Despre jucarii.(2)
Raspunsuri - Pagina 7
violetan spune:
Uf! M-am intors tare pleostita din Nr. Feeria :(.
Screamershii existau, dar doar cei cu un ochi, nu si cei cu creierul, pe care il vroia Laur. Bebelusul cu febra cica nu mai exista demult, mai e unul pe stoc la Arad care e probabil stricat (incurajarea vanzatorului), zmeu de hartie nu aveau, papusa care face caca f scumpa si fara pampersi (mersi, floreaa! ) nu are haz, papusa Irina nu aveau....
Pana la urma i-am cumparat o bucatarie in miniatura de la un magzzin loco, la care a reusit in doua minute sa-i rupa usita de la masina de spalat .
Dar eu sunt consecventa, nu ma las pana nu-i iau bebelusul cu febra, screamersul cu creier si papusa Irina.
Floreaa, poate ma tii si pe mine la curent cand "mai bagati marfa"?
Multumesc mult tutror inca o data!
danaionela spune:
Problema la papusa care face pipi- caca este ca pe langa pampers nu gasesc nici mancare.. Asa ca dupa ce termini pliculetul nu mai ai de unde sa cumperi ( sau cel putin eu nu am gasit)
gogosel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Screamershii existau, dar doar cei cu un ochi, nu si cei cu creierul, pe care il vroia Laur. |
Si pe mine m-a capiat pustiu' cu cel cariua ii iese creierul!
Si cu Bazele stiintei pe care le-am analizat si mi se par interesante de o zi, doua.
Floreaa spune:
Pentru papusa care face nevoile nu se gasesc scutece si nici mancare, cred ca am mai spu-o . @violetan : am uitat sa iti spun ca la noi, din papusile care le vroiai tu mai e doar maia aia care creste, baby born "mami ia-ma in brate" si chou chou 3 in 1. Cele mai cautate papusi la noi au venit in numar foarte mic (6-7 bucati) de doua ori in 2 saptamani inainte de craciun si s-au dat foarte repede, nemaiprimind dupa aia. Stiu ca se gaseau in supermarketuri ciciobello care face febra, maria si verisoarele ei,irina(la noi nu a fost papusa asta niciodata). Imi cer scuze daca nu te-am informat complet dar chiar nu mi-a trecut prin cap sa iti zic de faptul ca la noi nu se mai gasesc pentru ca de obicei lumea da fuga in hypermarket din mai multe motive.
@gogosel si violetan : cel caruia ii iese creierul este frankenstein si astea le mai avem (daca nu mai sunt in baneasa sigur sunt in altele. cel putin la mine erau acum 2 zile). Bazele stiintei sunt niste experimente, daca le pot zice asa, ce demonstreaza cate un mic principiu. Acum iti dai seama ca cei mici prind foarte repede si nu o sa se joace mult cu el. Pe spatele cutiei se vede exact ce contine si unele sunt foarte simple de exemplu "sistemul solar" care are niste planete mici din plastic si cateva instructiuni pe acolo. Singurul joc din gama bazele stiintei care a fost atractia principala a unei zile de nastere a fost "vulcanul" dar la set mare la 49.90 care mai contine cate ceva pe langa experimentul cu vulcanul.
Multumesc
Aqai spune:
Pls help!
scoala e in febra bayblade-urilor si odrasla mea a ramas fara munitie! orice fac eu nu pricep care e cel mai puternic - da nici el nu ma ajuta, mamaliga lui - si Nathaniel e cel care castiga totdeauna iara copilul meu e trist rau.
Fiindca nathaniel e un mic paracios miorlait si un blond care capitalizeaza pe ochii lui mari si albastri in detrimentul odraslei proprii, noi parintii responsabili vrem sa-l vedem infrant la lupta cu bayblades :D
(asta ca sa va faceti o idee de cat suntem de implicati in activitatile extrascolare ale copiiilor din dotare)
Asa incat: care este cel mai puternic bayblade? Sa fie burn wolf, counter scorpio, poison virgo, ultimate gravity destroyer, pegasus sau cum s-o mai numai ACEL bayblade care na readuca linistea in sufletul nostru de parinti preocupati?
Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)
violetan spune:
Floreaa, stai linistit!!! Pe mine cel putin m-ai informat super complet! Stiu ca-l cheama frankenstein pe-ala, n-auzi ca visez clipurile alea publicitare de parca le-am conceput io?? Glumesc! Chiar ai fost mai mult decat explicit, iar initiativa ta nu numai ca e laudabila, dar eu te-as angaja pe loc la mine in dept, ca-s si de profil hehehe. Bravo, esti tare! Cat despre dezamagirea mea, asta e, o sa ma misc la alt Noriel, dar mie ala din baneasa mi-e cel mai aproape si speram sa scap de un drum in plus. Reusesc eu pana la urma!
Multumesc mult inca o data!
oana_lex82 spune:
Buna, ma intereseaza detalii despre jucaria pic n pop..sper ca stii la care ma refer, cea care arunca bile si apoi le colectezi si tot asa...ma interesa cam ce dimensiune are. copilul meu are 2 ani..oare nu sta cam aplecat ca sa o poata manevra??Am vazut ca copilasul din reclama sta cam aplecat.Ce parere ai? Ma intereseaza opinia ta in general..se vinde, e cautata de copilasi??e atractiva?
Floreaa spune:
@aqai : am sa iti spun dupa cum le cauta copiii, sau cum le cautau. In primul rand sunt sau erau cele mai cautate l-drago, meteo l-drago(si orice alt l-drago),thunder leone, counter leone, apoi gravity destroyer, ultimate gravity destroyer, twisted tempo. Vezi ca leone se gasea cam greu iar la noi cel putin era numai in componenta setului de 2 beybalde-uri. Acum nu stiu cu ce beyblade se joaca astia mici ca de obicei "luptele" astea de beyblade se dau intre bey-uri(titirezi) din aceia cu parte metalica de genul astora http://noriel.ro/jucarii_copii_Figurine_Personaje_-_seturi_si_accesorii/jucarie_BEY_METAL_FUSION_BATTLE_TOP_ASST_W6R2 . mai sunt bey-uri de genul astora http://noriel.ro/jucarii_copii_Figurine_Personaje_-_seturi_si_accesorii/jucarie_BEY_ELECTRO_BATTLERS_ASST_W1_11 care sunt din plastic si au luminite si sunete si sunt mai mari si ultimul model mai este asta http://noriel.ro/jucarii_copii_Figurine_Personaje_-_seturi_si_accesorii/jucarie_BEY_TORNADO_BATTLERS_ASST_W1 . Cele mai intalnite sunt metalice asa ca documenteaza-te asupra tipului de bey folosit de cei mici la scoala in lupta si ia-i unul din ce ti-am spus eu mai sus .
@oana_lex82 : pic'n'pop de la tomy este o jucarie cautata, copiii fiind atrasi de faptul ca arunca mingiutele respective.Acum, nu stiu cat de aplecat sta copilul ca nu toti copiii au aceeasi inaltime. Este probabil sa stea putin de tot aplecat dar jucarioara are rotite si o tine in fata lui ca e o roaba practic.Varsta este 1-4 ani. La noi era 79.90 dar nu am mai primit de mult si sincer nu stiu daca mai e pe undeva. Eu mai sunt tocmai sambata la munca si atunci iti pot spune daca mai e prin vreun magazin. Daca nu, poti suna tu la un magazin si sa il rogi frumos pe respectivul care raspunde sa iti spuna daca mai este pe stoc in alt magazin.
Pentru alte intrebari sunt la dispozitia voastra. Multumesc si sper ca am ajutat
Aqai spune:
thnx!
Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)