Bv Haydee,Marci,nelli!Hai JD,danaela,titi! - 53
Raspunsuri - Pagina 16
strumfy_12 spune:
Vad ca n-a depus nimeni dosarul...Eram curioasa daca vi s-au solicitat si alte acte in afara de cele din documentul de pe googledocs. Mie mi-au cerut fisa fiscala si ceva de la casa de pensii ...am uitat ce exact... noroc ca mi-au dat scris pe hartie. Dar ce m-a enervat cel mai mult... e faptul ca nici un angajat nu stia de unde tre sa iau chestia aia(de la casa de pensii) pt ca eu am domiciliu intr-un judet si lucrez in altul. M-am lamurit pana la urma. Mama lui de sistem
Anca vad ca ti-au raspuns fetele... la noi e ca la Tala
monna3 spune:
Anca hai a-ti raspund si eu:
1. azi de ex s-a trezit la 7, i-am schimbat scutecul, i-am dat sa pape si am incercat sa-l adorm. a adormit dar cum l-am pus jos s-a si trezit asa ca l-am mai pus in leagan, in playground, ne-am jucat, am ras pana a obosit (adica pe la 10). i-am dat sa pape, a adormit si a dormit pana acum. acum l-am schimbat si pus iar la papa si sa vedem ce urmeaza . de obicei ziua ma cam chinui cu el... il pun la san sa pape, adoarme si daca il pun jos se trezeste si ca sa adoarma inapoi tre sa-l pun iar la san, nu adoarme altfel. daca nu-l pun la san sta treaz pana nu mai poate de oboseala si e tare mofturos (asta daca vrea sa stea treaz ca daca nu e marait pana ii dau tzitzi sa adoarma).
2. ziua ca sa-mi doarma macar 2 ore legat trebuie sa-l tin in brate, altfel nu vrea nici chip sa doarma, se tot foieste intr-una. cum il adorm am scris mai sus
3. eu il imbrac in haine curate dupa baita si-l mai schimb cand vomita sau ii curge din gurita si se murdareste. noaptea il tin doar in body si sosetele (pt ca doarme cu noi si-l invelesc) si ziua ii mai dau pantalonasi sau ii dau salopetele de alea cu tot cu botosei.
danaela, titi
J.D.?? ai nascut? da-ne un semn
Mada stai linistita ca nu te excludem, era vorba de fetele care nu au scris de mult timp, tu nu faci parte din categoria asta
Happy bravo pt fetita cuminte, ma bucur ca reusiti sa aveti un program si ca adoarme singurica
Miha si al meu sughita dar degeaba ii dau san ca tot sughite si dupa aia
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
kovacsc spune:
Azi am fost si noi la pediatru si totul este in regula. Am iesit din maternitate cu 2940 gr si acum are 3650 gr in doua sapt. Noi vedeam ce bucalata devine eram siguri ca a luat ceva in greutate .
Anca nici la noi nu prea seamana o zi cu alta. S-au mai potrivit orele de somn ziua insa noaptea nu. Uneori sta mai mult treaza, alteori este foarte somnoroasa. Azi noapte a dormit pe burta mea de la 1:30 pana la 6:30 apoi dupa o ora iarasi a adormit pana la 10 cand am trezit o sa mergem la medic. Apoi a avut un program cam haotic pana la ora 14 cand a adormit din nou, pt ca am fost si in parc si la socrii. A dormit 2 ore si de la ora 4 este treaza si este 8 deja. Plange si nu vrea sa doarma si nu stiu ce are, daca o pun la san ii trece dar parca imi este groaza sa o tot pun asa la san. Ca de la ora 4 am pus-o de cateva ori ma gandesc sa nu o doara burtica dupa aceea, poate de aceea este asa agitata sau poate este agitata de la oboseala, chair nu stiu ce sa fac in aceste momente. O iau in brate, vorbesc cu ea, o pun pe burtica mea dar ea parca tot la san vrea sa traga. O mai las sa planga poate adoarme asa dar cat sa ma lase inima sa o las asa. Aseara am lasat-o mai mult sa planga ca tot asa nu vroia nicicum sa doarma si era deja trecut de ora 12 noaptea. Dupa ce m-am dus in final la ea a stat 1 minut la san si a adormit instantaneu, pana dimineata cum am zis.
Nu ii dau hainute de zi sau noapte, o schimbam la baita.
Cand am iesit azi afara nu imi venea sa mai intru in casa, asa vreme frumoasa, pacat ca este asa mica si nu pot sta prea mult cu ea afara. Insa dupa ce a adormit am facut ceva treaba si am plecat afara, pe la banca in piata, asa bine m-am simtit.
monna3 spune:
Cristina felicitari pt vestile bune de la medic!
Povestea nasterii
kovacsc spune:
Monna fetita mea doarme dusa ziua, uneori ma ingrijorez ca doarme prea mult dar mai sunt si exceptii, cum a fost azi, treaza de la 4 si la 8 inca nu dormea si nu stiam ce sa ii fac, pana la urma se pare ca a adormit chiar dc a plans putin.
amy25 spune:
Salutare!
Noi nu prea mai avem timp ziua si incerc sa mai citesc si sa scriu cum pot. Victor e ok, doarme noaptea, colicii inca ii calmam cu colief. Ideea e ca nu-i mai ajunge portia la biberon si vrea musai si san, mai ales ca adoarme super bine cu el.
Am avut multi musafiri si am primit si muulte hainute si acum incerc si eu sa ma odihnesc ziua cand doarme el.
aredwin eu il adorm in brate si apoi il pun la patut.
-hainutele raman aceleasi, dar se mozoleste de 3 ori pe zi si il schimb
-o zi normala... dc apuc sa mananc e ok. mancare, curatenie nu pot face, are ore la care se trezeste la 1h-2h.
p.s: in noaptea asta sunt singura
dana cam asa si programul meu numai ca doarmr noaptea si 4 h si afara il scot pe la 2-3
strumfy sotul mu a depus dosarul. de ce?
tala ... niste idioti, dar a trecut
Multumesc Bunului Dumnezeu!
Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel
kovacsc spune:
Da si eu o adorm mai intai si asa o pun in patut, ziua doarme dusa pot sa o iau si de un picior sa o asez ca nu se trezeste dar noaptea este alta poveste.
kovacsc spune:
Da si eu o adorm mai intai si asa o pun in patut, ziua doarme dusa pot sa o iau si de un picior sa o asez ca nu se trezeste dar noaptea este alta poveste.
J.D. spune:
Fetelor, nu am nascut inca dar nu cred ca mai am mult. De ieri m/a pocnit diareea - , scuzati detaliile - si ma dor toate cele. Am mers mult pe jos zilele astea, am alergat, sperand ca/i dau un ghiont lui bebe. Bebe creste si nu prea mai are loc, se misca tot mai putin. Azi abia am ajuns pana la spital sa platesc taxa pt sot ca sa poata asista la nastere. Am aruncat cateva lucruri intr/o geanta pentru spital si acum ma relaxez. Daca ma mai lasa durerile. contractii am mereu, unele dureroase tare, altele nedureroase. eu sper sa nasc zilele astea si cel tarziu vineri sa ma intorc acasa, iar in weekend sa mergem la zoo cu vaporasul. Au anuntat vreme super frumoasa si 24 C.
Dara, . Nu te mai supara pentru ca nu este vina ta pentru ce s/a intamplat. tu ai facut tot posibilul sa fie ok.
Anca, nici noi nu avem si nici nu am avut haine de zi si de noapte. Doar haine de iesit la plimbare si haine de casa. Cele de iesit sunt cele noi, iar pijamalele si cele de stat in casa sunt majoritatea cele ale lui Finn.
Bia, felicitari pt botez!
Tala, tinem pumnii sa fie totul ok cu David!
arca mai aveam cate ceva de spus dar am uitat complet. Va pup pe toate si pe copilasi!
[Am scris mesajul pe la ora 14 dar cand sa/l trimit si s/a rupt cablul de internet si abia acum mi/a adus sotul alt cablu.
Finn Constantine 15.10.2009 si 39+ Euan Tudor
monna3 spune:
J.D. atunci scoate agitatele
Hai J.D.!!! Hai bebe Euan!
Ia uite la ea, sa dea Domnul sa ai o nastere usoara si recuperare rapida si sa mergi in weekend cu vaporasul
Povestea nasterii