am avut-o si sincer sa fiu rar de tot mai intreba cineva de ea si asta datorita reclamelor celorlalte papusi care invadau televizorul. Pare interesanta si Irina.
Daca ar fi sa fac un top ar fi asa (topul luand in considerare cele mai multe intrebari despre papusa respectiva si respectiv cumpararea ei). Intre locul 1 si 2 este o distanta foarte mica
nenuco, papusa care face febra cu stetoscop si alte minuni
maria cu verisoarele ei (mai mult maria)
Irina cea isteata
Acum ramane sa alegi tu ce vrei si cum vrei sa fie papusica si ce sa faca, sa te mai documentezi eventual... si sa intrebi.
Sper ca am ajutat. Daca mai e ceva nu ezita sa intrebi

Mergi la inceput

Floreaa, multumesc mult! Wow, acum pare si mai greu. Parca imi place Irina cel mai mult, dar deh- nu e vorba de mine. Desi...
Pana la urma m-a innebunit ca vrea creaturile stretch screamers . Astea nu exclud papusile, evident. Rade cu gura pana la urechi la reclama aia, i-a scarbit pe toti din familie. Mie mi se par fff amuzante, dar cam ciudate pentru copii. Ma rog...o sa ma duc in primul magazin de-al vostru care imi iese in cale si ma decid acolo. Multumesc mult, inca o data pentru rabdare si pentru indrumari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Violeta, fetitele mele au toate papuasile expuse de tine si cel mai mult s-au jucat cu bebelusul care face febra. Pe restul nu cred ca le-au bagat in seama mai mult de 2 ori. Pe Maya nu o suporta ca este grea, Irina si Alexia precum si Maria nu fac decat sa spuna acolo niste fragmente dintr-un cantecel sau sa spuna cate o propozitie. Intradevar cu bebelusul s-au jucat putin mai mult, este putin mai interctiv. Intradevar acest bebelus a avut succes si la baietei.

Mergi la inceput

Multumesc mult, danaionela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Violetan, anul trecut in toamna am gasit la Noriel mumia de la strech screamers cu 50 RON si la rugamintile lui am luat-o. Si acum se joaca cu ea desi a fost muscata de varul lui si capul e varza . Acum vrea pe Frankie dar i-am spus ca astept reducerile. Si in noaptea de Inviere a mers cu mumia dupa el... si eu am fost stresata la inceput dar e chiar haioasa in hidosenia ei . In Carrefour costa 124 RON .
Inca o data multumesc lui Floreaa si mamicilor care posteaza aici; chiar m-ati ajutat mult sa decid la cumpararea jucariilor Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seeioana spune:

Buna Floreea, pentru ca lucrezi in domeniul jucariilor, spune-mi te rog daca exista pe undeva figurine [sunt mici din plastic] cu personajele desenului animat Tinkerbell... am pe cineva tare dornic si eu nu am reusit sa gasesc decat vreo 2...

merci, Ioana

Mergi la inceput

In legatura cu "papusile" stretch screamer, in momentu asta sunt 89.90 de la 100. Anul trecut au fost 49.90 dar undeva pe la mijlocul verii-sfarsitul verii(atunci intra la reducere), apoi revin la pretul initial.
@Seeioana : am avut si noi figurinele respective la punguta (erau 14.90 cred). S-au terminat de prin vara trecuta si de atunci nu am mai adus. Nu stiu daca vom mai aduce sau cand. Am inteles de la oameni ca nu au gasit pe nicaieri. A fost atunci o perioada, cand s-a lansat filmul de la Disney si o perioada dupa film, cand au fost cautate. Terminandu-se parioada aia, magazinele si hypermarketurile au rarit comanda pana cand nu s-a mai facut comanda de figurinele respective. Asta nu inseamna ca e imposibil sa mai gasesti pe undeva dar sansele sunt foarte mici.
Sper ca am ajutat cu ceva. Daca aflu ceva am sa revin cu informatii despre figurinele tinkerbell. Multumesc

Mergi la inceput