Bv Haydee,Marci,nelli!Hai JD,danaela,titi! - 53
Raspunsuri - Pagina 15
SuperMami_1 spune:
Strumfy, eu acum pregatesc dosarele de cic si alocatie. ce ai patit?cu ce sa ma inarmez in afara de rabdare?
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
happylica spune:
am depus eu dosarul de alocatie. cic inca nu
ce prb ai intampinat?
Mirela, mami de Alexia
dara76 spune:
Bubu, uite cu girafa https://comenzi.farmaciatei.ro/product_info.php?products_id=10023295
Eu cantarul il folosesc fix o data pe saptamana si gata.
Cu tras de caput pe spate eu tot de reflux am citit, altfel o doare burtica de la gaze.
Strumfy, am depus dosar doar pt alocatie, ca pt. CIC abia in ziua 43 pot depune.
Noi avem secretie multa galbena la un ochisor, nici nu-l mai putea deschide si dr a zis ca spera sa fie vreun stafilococ din maternitate, sa nu fie canal lacrimal infundat. Ne-a dat Floxal sa pune 1 picatura la 3 ore timp de 10 zile, dupa ce inainte punem 2 picaturi de ser fiziologic. Voi stiti cum se face masajul pt canal lacrimal?
mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)
Tala spune:
Dana, Meg, Happy David e bine acum. Desi am suferit cumplit ca n-am putut sa fiu cu el poate e mai bine asa pt ca tati mai avea putin si matura cu personalul de acolo pe jos - doar un exemplu: iese copilul din operatie, e dus la terapie intensiva cat se trezeste din anestezie si plange - concluzia asistentelor si a unui medic 'eminent' - copilul e obraznic (pt ca plange) si ca sa-l potoleasca i-au administrat somnifer ca cica nu e normal sa planga asa de tare ca nu-l doare chiar rau si deranjeaza. Cand tati le-a interzis sa-i mai faca asta l-au amenintat ca-l scot afara - noroc ca nu mi-e rusine cu el si i-a pus la punct (din pacate insa tot niste brute sunt care chinuie copiii intr-un spital pt copii). Important e ca puiul e bine (si fericit pt ca a primit o gramada de cadouri)
Eu incerc sa nu ma impacientez, dar va aud cum povestiti de pui si nu stiu daca noi, la 5 saptamani suntem ok sa dormim aproape continuu. Voi suna si pediatra. Are zile in care sta treaza legat 3 sau chiar 4 ore, dar azi de exemplu a stat treaza doar cat am schimbat-o. Si icterul pare sa fi disparut (chiar am remarcat zilele trecute ca s-a albit brusc)
happylica spune:
tala, cica e normal. aceeasi dilema am avut-o si eu. si alexia are zile in care face pauze de somn doar sa manance. dar intreaba si tu. poate aflam alta parere.
Mirela, mami de Alexia
dana_cp spune:
Vai, Tala, simt cum mi se ridica tensiunea! Cum, mah, asa ceva la spital???? Vai, ce as fi dat cu toti de pamant! Multi pupici pt David cel curajos!
Nu cred ca e o problema ca doarme Matilda mai mult, bucura-te! Vorba pediatrei, parinti panicosi!
buburuza1979 spune:
sar'na Dara... au bagat-ocu alta denumire, de aia nu o gaseam eu...
dar care e diferenta intre cea cu girafa si cea fara? intelesesem ca doar producatorul, nu si continutul...
de masaj, cu degetul mic apesi (nu tare, dar nici "moale) pe nasuc , pe partea cu ochiul cu buba, de langa ochisor pana la nara si invers. repeti de mai multe ori miscarea. se face de multe ori pe zi.
referitor la intrebarile Ancai... la noi nici o zi nu e la fel, dar de regula ne trezim cu toti pe la 10 juma, papam pe rand (intai donsoara, apoi Serban, eu daca mai apuc) ii imbrac si iesim afara pana pe la 13. venim acasa, papam, si ii bag la somn (nu tot timpul reusesc sa ii cul in acelasi timp), cand ne trezim tzitzilim la greu si al mare rastoarna casa cu fundul in sus, vine tati de la munci si ii pasez copiii iar eu imtru in bucatarie la gatit cu pauze de tzitzileala si hranit baiatul. in jur de 8 incepem baitele. eu spal fata, ii dau sa pape si de regula imi adoarme dupa, in timp ce tati spala flacaul. apoi D-zeu cu mila cand reusim sa ii culcam... de regula Serbanu cade lat pe la 11, iar a mica depinde de ce zi are... uneori adoarme pe la 10-11 alteori pe la 2-3 .
hainute am de casa si de afara... dar daca se lasa cu urlete si crize la pregateala de iesire afara fac si eu ca Tala, arunc o patura peste ce are si gata... nu tot timpul reusesc sa ii pun toaleta de afara ca urla astalaltu ca vrea la copii si "darama" usa... asa ca picea n-are decat sa iasa in "pijama" afara ca oricum doarme, nu face parada modei
mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012
aredwynn spune:
Folositi apa asta cu girafa doar pentru colici, sau si pentru reflux/sughit? Natalia sughite zilnic si am citit ca si asta ar avea legatura cu refluxul. Mie mi s-a parut de cateva ori ca are arsuri, insa tati spune ca mi se pare. Si de cate ori am fost la medic am uitat sa mentionez de sughit . Bebelusii vostri sughit? Ati intrebat medicul despre asta? Ce v-a spus?
Anca, mamica Nataliei
buburuza1979 spune:
sughite mult a mea... am uitat sa intreb pediatra de asta. de aia cred ca are reflux si a mea, plus ca vad ca ii vine pe gat lichd si se stramba... de regula atunci o apuca si sughitul.
mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012
SuperMami_1 spune:
Dara, eu stiu ca merge si mai repede depus dosarul de indemnizatie, adica inainte de cele 42 zile, tocmai pentru a reduce timpul de asteptare a punerii in plata a dosarului.
Si noi avem la ochiul drept secretie galbena, acum tratam cu Tobrex, dar nu reusesc sa-i fac masajul cu pricina, ca urla...insa s-a mai diminuat dupa a doua zi de tratament.
Da, care e diferenta dintre gripe cu girafa si cel fara? eu ii dau fara girafa, ca de-asta i-am dat si lui Rares.
Aredwyn, e normal sa sughita, dr meu a zis sa-i bag tzatza-n gura sa treaca sughitul
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)