Bv Haydee,Marci,nelli!Hai JD,danaela,titi! - 53

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

buna fetelor,

Noi nu avem cine stie ce vesti..... am fost azi la control si bebe nu prea da semne ca vrea sa vina... iar mie imi e din ce in ce mai greu.... sper sa vina repede sa ne intalnim

Felicitari mamicilor...abia astept sa vb si eu de alaptat si greutate....

JD... noi avem termenul apropiat.... sper sa apara si la mine contractiile mai dese.... Eu acum am doar dureri sub burta dar nu chiar dese...si ma tot uit dupa amaratul ala de dop....

Deja am inceput sa vb cu bebe sa-i explic ca noi il asteptam si avem totul pregatit pt el si ca ar trebui sa faca si el pasul cel mare :)

Intru acu sa vad superbebeii pe picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Monna: pai eu chiar ma gandeam ca tu ai muncit cel mai mult la partea administrativa si ar fi frumos sa ai onoarea sa predai stafeta, ca membra de onoare ce esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ronina raman cu partea administrativa ca la stafete zau ca nu ma pricep :D
Danaela scot niste agitate poate poate

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Mona.... merci frumos .... poate il impresioneaza :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

A venit maica/mea azi, dar bebe nu se stie cand isi va arata nasucul. Mi s/a parut foarte ciudat ca doctorita care m/a consultat azi la spital a zis ca am colul perfect inchis. Asta in conditiile in care era deschis 1 cm pana acum 2 saptamani - saptamana trecuta nu am avut control intern - si am avut scurgeri roz si am si pierdut din dop. Cine sa mai inteleaga. Dimineata la monitor nu am avut contractii iar bebe a dormit dus, sucul de fructe si ciocolata nu l/au trezit. Am fost la monitor iar la ora 3 si bebe era activ iar eu am avut destule contractii intre 30 si 40. Nu am decat sa astept.

Finn Constantine 15.10.2009 si 39+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania82 spune:

Va spuneam acum vreo 2 zile ca Stefan face kk mai rar. A facut saracutul acuma seara, dupa aproape 3 zile jumate. Asa fericita am fost!

Fetelor, copiii vostri dorm imediat dupa baita? Ca noi ii facem baita, ii dau de mancare, dar el nu adoarme. Sta cel putin o ora treaz dupa. E adevarat ca e linistit, dar ma gadeam ca va adormi mai repede.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

danaela te-am pus si-n titlu poate se hotaraste Tudor sa vina
J.D. deci de-acu ai liber la nascut?
Tania al meu adoarme dupa baita, ii dau papa si adoarme imediat.

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Am fost azi la doctor si se pare ca al meu nu se grabeste sa vina. Colul e inchis si are 3.5cm. Apa e si mai putina si cordonul e tot in jurul gatului, dar e larg deci nu e nici o problema. Daca nu vine pana joi trebuiem sa ma duc iar la control. Sper totusi sa nu mai stea mult, dar sa mai stea macar pana luni ca pana atunci termin curatenia dupa renovare. Abia astept sa vorbesc si eu de bebe meu, dar mai trebuie sa astept.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 38+ Robert Aaron

AMR 1+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Neata,

Scot si eu niste motate pentru voi, fetelor poate ii impresioneaza pe printi, vad ca numai voi, Jd, Danaela si Titi- mai sunteti, si toate asteptati baietei, care, nu se prea grabesc sa plece din burticile voastre

Cu predatul stafetei si mie mi se pare corect ca una dintre voi:Dara, Monna si Ronina sa aiba onoarea sa preadea stafeta,acuma ramane la latitudinea voastra care are un mesaj mai inspirat de transmis fluturasilor si floricelelor de mai-iunie
Noi azi iesim afara in wrap. Acum studiez cd-ul cu legaturile, sa ma hotarasc pe legatura cea mai buna si sigura.Urati-mi bafta!

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Bafta Miha!

Hai JD! Hai danaela! Hai titi!

Hai baieti la mamicile voastre-n brate ca sunt nerabdatoare. Pe Robert Aaron il asteptam luni, da?
lelu, bv pt vestile bune. Sa ne spui si noua numele strengaritei sa o trecm in lista.

Si tot pt listuta, Mariuca mea a avut 50 cm la nastere.

Raportam o noapte rezonabila: a adormit la 12 noaptea, a papat de la 3:30 la 4:30 cu tot cu schimbat, gandacit (ea adoarme dupa ce papa la un san si ma chinui sa o trezesc sa pape si din celalalt) si apoi ne-am trezit la 8. Numai ca aseara a stat treaza aproape 4 ore, cu mici atipiri de 15-20 de min. Se chinuia sa faca kk si tzipaaaaaa. Colicii cand debuteaza? La ea nu erau colici, dar daca tzipa asa la un kk, cum o fi la gaze?
Pupici ca a adormit pe pieptul lui mami, o pun in patut si fug la dragalit juniorul !

Mergi la inceput