Bv Haydee,Marci,nelli!Hai JD,danaela,titi! - 53
Raspunsuri - Pagina 8
dia_tm spune:
Nici Lavinia nu ragaie... pana acum a reusit doar de 2 sau de 3 ori in total, intr-o saptamana.
Daca o tin mai ridicata nu adoarme... daca o lasa culcata doarme, dar apoi regurgiteaza/vomita, si-mi pare rau de ea.
Si din pacate o doare burtica...si-atunci e tragedie si plange destul de rau ; din fericire n-o tine prea mult, dar tare mi-ar placea sa gasim o solutie sa nu mai doara asa...
ronina spune:
Lelu: ma bucur ca sunteti bine si ati ajuns acasa, asta e cel mai important! Dupa ce naste ultima dintre noi ne multam in grup la 'Primele 365 zile din viata unei comori'.
Dia: la inceput nici Bianca nu prea ragaia dar in timp a invatat.
amy25 spune:
Tala acum a inceput sa suga mai bine la san si sa traga mai mult.Ii dau biberon ca sa doarma mai bine noaptea si pt ca Colief se dizolva in lapte, deci acum chir nu pot scoate biberonul. Al meu bebe suge oricum de oriunde cand are foame. Si daca mai plec de acasa e mai usor cu biberon.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel
monna3 spune:
Dia las' ca incet incet o sa-si faca ea program si o sa dormiti mai mult noaptea
Bubu si noi avem problema asta, il pun la ragait si nu ragaie si apoi se tot screme . Doarme cate 5 min si iar se screme, apoi iar adoarme si tot asa... si pt ca se tot screme normal ca si vomita ca deh... la cat se foieste...
lelu bine ati venit acasa! Ma bucur ca mai primi vesti de la voi
Tala de ce sa te simti vinovata? O sa incerc si eu asta cu epilatorul ca si noi avem momente ziua in care suntem rupt de oboseala dar nu vrem nicicum sa adormim, doar sa stam la tzitzi . Noi inca n-am trecut la 2 (adica 3 de la voi ca aici numaratoarea incepe de la cele pt nou nascut si apoi 1 e de la 4 kg in sus) inca. Terminam baxul asta de l-am luat si apoi trecem si noi la 2 .
Dana chiar citeam prin carti ca daca vrei sa-l inveti sa adoarma singur sa-l lasi cate max 10 min sa se linisteasca singur. Il lasi sa planga 10 min, te duci la el, il tii putin apoi iar 10 min... asta daca te lasa inima, vorba ta. Ma bucur ca v-a reusit. Si la mine mai adoarme asa dar nu doarme decat 5-10 min ca dupa aia trebuie sa-si inceapa scremutul
Strumfy te pupam si noi si asteptam pozici
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
kovacsc spune:
Fetita mea doarme prea mult ziua si am timp sa fac ce vreau chiar am timp sa ma plictisesc dar e nasol noaptea ca dc adoarme seara doar vreo 2 ore si apoi sta treaza vreo 3 ore si ceva spre dimineata esta nasol ca sunt moarta de somn, asa a fost azi noapte. Spre dimineata m-a apucat plansul ca eram moarta de somn si ea nu mai vroia nicicum sa adoarma. Pana la urma i s-a facut mila de mine si a adormit de pe la 6 fara pana la 9. Azi a stat cateva ore treaza si sper ca la noapte sa doarma mai bine.
monna3 spune:
Cristina imi pare rau de noaptea nedormita, sper sa urmeze unele mult mai bune de-acum incolo
Am mai pus cateva pozici pe picasa
Povestea nasterii
kovacsc spune:
multumesc Monna , nu sunt toate noptile la fel,asta ma bucura, cu o seara inainte dormise 5 ore si ceva . Dimineata chiar dc eram putin suparata si tot obosita cand o vad imi trece, o iubesc atat de mult si cand stiu cata nevoie are de mine ma face sa uit...........pana la urmatoarea noapte nedormita
monna3 spune:
eu ma uitam acum pe listuta si din fetele care scriu mai des au mai ramas sa nasca doar J.D., danaela si titi . si pe 1 mai (daca nasc toate fetele pana atunci) ne mutam in casuta noua... wow, au mai ramas doar 10 zile de odisee
Povestea nasterii
strumfy_12 spune:
De bine ce am parat-o pe fiimea acu a palit-o somnul... are 1 ora de cand doarme.
Referitor la mutat... eu stiu ca ne mutam pe 1 mai... si predam stafeta celor care nasc in mai-iunie.
M-am uitat la odiseea mai iunie si toate mamicile au spus ce bb au... la noi sunt mamici care cred ca nu au scris decat cand s-au inscris la odisee... ce aiurea.
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumfy_12 De bine ce am parat-o pe fiimea acu a palit-o somnul... are 1 ora de cand doarme. Referitor la mutat... eu stiu ca ne mutam pe 1 mai... si predam stafeta celor care nasc in mai-iunie. M-am uitat la odiseea mai iunie si toate mamicile au spus ce bb au... la noi sunt mamici care cred ca nu au scris decat cand s-au inscris la odisee... ce aiurea. Mami fericita de Strumfita si Motzata |
pai pe 1 mai ne mutam . las' ca in casuta noua o sa ramanem doar cele care au dat un semn... e pacat ca atatea fete nu au mai zis nimic de atata timp.
cine se baga la gandit un mesaj pt stafeta ca eu nu am inspiratie la de astea
le: cand am zis ca daca nasc toate fetele ma refeream la cele 3 care au mai ramas ca restul nu cred sa mai dea vreun semn...
Povestea nasterii