Bv Haydee,Marci,nelli!Hai JD,danaela,titi! - 53

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Amy la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii de la Victor. pup
Tala n-am inteles, ce foaie de prezenta sa facem? Eu sunt de acord numai ca nu inteleg exact la ce te referi :)
Carstea distractie placuta la nunta!

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Multumesc mult pentru urari, sa dea Dumnezeu ca viata noastra sa fie asa cum ne-am dorit-o si intr-adevar nu puteam primi un cadou mai frumos decat pe baietelul meu.

Azi si-a cam stricat ora de somn de la 11 ca l-am scos afara si nu i-a placut cu carutul dar poate usor -usor ne invatam si cu aerul proaspat.
Gaze si caca face la ciuda, numai dupa schimbatul pampersului , dar nu mai conteaza.

Am pus 2 poze in picassa, mai multe pe FB si promitem sa mai punem.
In rest, baita nu ne place atunci cand mami ne tine cu fata in sus, dar cand ne aseaza "broscuta" e un deliciu. Daca se poate numai pe burta sa stea.
Cam atat, vad ca s-a trezit deja

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

la multi ani amy,sanatate ,fericire si numai bine !
am vzt ca vb despre colici,bubu meu are :( se manifesta prin strangerea picioruselor,plins in reprize,atunci cind are crampe,intre ele e foarte linistita ori doarme adanc ori maninca ,desi pauzele intre crampe sunt scurte uneori,eu o calmez cu sirop sab-simplex,o pernuta cu simburi de cirese,multa iubire cu cintece, mangaieri si leganari in brate,bineinteles ca tot mai plinge dar frecventa si durata s-au redus multva urez multa rabdare cu colicii si sa gasiti remediul bun pt bebelusii vostrii

39+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetelor,

Dupa o lunga apsenta apar si eu ..sper sa reprimiti in grup

Vreau sa multumesc tuturor pentru incurajari de la nastere si sa urez bun venit noi strengari !

Noi suntem bine .... mancam putin o exasperam pe mami cu lipsa noastra de apetit ...in 18 zile a luat in greutate 540g de la 4000g cu scadere la 3800g si acum 4540 g. Avem colici ne tratam cu espumisan si suntem rai de somn ..daca nu dormim calumea urlam de mama mama.
Suntem usor constipati mi se rupe sufletul cand il vad cum se screme.
Eu sunt vesnic obosita si nemancata...sper sa imi revin in curand si sa fiu mai activa aici si acasa unde totul e un dezastru .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

La noi cel mai rau e refluxul acid fara regurgitare, mi-e mila rau de ea, sper sa nu ramana cu sechele la gatut de la atata acid pe esofag. Facem si schimbatul pe plan inclinat - e un chin pt ea ca si la schimbat ii vine acid pe gatut si da in sughit de la el. Nu mai e laptic deloc deloc si de-aici si o parte din depresia lui mami, mi-e greu si sa fiu printre putinele care nu alapteaza, probabil doar eu si Lelu. Dar incerc sa nu mai plang ca am ochii cat cepele si nu mai vad.

De la refluxul asta acid fara regurgitare o miscam la minim si ne bucuram cand poate sa doarma din cauza lui si nu isi drege gatutul. Sper sa ajung sa pun poze ca-s prin calculator pe la sot.

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tala, Vibrocilul e fix ca Marimerul, doar mai bine facut, l-am luat pt ca Marimer nu se mai monta la loc. Trag cu gura prin el, dar simt ca nu pot satrag chiar suficient de tare, insa scot ceva mucisori sau macar ii aduc mai la suprafata si ii iau cu betisorul. Nu are multi, dar uneori mai fornaie, dr a zis sa nu-i lasam sa stea pe-acolo, sa-i aspiram (nu cu din aia de pus la aspiratorul mare, aia numai cand e racita).

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Amy, la multi ani!

Tania, andrei adormea bustean dupa baita+mancare, dar maria nu...deci pp ca depinde de copil...

Fetellor, exista si limita superioara la greutate? Maria a luat 400g intr-o sapt... Dar a si scazut mult in prima sapt, vreo 500g.. A avut de unde. Sunt curioasa dc va continua sa creasca in ritmul asta. Colici inca nu are, adica simt gaze in burtica si se framanta/screme, mai tipa uneori, dar nu are crize de plans. Inca. Mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Dara, imi pare rau ca nu mai ai laptic...asta e...macar stii ca te-ai straduit cat ai putut tu de mult...nu-ti mai face ganduri rele si lasa depresia...ca cresc bine copii si cu lapte praf...Rares al meu e un exemplu ca se poate si cu lp Cu siguranta ca al doilea bebe il vei alapta fara problemeasteptam pozele
Refluxul acid cum l-ati depistat?
Irina, oau ce bine a luat mandra in greutate...nu cred ca va creste mereu asa de mult...au si ei perioade si perioade

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara din ce spui se pare ca si Matilda are acelasi tip de reflux (doar ca nu f grav), o vad cum simuleaza senzatia de voma, sughite f des (si dupa ce eructeaza), dar totusi nu pare f deranjant pt ea.
Imi pare rau pentru tine ca suferi si stiu ca nimic din ce as spune nu ar ajuta, dar poate daca te gandesti ca te asteptai la asa ceva si ca Slava Domnului exista lp, adica nu e ceva ce nu are rezolvare...Cu depresiile nu ma pricep sa dau sfaturi (ca doar si eu ma innec in lacrimi, mai ales noaptea si apoi asa de rau imi pare ca ma irosesc astfel) doar poate sa faci un efort si sa incerci sa vezi doar partea buna, minunata a vietii tale.
Noaptea mi se pare mie ca aud mucisori (desi cand scot sunt deja f inchegati) si cand mai regurgiteaza uneori e mai mucilaginos ce scoate pe gurita (dar uneori doar). Pediatra mi-a zis ca batista o putem folosi de pe la 2 luni daca e nevoie.
Chito ma bucur sa te vad. si cu dezastrul din casa...wellcome in the club..ya
Monna ma gandeam sa strigam cumva prezenta, sa facem intr-un fel incat sa stim cine mai citeste pe aici si cine nu (dar nu stiu cum)
Dana pup u too

Vroiam sa va spun ca daca nu aveti un hobby sa va gasiti unul repede. Pe mine hobby-urile m-au salvat de la a ajunge la Balaceanca. Azi chiar ma simt mai normala dupa ce am reusit sa gradinaresc si eu putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

La multi ani Amy! Multa sanatate si voie buna in familie!

Dara:

Sunt mai scurta azi la vorba dar mandra nu ma lasa

Mergi la inceput