Despre jucarii.(2)
Raspunsuri - Pagina 4
bea_medro spune:
Buna, am cumparat jocul Parol pentru fiica mea si suntem foarte dezamagite de el. Repeta numai litera Z si dupa ce apesi tasta aceasta nu se mai stinge. Am fost cu jocul inapoi la magazin, mi l-a schimbat si surpriza... acelasi lucru.Stie cineva cum se foloseste? La instructiuni scrie ca nu se foloseste in lumina puternica. Am incercat toate variantele de lumina naturala si electica, degeaba. Imi pare rau pentru banii dati.
Floreaa spune:
Buna, am citit ce ai scris si imi pare rau ca ai fost dezamagita si ca raspund asa tarziu. Referitor la problema ta nu pot sa te ajut nu pentru ca nu vreau ci pentru ca atunci cand am avut jocul respectiv nu m-am uitat atent la fiecare detaliu al jocului ci m-am uitat sa vad ce are in el si principiul jocului dar la momentul respectiv nu am stat de el. Acum noi nu il mai avem in magazin de ceva vreme buna. Sfatul meu este sa te duci cu el de unde l-ai luat si sa rogi pe cineva din magazinul respectiv sa iti arate cum se foloseste. Noi nu avem magazin acolo ca te ajutam intr-un fel sau altul. Daca nu corespunde jocul cu ce scrie pe el ca ar trebui sa faca, il returnezi. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult. . Sper sa nu te superi.
Floreaa spune:
Vad ca nu a mai scris nimeni nimic aici. Poate din cauza ca sezonul jucariilor a trecut. Eu totusi verific de fiecare data cand am timp si voi raspunde in masura i ncare am timp, intrebarilor legate de jucarii.
In alta ordine de idei, se pare ca beyblade inca mai este cumparat,nu chiar asa frenetic ce-i drept, dar lumea mai intreaba de ei. Pentru fanii Angry Birds : le gasiti in magazine si singurele care nu scot sunete sunt cele breloc. Multumesc pentru atentie
Selene_Bunny spune:
Stai ca vin Pastile...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
Mikaela_a spune:
Da, eu vreau sa intreb parintii cu copii mai mari, daca au cumparat jocul Parol si daca le-a mers.
Ca la mine repeta ca o moara stricata aceeasi litera de s-a plictisit copilul si l-a abandonat.
geniest spune:
Floreaa ce bine ca ai reinviat subiectul....trebuie sa iau un cadou mai deosebit unui pusti care implineste 4 ani. Ce-mi recomanzi ???? Caut genul de cadou fiabil si cu care sa se mai joace si peste 2 ani...
Multumesc anticipat !
natalia_nica spune:
Da, caut si eu idei de cadou pentru 6 ani, ceva care sa nu plictiseasca (fara masinute, roboti, angry birds/beyblade etc), ceva care sa-l provoace... Exista asa-ceva, ca eu sunt in pana de idei...
anya spune:
Un joc cu circuite electrice, jocuri cu "experimente", microscop, jocuri de psp/ps3/wii sau ce are acasa, si Lego.
Am doi baieti de 6 si 9 ani si cu astea se joaca.
Floreaa spune:
Buna si bine v-am gasit doamnelor, domnisoarelor,mamicilor. Imi cer scuze de intarzierea cu care raspund dar nu prea am avut timp. Anya ai punctat bine si parerea mea este ca jocurile astea ii "provoaca" pe copii. Noi am avut odata jocuri de la Thinkfun gen "rush hour" sau "brainteasers" si au fost foarte cautate, jocuri ce pun mintea la contributie de la Deico(erau la un moment dat in crf), asa numitele iqgames. Mai poti incerca un joc sudoku sau "cine stie castiga" senior cu touch sau fara.
@geniest : i-am explicat ieri unui copil de 5 ani cred cum sa joace un joc de table pe jocurile alea mici pe care le avem noi (din alea de buzunar) si am ramas socat cat de repede a prins. Nu stiu daca peste 2 ani nu o sa vrea un PSP (vb unui client : eu ma jucam v-ati ascunselea ca prostu in spatele blocului:)). Sa vedem deci... Eu unul din ce am vazut practic si am vorbit cu clientii si am si testat practic recomand jocurile din gama quercetti de genul "fantacolor tehno", "marble run basic" sau "marble run motor", "geoville", jocurile de la geomag, ai putea incerca si http://www.imaginarium.ro/54013/ecommerce_12/54013/329-321-393-331-399 , "cine stie castiga junior" , "Sa construim scene - Animale domestice" de la d-toys, instrumente muzicale, Lego (e nemuritor) sau Megablocks.
Inca o data imi cer iertare pentru intarziere dar nu s-a putut. Promit sa nu se mai intample
Floreaa spune:
Mamicilor, taticilor si mai ales copiilor : dat fiind faptul ca inca nu s-a dus febra beyblade tin sa va anunt ca o sa se tina concurs beyblade in incinta carrefour baneasa pe 7 si 8 aprilie. Daca va intereseaza, am sa revin maine seara cu un program si alte detalii. multumesc pentru atentie