Bv Haydee,Marci,nelli!Hai JD,danaela,titi! - 53
Raspunsuri - Pagina 10
SuperMami_1 spune:
Merci dorina,
Super programul de somn al mandrei tale..asa va odihniti amandoua si esti buna de joaca dimineata pentru Stefan...bravo
Si noi tot la caca tipam, ca gazele le scoatem o data cu caca, ce ramane pe traseu dupa ragait eu ii dau gripe baby water...si parca e mai bine, in sensul ca scoate repede caca si gaze...nu sta mult la scremut.Si noi am avut o noapte linistita numai noi doi singurei in casa.
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
dorinutza82 spune:
Ii dai gripe water preventiv sau avea colici? Adik nush daca sa ma apuc si eu sa ii dau sau sa mai astept..... Asta cum se da? Nu stiu daca show-ul de aseara a fost unul razlet sau se va repeta, ca tare e greu sa o vedem tipand si fara sa stim cum sa o ajutam....
nelli spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari
multumesc si pt listuta a fost nastere naturala,apgar 10cu prima okzie o sa va povestesc cum a fost,oricum sentimentul este de nedescris
nastere usosra fetelor care urmeaza sa nasca,
O zi buna tuturor,sanatate si numai bn tuturor
39+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!
SuperMami_1 spune:
Nelli, de abia asteptam povestea nasterii.
Dorina, ii dau 2ml cu seringa, cand plange si isi strange piciorutele si se inroseste la fata. pe prospect scrie 2ml de 3 ori pe zi, eu ii dau mai putin, tocmai pentru ca nu mi-e clar daca-s colici sau nu.
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
carstea spune:
Neata mamici
Eu ma incadrez in clubul chiaunelor de somn .Emma mea isi vede de programul ei.Dupa masa de la miezul noptii incepe burtica si ne chinuim vreo 2 ore pana la urmatoarea masa .Dupa ora 2-3 doarme pe burta mea pana pe la 5.Dupa masa de la 5 se mai linistesc lucrurile.
In timpul saptamanii e crunt ca Rares se scoala pe la 7 si vine la mine in pat.
Diminetile sunt groaznic de stresante.Ii dau ei un bibe pe la 8 si ma mulg inainte sa golesc sanii ca sunt durerosi dar trebuie sa ma sincronizez intre breakfastul lui Rares care tre sa mearga la scoala si ora de trezire a maimutei.Ideal tre sa termin cu mulsul pana se scoala ea dar nu prea se intampla asa si sa vezi alegatura.
Acum am instaurat un program de seara cand eu ma culc cam 2 ore pana pleaca tati la munca ca pe urma nu prea mai prind decat jumatati de ora.
Sper sa vina zile mai bune.
Legat de water gripe ,mie mi-au zis sa-i dau dupa o luna.Inca nu am cumparat dar ma ocup in weekend ca facem saptamana viitoare o luna.
Fetelor ieri iar m-am speriat ca mi se blocasera cateva canale la sanul stang,desi am pus la san fata .Faza e ca nu era indreptata barbita catre partea infundata si nu se duceau galmele.Am reusit sa o mufez in directia buna si dupa 10-15 min era mult mai bine.
Dara multumesc pt posturile tale.Cred ca de la tine am retinut treaba cu barbita.Mai intra si spune-ne de Miruna.
Am fost si noi joi la cantarire.Verdict la 3 saptamani si 2 zile.4.740.Nu e cine stie ce crestere in ochii mei dar ea a venit acasa cu 4200 la6 zile deci a luat 500 grame in 2 saptamani si cateva zile.O sa o mai cantaresc vineria viitoare la 1 luna.
Fetelor ce inseamna ce inseamna cand regurgiteaza lapticul branzit?Eu cred ca azi noaptea avea arsuri pe gatut dupa ce a regurgitat branzit.
Va doresc un weekend linistit.Poate apucam cateva ore de somn in plus ca poate sunt taticii pe acasa mai mult.
kovacsc spune:
Nici eu nu stiu sa identific colicii dar banuiesc ca astea or fi: se screme incontinuu si da din picioruse, daca o pun la san se linisteste alteori continua dar nu da drumul la san. Aseara nu vroia nicicum sa adoarma pana la urma a adormit pe pieptul meu si asa am prin si eu 3 ore si ceva de somn.
dorinutza82 spune:
La multi ani, Amy!!! Sa ai parte doar de sanatate si bucurii alaturi de Victor, de tati si de toti cei dragi tie!!!
Tala spune:
Hai JD! Hai danaela! Hai titi!
La multi Amy!!!
Da Nelli abia asteptam povestea
Carstea pai a luat super bine in greutate, mai ales ca s-a nascut asa de maricica. Eu stiu ca atunci cand regurgiteaza lapte branzit inseamna ca are digestia buna (pt ca daca de exemplu varsa lapte nebranzit la distanta mare de masa nu e bine)
Miha bravo pt noaptea linistita!
Dara u ok?
Dana iti raspund aici pt ca fb nu prea's eu activa, David a ales-o pe sor'sa deja (si il iteleg, ea macar se piaptana zilnic)
Eu fie am intrat deja la menstruatie, fie sunt in plina hemoragie si bine inteles ca e we si parca n-as suna dr.
Dara ai incercat pompita de nas de la vibrocil? cum e? parca as lua si eu.
Dana eu stiu ca daca bb are muci in kk aia sunt doar muci (pe care nu-i poate elimina altfel). Asa stiam inca de la David, da m-am chiombit ieri in kk Matildei si am sunat pediatra care iar si-a dat probabil o mana peste frunte si ne-a zis sa lasam copiii in pace parinti exagerati ce suntem !!!
Ce-or face Chito? Niko? Oanace?
Apropo's de listuta de la inceput eu as propune un soi de foaie de prezenta unde sa ne reinscriem ca sa stim cu adevarat cand a nascut toata odiseea.
emmaella spune:
Buna ,
Felicitari Sovi,Neli,Dia,Marci!Bine ati venit Iustin,Maria, Lavinia,Bianca!Sa cresteti mari ,sanatosi si sa va bucurati parintii.
Hai J.D.! Hai bebe Euan Tudor!
Hai danaela23! Hai bebe Tudor Andrei!
la multi ani Ami!
Nu reusesc deloc sa ma mobilizez sa scriuAnastasia si Andrei imi ocupa tot timpul plus ca din prima zi de Pasti pana acum am avut in fiecare zi musafiriSincer m-am saturat,programul fetei mele e total dat peste cap.Aseara a plans vreo doua ore ca o durea burtica ,pana nu a facut kk nu s-a linistit indiferent ce-am fi facut noi.Abia pe la miezul noptii a reusit sa adoarmas-a trezit la 4 ,la7 si apoi la 10 sa manance.Eu sunt chiauna de somn pentru ca nu reusesc sa adorm odata cu ea .Am fost si noi la controlul de la o luna si raportam 4,900 kg si surpriza....55 cm desi ea s-a nascut cu 56 de cm.Medicul de familie mi-a zis ca nu a fost masurata corect.....fetele care a-ti nascut la RM ati mai patit asa ceva?De crescut a crescut pentru ca avem multe hainute care nu ii mai vin asa ca tind sa cred ca nu a fost masurata corect.Andrei a avut la nastere 54 cm si parea mult mai lung decat ea......ramane sa vedem luna viitoare cat creste .De cateva zile observ ca dupa baita adoarme foarte greu ,trebuie sa stam cate doua uneori trei ore pana adoarme.Cred ca au aparut din nou colicii....am crezut ca am scapat de ei dar se pare ca nu.
Pe 6 mai am programat botezul si habar n-am cu ce ma imbracdin cauza burtii nu mai incap in nimictoate hainele crapa pe mine
Va doresc un weekend linistit.Eu maine merg la o nunta si astazi trebuie sa-mi gasesc pantofi si ceva de imbracatasa ca va rog sa-mi tine-ti pumnii.Va pup
dana_cp spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala m-am chiombit ieri in kk Matildei si am sunat pediatra care iar si-a dat probabil o mana peste frunte si ne-a zis sa lasam copiii in pace parinti exagerati ce suntem !!! |
Tala