Bv Haydee,Marci,nelli!Hai JD,danaela,titi! - 53

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Am vrut sa pun si eu mesajul de la Marci dar cand l/am primit eram in tramvai, departe de casa.

Felicitari Marci si recuperare usoara! Pupam fetele.

Finn Constantine 15.10.2009 si 38+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Aredwynn, cum dai probioticele, de care si ce doza? Multumesc.

Fetele, ce v-au zis pediatrii de caca verde inchis, cam ca meconiul?


mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)



Ii pun 3-5 picaturi de Protectis in lapticul din biberon. Despre kk verde (nu stiu daca inchis) am citit www.babycareadvice.com/babycare/general_help/article.php?id=18" target="_blank">aici cand imi faceam si eu probleme ca a facut de cateva ori mai verzui.

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Ce m/am speriat cand m/am vazut in titlu! Abia avem 39 de saptamani. Bebe cred ca mai sta cateva zile. Tin picioarele incrucisate cel putin pana vine maica/mea.

Happy, trimitem pupici sa iti treaca depresia!

Tala, .

Nu mai stiu ce aveam de zis... Ah... Se pare ca desteptele de la payrol au uitat sa trimita hartia cum ca am intrat in concediu de maternitate asa ca nema bani. Maine dimineata va suna cineva la asigurari sa vada daca m/au luat in evidenta. Imi vine sa ma duc peste ele si sa le dau cu capul de pereti!

Finn Constantine 15.10.2009 si 39+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

Buna dimineata!

Revin dupa o absenta indelungata, dar motivata
Sunt mamica de minune de fetita pe nume Elena, venita pe lume pe 9 aprilie, 3000 g, 50 cm, apgar 10!

Am fost atat de zapacita inainte de eveniment incat nici n-am bagat de seama ca postul meu de acum vreo 3 saptamani in care anuntam data cezarienei a trecut neobservat si ca nu am fost pe prima pagina cu majorete la data respectiva. Nu-i cu suparare, ca doar stiu cum e in papuci de mamica

Despre noi.. suntem acasa de o saptamana, papam doar san si ne descurcam foarte bine; atata timp cat este mancata, curata si nu o supara nimic este foarte cuminte. Doamne ajuta sa fie asa si in continuare !

Eu sunt bine, mi-am revenit repede, primele 2 zile au fost mai grele de parca ma lovise trenul, cu somnul e mai greu, dar incerc sa dorm si eu cand doarme puiul; soacra mea, in ciuda temerilor mele, exprimate anterior, cum ca le stie pe toate si este categorica cand vine vorba de opiniile personale, este foarte cuminte si de foarte mare ajutor. Nu ma stiu de nimic, mancare, calcat, curatenie (aici nu aveam nici o temere, ca e in stare sa faca treaba in casa 24 de ore din 24). Cel mai important e ca a pus mana pe carte, asa ca a renuntat repede la ideile de crescut copii de acum 30 de ani Sper sa nu fie doar o impresie si cunt convinsa ca si sotul meu a avut un rol aici.

Tati e topit dupa fata si foarte implicat in ingrijirea fetei, atat cat ii permite timpul.

Si pentru ca ar trebui sa mai profit de 3 ore de somn, ma opresc aici, sper sa mai pot intra curand. Voi incerca sa pun cateva poze pe picasa (am cateva pe telefon, cele mai multe nu am reusit sa la dau jos de pe camera), sper sa reusesc.

toate mamicile puiutii si burticile in asteptare

Aoleu! Era sa uit... se vede ca am nevoie de somn: felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate strengareilor (nu dau nume, ca nu mai stiu pe cine am felicitat personal ultima data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Matilda de Tala la multe lunite!
Vlad Alexandru de dana_cp la multe lunite!


Felicitari Marci! Bine ai venit bb Bianca Melissa!
Felicitari Haydee! Bine ai venit bb Elena!
Miha si eu stiam de laptic, si eu ii pun piticului in ochisor ca si el are problemute. Ma bucur ca Vladut e ok
Ronina si eu am aceeasi dilema... cum o fi incaput printul meu in burta la mine?
dia_tm sper sa aveti o noapte ok
Dorina daca face pipi si kk nu-ti fa griji, cu siguranta ai suficient laptic pt ea
Irina felicitari pt luatul in greutate! S-o tineti tot asa
Tania nu-ti fa griji cu kk, e normal ca pe masura ce creste sa se rareasca. Nici al meu nu mai face la fel de des ca la inceput.
Tala cum sa nu te iubeasca nimeni ma? Pai noi pt ce suntem aici? Un special pt tine, hai capul sus ca Matilda si David au nevoie de tine voioasa nu suparata si depresiva
J.D. sper sa se rezolve repede problema si sa-ti intre banii .
Haydee bravo pt fetita cuminte si papacioasa! S-o tineti tot asa

pup burticile, mamicile si strengareii

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Felicitari Sovi! Bine ai venit bebe Iustin Horatiu!
Felicitari Marci! Bine ai venit bebe Bianca Melissa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Felicitari, Haydee!

Monna, numai bebe stie cand vrea sa vina. Pana acum mi/era frica sa nu vina prea devreme, acum vad ca desi tot am contractii, dureri, etc nu se intampla nimic.

Finn Constantine 15.10.2009 si 39+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Felicitari Haydee!
Tala, capul sus ca treceti voi cu bine si peste perioada asta. Sunt convinsa ca si vremea de afara ne indeamna la stari de genul asta, dar vine ea caldura...si sa vezi atunci veselie.Si mie mi-e peste mana sa ajung in Herastrau la intalneala, deci poate negociem cu fetele un parc mai aproape de noi toate cand o punem de intalneala.
Monna, pup si multumesc...deocamdata incerc sa nimeresc cu jetul direct in ochi ca pana acum am stropit peretele
Jd, du-te si da-le o bataie, ca o merita din plin
La multe lunite tizului Vlad dar si frumoasei Matilda!

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Hello!
Felicitari Dia! sa va traiasca micuta Lavinia, si sa va lumineze viata!
Ti-am citit povestea, frumoasa, interesanta, si tare bine ca s-a terminat cu bine si fara forceps!

Felicitaru Marci-Mami, pentru Biencuta, sa fie sanatoasa si norocoasa!


Dara, am citit ca nu esti f ok in anumite privinte sper sa treaca repede.

va multumesc mult pentru urari, atat cele de nastere, cat di cele de LMA Sashonului! Sunteti tare dragute!
DEci da, am 2 baieti nascuti la aceeasi ora in aceeasi zi, interval de 4 ani. bb s-a nascut cu 3.300 kg.
Sunt acasa de ieri de la unu, m-au trimis aia acasa ca n-au ce face cu noi acolo daca ne simtim bine si nici copilul nu il dadeam sa aibe ei grija de el.

Luni dimineata (exact cand s-a pornit mama spre Bucuresti, sa ma ajute) am inceput sa elimin dopul rozaliu, deci m-am pus pe pregateli, calcat hainele de spital, organizat cu plecarea la gradi a 2-a zi a fratilor mari, una-alta prin casa, documente de luat cu mine, si -partea f importanta, mic curs de Doula catre Om :D . I-am aratat iutuburi cum sa imi faca masaj, l-am instruit cum sa imi fie un avocat bun, i-am zis cat de important e sa ma lase in pace daca intru in transa dinaintea expulziei, si sa trieze orice cerinta catre mine din partea personalului, ce sa faca cu bb dupa.
pe la 11 realizam ca aveam BH-uri cam des, imi licareste dorinta de a naste. tragem o "inducere" bine reusita , pe la 1 imi trece prin cap sa deschid pe telefon "contraction master" si incep sa cronometrez. Hait!! 5 min pauza, 45 sec contractii (nedureroase). La 2.15 anunt omu ca mergem. asa de zen n-am plecat la nici o nastere. ajungem la sanador pe la 3, dilatatie 3-4. la 4+ vine dr. Emel, pana la 6+ ajung la durere destul de mare, interval 2 min.
6.35-imi face un control horror pe contractie, in urma caruia mi s-a rupt si apa naturel. aveam dilatatie 7. uailei, imi ieseau ochii. imi reiau pozitia de amazoanca, pe care o iubeam. patul din sala de travaliu era unu lat, caruia i-am ridicat spatarul. pozitia era in genunchi, cu sprijin pe spatar si variatii de aici. in 2-3 min le strig ca ma apasa pe rect. dr tipa sa vina caruciorul sa ma duca la nasteri. aiurea, eu intrasem intr-o stare, am strigat ca eu de acolo nu mai plec. imi amintesc mai mult ca zgomot de fond, ca dr a incercat sa ma induplece sa merg, omu a convins-o sa ramanem acolo, apoi niste strigate sa mai vina oameni, ca nasc acolo. eu vroiam MUSAI sa imping, ceream permisiunea, si aveam impresia ca n-am cu cine vorbi. pana la urma aud dr tipand la mine sa ma pun cu picioarele in sus, ca sa vada daca nu are circulara de cordon. Ha! pai nu asa ne-a fost invoirea. Imi promisese ca ma pune asa doar daca semnele arata ca e necesar (ex. puls de bb modificat). Am ales deci sa o ignor, oricum, capul lui bb a iesit aproape imediat si natural, am impins mai mult ca o idee. Nu cred ca am facut ceva grav, dovada ca chiar a reusit sa verifice absenta cordonului si din pozitia aia. apoi mi-a dat verde sa mai imping odata sa iasa si restul, m-am conformat, intr-o fractiune de secunda a iesit si restul, mult ajutat de restul lichidului. era 6.40, la 5 min dupa ruperea apei. Angel radios, ce copil frumos!! Si cat de linistita eram! Deci pozitia aia m-a facut sa ma simt calare pe situatie ca nici o alta.
De aici, totul a decurs linistit, cordon taiat cu intarziere, bb pus pe mine, placenta iesita fara sa simt, am fost anuntata ca nu m-am rupt, m-am sus imediat la salon, cu bb piele pe piele, unde a urmat si breast crawl .
Acasa, copiii au fost deliciosi cand au venit de la gradi. Am fost informata ca ana e cam tulburata totusi de cand am nascut, chiar daca aparent e bucuroasa, si il mangaie/pupa frumos. Sasa e coplesit de iubire si grija catre frac-su. a avut grija sa ii spuna si noapte buna, si sa sara la primul sunet sa ii spuna buna dimineata, ce sa mai, a begining of a beautiful friendship.
Prima noapte acasa a fost destul de ok, vreo 4 treziri, alaptat la orizontala, kk de 2x, am dormit si eu destul de ok.
Si ca o incheiere, din pacate la mine se verifica vorba ca cel mai bun colostru se face din hemoroizi :))



Dau send si sper sa revin. se frichineste bb.
va pup, mamiceala si gravideala (pe ultima suta) frumoase!

editez, am uitat poze: http://family.webshots.com/album/582661929DHLiCo


(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

La multe lunite cuplului frumos de Gaza si Matilda!!!

Sovi, bv pt hotararea de a naste cum vrei tu! M-am amuzat de cum ai povestit si ce organizata ai fost tu si tati, super!
Noi ne-am trezit azi-noapte cam la 2 ore, dar ma simt nesperat de odihnita fiindca imediat dupa ce eructa, hop cu ea in patut si eu cu cornul in perna sa ma pregatesc de urmatoarea masa. Ziua o tin in brate dupa ce papa, ne mai gandacim, dar noaptea incerc sa profit de pauze ca sa se stranga si lapticul.
Ma chinui cu un san la care am facut ragade fiindca mi-l refuza in spital si am tot insistat pe el@acum papa din amandoi si desi ma dau cu medela purelan dupa fiecare alaptat, tot mi l-a molfait. Strang din dinti cand o atasez la el si pe urma nu mai doare.
Va pup si fug ca-si cere drepturile!

Mergi la inceput