Despre jucarii.(2)
Raspunsuri - Pagina 2
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Cand am zis ca incheiasem subiectul cu darurile de Craciun pt Maria Sa Copilul, iata ca are o singura, unica, dorinta: vrea sa-i aduca mosul o... caracatita Deci help! Trebuie sa gasesc o caracatita, cat mai ieftina evident deoarece este un simplu capriciu, si poate fi oricum, copilul insusi a zis ca n-are preferinte, poate fi chiar si de plus, caracatita sa fie! |
Ce zici de caracatita pentru plastilina de la Play-Doh? Macar e educativa, mai functionala decat una de plus... :)
Cred ca si la Ikea Ro sunt manusi pentru degete cu animale marine, intre care si o caracatita, setul e cam 25 lei ( 6 euro aici, daca retin bine).
Mai stiu eu o caracatita de la Lamaze, dar aia e scumpa rau si e pentru bebelusi, deci nu se justifica.
boticelina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JuliaSM
Ce zici de caracatita pentru plastilina de la Play-Doh? Macar e educativa, mai functionala decat una de plus... :) Cred ca si la Ikea Ro sunt manusi pentru degete cu animale marine, intre care si o caracatita, setul e cam 25 lei ( 6 euro aici, daca retin bine). Mai stiu eu o caracatita de la Lamaze, dar aia e scumpa rau si e pentru bebelusi, deci nu se justifica. |
Julia caracatita play doh am gasit-o pe okazii la mana a doua, tipa e chiar din cta, in ultima instanta, daca nu gasesc alta o iau pe aia, desi avem un cutioi de instrumente pt modelat deja, iar de noua nu se mai gaseste in magazine.
Ma gandeam sa intru zilele astea prin petshopuri, vazusem pe net una haioasa dar era jucarie pt caini Alea Lamaze sunt intradevar prea de bebelusi. Mai gasisem si un set de baie Tommy dar costa mult prea mult pt niste cauciuc frumos colorat...
Avem setul cu animale marine din ikea, dar cred ca vrea ceva mai mare
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
amarantina spune:
Dl Florea care e diferenta dintre beyblade electro si beyblade metal fusion? Ca eu nu vad niciuna. Poate doar ca cel electro sa aiba niste luminite ceva. Fi-miu a scris pe lista beyblade pegasus. Exista pegasus cu luminite?
eumada spune:
florea moama..ce de reduceri la magazinul ala al tauuuuuuuuuu...noroc ca nu i-am luat prea multe Evei.....s-a dus sotul meu azi si ma suna in extaz....sa nu mai cumperi nimic...sa vezi ce reducerii si jocuri super faine sunt la..Noriel....asa ca dupa ce-mi termin treburile....fug acolo.....abia astept sa dau iama in rafturi.....
De bine ce alergam amandoi cu munca si cadourile si copilul....am uitat sa platim cablul...las ` ca ne jucam pe deseneazaonline.... ..........ne redau asdtia semnalul diseara....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Floreaa spune:
Beyblade-ul este practic un titirez. Beyblade metal fusion are o componenta din metal (fusion wheel) sau roata de fuziune. Numele unui beyblade il gasesti in stanga sus a ambalajului. Beyblade-urile sunt de 4 tipuri si anume : atac(attack), aparare(defense),echilibru (defense), energie (stamina) si ai sa gasesti acest atribut sub denumirea beyblade-ului. Exista 88 de denumiri ale beyblade-urilor inspirate din latina dar de fapt denumite dupa cele 88 de constelatii (pegasus,virgo,sagitario etc.) iar ce depaseste 88 au alte denumiri. Cele metal fusion se asambleaza pe cand cele electro sunt mai mari si au luminite si sunete, fiind din plastic. Metal fusion au parti intershimbabile si daca un copil are mai multe beyblade-uri metal fusion isi poate crea unul dupa bunul plac. Exista niste desene numite beyblade in care niste tineri concureaza unii impotriva altora cu aceste bey-uri(prescurtare de la beyblade). In desene fiecare beyblade are in el un spirit al unui animal, pasare,persoana etc. Pegasus este printre cei mai buni in desene de aia este si cel mai cautat. Exista variatii ale aceluiasi bey de exemplu pegasus poate fi - galaxy pegasus, poison pegasus etc. Exista si o asa numita arena beyblade realizata dintr-un plastic si practic seamana cu un lighean. Beyblade-ul pegasus exista si nu este asa de rar incat sa nu il gasesti totusi eu zic sa te grabesti sa il cumperi dat fiind faptul ca este unul din cele mai bine vandute articole de anul asta. Sper ca te-am lamurit. Daca ai alte intrebari nu ezita sa le dai afara :)
Floreaa spune:
Practic un beyblade-ul electronic este dintr-o bucata si are baterii in timp ce beyblade metal fusion nu are baterii. In functie de ce atribut au (atac,aparare etc.) beyblade-urile metal fusion difera incepand cu componentele de la varf si forma lui, care poate fi de plastic sau cauciuc,ascutit sau plat, pana la componenta cea mai de sus care are poza animalului respectiv. Daca mai ai vreo nelamurire nu ezita sa ceri ajutor
amarantina spune:
Florea multumesc pentru raspunsul detaliat. Habar nu aveam ca exista atatea tipuri de beyblade. Am gasit pegasus la metro, am luat si o arena si un bey cu nitel roz pt fi-mea ca sa se joace impreuna.
Paff spune:
Nu mai gasesc subiectul cu jucarii ciudate dar ce parere aveti despre papusile astea?Pe mine m-au infiorat
Nu stiu daca am voie sa pun link,daca nu e ok il sterg
http://www.reborn-baby.com/adopted-babies.html
Se numesc Reborn Baby si se pare ca sunt la moda nu numai printre copii ci si printre adulti.
Arata foarte real dar nu stiu daca i-as cumpara asa ceva copilului meu,sunt infioratoare.
http://www.youtube.com/watch?v=Fss0PUJS-1o&feature=player_embedded