Bv Haydee,Marci,nelli!Hai JD,danaela,titi! - 53
Raspunsuri - Pagina 14
danaela23 spune:
Buna fetelor....
Noi tot nu avem vesti.... Tudor nu se grabeste desi noaptea trecuta a fost de cosmar..... De pe la 1 pana pe la 3.30 am avut niste dureri de burta.... dar fara cotractii.... sper asta sa fie un semn bun...
Nici azi nu ne simtim chiar grozav.... tot ma sageata pe sub burta si am durerile alea de la menstruatie.....
JD, Titi, voi cum sunteti?
titi143 spune:
Buna fetelor.
La noi nimic nou.Nici contractii, nimic. Eu ma tot stresez ca nu vrea sa vina si abia astept sa trec de nastere. Acum stam si asteptam.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron
AMR CATEVA ZILE
Tala spune:
Multumesc Monna si Miha , abia acum a intrat la operatie(asteptand acolo de la 8.30). L-au adormit total prin inhalosedare (sa vedem cum e la trezire).
Anca, la intrebarea nr 1 raspunsul e 'la intamplare' :). Adica sunt zile cand papa la 3 ore si astfel pot sa fac si eu diverse, sau cand papa la fiecare ora si atunci trebuie sa gasesc metode salvatoare sa-i poty da macar mancare lui David (iar eu eventual sa ma constip pt ca nici sa merg la buda nu pot)
2. Cel mai bine adoarme la san. Dar am reusit si cu muzica si metoda de care nu abuzez decat daca intru in panica - epilatorul :). daca adoarme o pot pune in patut (noaptea pt ca doar atunci il folosim, ziua in sezlong)
3. n-avem hainute speciale de zi si noapte, nici de iesit afara (pun doar o patura pe ea in carut si am iesit)
megbeng spune:
salutare fetelor!
am lipsit ceva la apel si nu am recuperat cu cititul, ca e mama la mine si am reusit asa sa mai ies sa fac niste drumuri ( a acceptat si ana bibe cu lapte muls pana la urma), am mai stat cu ea de vorba, in WE tot pe afara.
suntem bine , cu gandul la voi.
felicitati haydee, marci, nelly , si bun venit strengarilor vostri!
tala, un gand special pentru david, imi imaginez cec e in sufletul tau, ce emotii..
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
magddalena spune:
buna la toata lumea
am reusit sa recuper din urma toate capitolele nu am retinut mare lucru stau mai prost acum cu memoria ca in timpul sarcinii.
noi suntem ok,am crescut avem o luna si jumatate aproape,4,700 gr si 56 cm.nu ne mai vin multe hainute si ne iubim la maxim.Suntem si noi pe lp si san,pt ca nu ne ajunge tatuca.Incerc sa nu fac o drama din asta merg inainte asa.
M-amsimtit cu musca pe caciula ca nu am mai postat de vreo 2 saptamani si imi pare rau,acusi ne mutam la bebelusi si nu vreau sa ma excludeti
raspund si eu la ce a intrebat Aredwhin:nu in ordine ca nu imi aduc aminte ordinea
-eu seara o imbrac in ceva mai lejer,ori pantalonasi si o bluzita deasupra si body cu manicuta scurt dedesupt,ori ceva cu totul tot asa mai subtire si ziua in ceva mai grosut fara caciula cand ies afaara ii pun o caciulita subtire si paturica pe ea.
-nu avem un program anume mananca la 3-4-5 ore cateodata,apoi ragsim,dormim daca avem chef,daca nu cu ochii pe pereti sau in leagan,noapte la 10-11 adoarme se trezeste pe la 3-4 mananca apoi somn iar ,ziua e mai naspa ca o mai doare burtica si maraie.Acum de ex. e in brate si doarme,daca o pun jos are ochii cat cepele
a treia intrebare nu mi-o aduc aminte,revin cand recitesc iar.
va citesc cu asa drag,am aceleasi frici,temeri ca si voi,ma regasesc in multe posturi de ale voastre,depresiile sunt la ele acasa si la mine,cand trec si e totul ok,cand imi vine sa dau cu capul de pereti(si pe sot cel mai tare,ma iau de el degeaba apoi imi pare rau)asta e sunt hormonii,sper,astept sa treaca mai repede sa redevin ca inainte,burta nu mai zic ca imi vine sa iau cutitul cel mai ascutit si sa tai in nestire toata grasimea si ma doare spatele de mor.
aa botezul l-am fixat pe 12 mai,abia astept.
pupici la toate
magddalena spune:
o zi normala..mhh nu exista una la fel.ne trezim dimineata mancam,cateodata adoarme juma de ora si apuc si eu sa ma spal si sa mananc ceva ,daca se trezeste ii dau sanul si se mai linisteste cu burtica,alte dati mai sta singurica pe pat si gangureste vreo jumate de ora si atunci mai fac ceva prin casa daca nu in brate ca e asa bineee..
apoi mancam iar,incerc sa o adorm pe la 12-1 sa imi fac si eu de mancare ,nu mereu reusesc, de multe ori fac mancare si mananc cu ea in brate.Ideea e ca o singura data pe zi doarme 2 ore legate si atunci mai respir si eu.Seara daca e tati acs,o pasez lui si ma simt vinovata nu stiu de ce,daca e in deplasare mami 24 din 24.cam asta ne e programul.
felicitari proaspetelor mamici ca nu am apucat.
hai JD(eu cred ca a nascut)
hai Titi hai Danaela
megbeng spune:
revin cat se poate...ooof, dara, imi imaginez cat de amarata esti cu lapticul...bine ca e mirunica sanatoasa, va creste ca milioane de copii mare si sanatoasa cu LP, fii convinsa de asta; pastreaza pompa si tampoanele pentru bb2, da?
balansoar noi avem din asta, ieftin si bun : http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/fotolii-balansoar/fotoliu-metalic-top-relax-cu-bara-de-jucarii-butterfly...--1615 , dar tot mai bine e la mami in brate
dana, imi pare rau ca si la voi sunt probleme cu alaptarea...nu ma bag la sfaturi insa pentru ca desi la noi a mers totul bine si la matei si acum cred ca e pur noroc si asa a fost sa fie de la natura; la matei ne recomandase pediatra de la primul control sa avem in casa NAN HA, doar ca nu am luat, nu a fost nevoie..dar ca idee, uite ca e recomandat din inca o directie.
la multe, multe lunite, biencutei, draga ronina! sa creasca mare si sanatoasa!
aredwynn, la voi grisul..la noi berea fara alcool..am baut vineri, sambata si duminica si am inceput sa mulg cate 2 bibe mici (125ml) pe zi, pe langa ce suge mandra mea care oricum creste ca din apa, asa ac bag provizii la congelator deja...ziecai tu:" In schimb, a inceput sa se agite la san, dupa ce suge cateva minute ok, incepe sa-si traga capul fara sa dea drumul la sfarc si ma trage de ma juleste . Ma gandeam ca poate nu-i mai curge lapte, dar, daca strang cu mana, iese ceva " ..asa face si ana, dar zau daca stiu de ce...am renuntat insa ma imi fac probleme daca caca/pipi/cantarul sunt in parametri normali..poate ne lamuresc fetele mai citite, eu v-am zis ca-s cam aeriana la bb2.
bia_mi, 110 invitati? aoleu..facem si noi botezul sambata, cu 16 invitati ..prietenii cei mai apropiati adica si parintii...de asta s-or fi uitat aia de la restaurant chioras cand am zis ca e botez .
..revin
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
happylica spune:
ronina, au trecut deja 2 luni.. un pupic pt Bianca si o pt mami rabdatoare!
anca, si noi suntem piticute. la controlul de 1 luna, Alexia avea 3600g si 51cm. acum o simt ca s-a mai ingreunat. a inceput sa manance mai bine si mai repede. vedem pe 10 mai ce si cum. oricum, eu n-am standarde. vreau un copil sanatos.. nu un copil in grafic.
bubu, la tei au si apa cu girafa. dar din nu stiu ce motiv, ei prefera sa il vanda pe cel fara. dar daca ceri in mod special pe cel cu girafa... pe ala ti-l dau.
bia... 110 invitati. ca la nunta noi avem aprox 65 persoane. inca nu m-am hotarat in privinta ursitoarelor. cu psihicul cum esti?
tala, cum e David?
anca.. sa raspund la intrebari:
1. ne trezim, schimbam pampers, mancam si ne schimbam in hainute de zi. eu imi fac una alta pe langa ea. daca doarme, o las sa doarma si plec la bucatarie cu interfonul. daca nu doarme, o iau in scoica cu mine. la pranz de principiu iesim afara minim 1h. masa e la cerere, sta si destul de mult treaza. eu vb cu ea destul de mult. am timp si de deschis pc, tv.. cam asta facem ziua.
2. alexia ziua doarme cand vrea si nu ma chinui sa o adorm. cand e maraita.. eu o tin in brate, vorbesc cu ea, incerc sa o linistesc. seara e alta poveste cu adormitul. nu reusim sa ne facem program de baie. face baie in functie de cum mananca. dupa baie o creia o pauzasc, dupa care mananca.. mai sta cu tati se mai iubesc impreuna.. si o punem in patut cu caruselul deschis si adoarme. uneori repede.. alteori fff greu. dar nu plange. gangureste.
3. da, avem hainute de zi si de noapte. dupa baie eu o imbrac in body si pantalonasi sau body si un costumas de casa cu botosel. apoi o bag in sacul de dormit. cam atat...
aaa.. noi ziua nu stam in patut. nu o pun in patut.. ca vreau sa diferentieze exact 'activitatile' de zi/noapte. si reusesc
dana, si alexia scoate sunete. credeam k numai eu nu reusesc sa dorm. dar are si nopti cand doarme 'in liniste'
JD?
titi.. mult a fost.. putin a ramas
sa aveti o zi minunata!
Mirela, mami de Alexia
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Am o intrebare scurta si urgenta... A depus cineva dosarul pt CIC/alocatie? ca eu sunt pachet de nervi... va povestesc diseara