Despre jucarii.(2)
Raspunsuri - Pagina 3
Floreaa spune:
Urate papusi. Ce accesorii or avea ? poza de la ecografie...lichid amniotic in pungute ?
Paff spune:
Au niste granule pe care le indesi in ele ca sa creeasca
Acum am citit despre ele..nu sunt pentru copii,sunt pentru mamicile care au pierdut copilasi.Totusi..nu stiu ce sa zic :(
diannaalex spune:
O prietena de-a mea vrea sa ii ia baiatului zuzu pets cu acesorii. Ce parere aveti sunt bune ca sunt cam scumpe si nu ar vrea sa dea banii degeaba. Va multumesc
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun
Floreaa spune:
Pai mai intai spune-mi ce varsta au copiii si zhuzhu pets au fost 69.90 pretul original, acum la magazinul unde lucrez eu ai reducere 50% din pretul de 49.90, plus reducere de 50% la alte accesorii deci nu cred ca sunt asa scumpe, parerea mea. Zhuzhu pets sunt niste soricei cu rotite pe al caror nasuc apesi si scot tot felul de sunete. Cand ii apesi pe spate incep sa mearga, bineinteles pe rotitele respective. Pentru alte detalii si intrebari am sa incerc sa raspuns cat de repede pot
diannaalex spune:
copii au unul 5 si unul 3 ani. Multumesc frumos.
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun
monica70 spune:
Muuulte.
Din ce mi-ai recomandat,parcarea aia Wader e super faina, e frumoasa,solida,are "soselele" foarte late - in set sunt doua masinute mai mari.Cand se va juca cu masinutele mai mici,vor incapea f. bine pe doua sensuri.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
eumada spune:
Succes absolut toate,mai putin laptopul cu spiderman.Am pierdut instructiunile si nu stiu cum sa-l fac sa devina interesant.
O sa pun deseara cand ajung acasa poze cu decoratiunile facute cu suflariciu.....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Floreaa spune:
Daca era laptopul testoasa iti dadeam eu instructiunile. Ala cu spiderman nu l-am avut
bea_medro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floreaa Buna Mikaela. Dap, jocul Parol(un joc de cunostinte generale, un fel de stii si castigi), Pantomime(un joc in care trebuie sa ghicesti personajul sau lucrul mimat de unul din jucatori), Cameleon(tot asa de strategie), Jocul Vietii (exact asa se numeste si este de la hasbro), Colonistii din Catan impreuna cu extensiile sale, Risk (poate ii place strategia), Jenga(pe care il cauta oamenii mari cand pleaca in vacante :)),Cluedo. Eu zic sa dai o cautare pe google sa vezi pe unde le gasesti si sa vezi mai multe detalii despre ele ca nu cred ca te-am lamurit prea tare. La magazinele de jucarii care are jocul "cine stie castiga" nu gasesti jocuri de la d-toys, cu toate ca sunt foarte interesante si eu le recomand. Te rog da-i o cautare si chiar ai putea sa intri la cei ce fac jocul pantomime pe site. |