Despre jucarii.(2)
Raspunsuri - Pagina 5
Sara_Maria spune:
Floreaa, esti o comoara pt noi :-). Pentru o fetita de 2 anisori ce imi recomanzi? Tocmai i-am cuparat Mickey Povestitorul pe care il asteptam de la Craciun, deoarece l-am ratat. Am observat ca intre timp s-a schimbat si importatorul...
Ma gandeam la niste cuburi...mai exista masuta aceea cu cuburi? Sau de unde as putea lua o placa de montaj similara cu cea de la Lego. Alta jucarie interactiva ca Mickey P mai exista? Mickey a avut efectul scontat, l-a pupat, a dansat cu el, ii dadea sa manince sa bea apa cu canita ei... Sigur crede ca a iesit din televizor si a venit la ea... il alinta Mikito :-)). Cand i l-am dat atat s-a bucurat incat mi-au dat lacrimile de emotie cand am vazut-o cat il iubeste.
oana_lex82 spune:
Buna, ma intereseaza si pe mine Mickey povestitorul, Iustin al meu il adora pe Mickey..Vreau sa stiu mai multe despre aceasta jucarie...in afara de cantecele si povesti ce stie sa mai faca? Danseaza? se misca in vreun fel? isi merita banii??Oare la Carrefour il putem vedea in functiune ca sa vedem daca Iustin e incantat de el??
Floreaa spune:
Imi cer iertare pentru intarzierea cu care raspund dar se apropie pastele, iepuraasul, copii, cadouri si incerc sa profit de timpul pe care il am sa fac cat mai multe posibil
@oana_lex : mickey povestitorul spune povesti si cantecele si isi misca gura cand spune povesti iar manutele i le poti aranja in ce pozitie vrei. vocea este cea a lui mickey mouse, bineinteles cea din desenele cu mickey traduse in romaneste. il poti vedea in functiune, are un mod demo pe care ar trebui sa fie pus si tu apesi acolo pe un buton si el incepe sa cante sau sa spuna o mica poveste legata de personajul de pe butonul apasat.
@sara_maria o placa de montaj similara cu cea de la lego poti lua de la ..lego si avand in vedere faptul ca are 2 anisori exista placi din acelea pe care poate construi tot de la lego dar gama Duplo (1-5 ani cam asa este intervalul). Alta jucarie ca mickey povestitorul ar fi winnie povestitorul asa mai vestiti. Mai sunt si alte jucarii povestitoare dar nu sunt asa "pe masura" lui mickey si a lui winnie.
In legatura cu cuburile, poti lua de lemn sau de plastic(sunt la mare cautare, cel putin la noi);puzzle-uri cu figurine din acelea din lemn putine la numar asa ca pentru varsta ei. Daca e fan mickey mai exista si un ride-on cu mickey mouse care se cam cauta (cel putin la noi), exista plushuri cu mickey,minnie,daisy, tabla magnetica ce il are pe mickey pe ea (bineinteles cu supravegherea unui adult se poate juca la ea). Mai poti incerca si creioane cerate sau chiar si plastilina (eu unul as recomanda play-doh)
Sper ca ma iertati ca am raspuns asa greu. am sa incerc sa fiu mai rapid. va multumesc pentru intelegere si pentru alte intrebari sunt tot aici
Floreaa spune:
Revin cu o rectificare: ma refeream la cuburile de lemn ca sunt la mare cautare, cel putin la noi. Multumesc
alex_andra spune:
Floreaa, poti sa-mi spui, te rog, daca ai cumva idee despre setul Moon Dough Large Theme Kit: http://noriel.ro/jucarii_copii_Olarit_Plastilina/jucarie_MOON_DOUGH_Large_Theme_Kit
contine si Cash Register si Ice Cream, sau se alege dintre ele?
Si daca au si plastilina inclusa.
Multumesc :)
PS: si o recomandare de laptop de 3+, m-ar interesa:)
_Ralu_ spune:
Contine una din cele doua, in fctie de jocul pe care il alegi.
Si da, contine si moon dough (plastilina), 3 pliculete.
Noi am luat setul cu pizza, din aceeasi serie, si fii-mea e super-incantata. Si mie, sincer, mi se pare cea mai reusita chestie de modelat. Avem si Play Doh, si Moon Sand si Aqua Sand si Olarit cu lut, si cu Ipsos...Moon Dough mi se pare cel mai usor de folosit, si cu rzultatele cele mai spectaculoase.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Floreaa spune:
Vad ca ralu mi-a luat-o inainte :). Sunt mai multe modele de moon dough si fiecare contine cate un aparat gen cash register, ferma etc si au si plastilina inclusa(3 pliculete). Nu se usuca plastilina de la moon dough si poti cumpara apoi rezerve cu plastilina. Ai grija sa nu iti faca prin casa multa plastilina din asta pentru ca are o consistena fainoasa asa :)
Floreaa spune:
Un laptop mai "sofisticat" daca pot zice asa, ar fi vestitul pc karaoke http://noriel.ro/jucarii_copii_Laptopuri/jucarie_Computerul_Testoasa_PC_Karaoke . Citeste jos acolo specificatiile lui. Sa stii ca laptopurile pentru copii nu au ecran color tocmai pentru a proteja ochii copiilor deci sa nu te astepti la o grafica foarte complexa pentru ca imaginile sunt negre si pixelate. Ar mai fi si http://noriel.ro/jucarii_copii_Laptopuri/jucarie_Laptop_Oaky_Oac . Acum, exista mult mai multe modele de laptop dar si pretul creste. Parerea mea e ca mititelul tau o sa creasca repede asa ca nu stiu cat timp o sa il fascineze laptopul asa ca o investitie mare nu stiu daca isi are asa mult rostul :).
Astept si alte intrebari daca aveti. Multumesc
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floreaa [...] ca are o consistena fainoasa asa :) |
...desi nu contine faina! - vorba lu' fii-mea care imi tot repeta chestia asta...a auzit-o in reclama...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
alex_andra spune:
Multumesc Ralu si Floreaa:)
Florea, intre testoasa si oaki, ce recomanzi?
Fetita mea are 3 ani si ma bate la cap de cateva luni sa-i iau un laptop.
Stiu cum arata ecranul, nu o sa fiu dezamagita.
Am vazut si descrierea tehnica la amandoua laptopurile, am observat ca testoasa e mai elaborata, dar nu ma hotarasc daca e cazul de ceva super elaborat, adica, desi pe mine ma atrage tare mult testoasa, ma gandesc ca pentru ea nu o sa fie asa interesant.
Am mai "patit" asa la diverse jucarii, eu ii cautam ceva super profi, cand ea era fericita si cu jucaria de baza (gen carucior de jucarie- landou,ca avea trei, dar nu landou, i-am cautam tot felul de carucioare, care mai de care si cand, pana la urma, i-am luat unul din piata a sarit in sus de bucurie)