Piersicute de iulie august (30)
Raspunsuri - Pagina 8
balanta_tm spune:
freedelia, chiar speram sa intrii sa iti spui parerea, fiindca stiam ca tu esti pro-salvare casnicie si lasat mult de la tine daca e cazul. dar uite ca daca si tu gandesti ca ceea ce face sotul deliei este inadmisibil, ma face sa ma gandesc ca nu-s eu nebuna ca as taia in carne vie daca al meu ar face asa ceva, mai ales gravida fiind si cu o sarcina cu asa mari probleme.
acuma, despre faptul ca nu-ti mai prea vine sa mai scrii, mie mi-ar parea rau sa nu te mai vad pe aici.
michelle1981 spune:
Si eu citesc pe nerasuflate mesajele deliei, chiar daca nu dau feed-back la ele.
De mancare ieri am facut bors de pui cu loboda, chiftele de pui la cuptor si cartofi gratinati la cuptor. Si am mancat pizza in oras
Fetele, eu sunt de coma cu mancarea. Pana nu dau gata toti cozonacii cu care m-am intors de la parinti/ bunici nu ma las
Am 8 kg pana acum
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu
Daconst spune:
Miha,noi calatorim doar noaptea.Adica si cind venim in Ro conducem doar noaptea si atunci copilul doarme si chiar e ok.
La mare in Ro cind mergeam,conducea al meu tot noaptea.Dar acum depinde de sofer.
Eu nu ma cintaresc decit cind merg la dr,ca altfel ma apuca dracii.
Ali,tu parca spuneai ca dr tau zice ca ar fi probleme ca bb e cu capul in jos.Si la mine e asa si chiar ma bucur,ca nu am stresul ca nu se intoarce.Aici asa e vazuta chestia asta si eu zic sa stai calma.
Doar contractiile daca-s dureroase trebuiesc controlate.Dar ma gandesc ca daca iei Nospa,e ok.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
26+ sapt
michelle1981 spune:
Fetele, bebe inca inoata, nu cred ca si-a stabilizat pozitia finala, inca mai are loc. Eu simt loviturile la picioare in toata burta
Dana, pai iti dai seama ca si noi tot noaptea mergem, abia rezista 2 ore de mers cand e treaza duracell-ul nostru Noi vom face cam 7-8 ore pe drum..
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu
muraturica spune:
Buna dimineata.
Delia, e cumplit ce ti se intampla. Sa iti dea D-zeu putere sa duci totul.
Freedelia, de ce spui ca nimeni nu te baga in seama? Cred ca toate citim cu placere mesajele celorlalte, dar cum se scrie atat de mult e greu ca de fiecare data sa raspundem tuturor. Eu cel putin mai am momente cand vreau sa raspund cuiva sau sa imi dau cu parerea pe un subiect, dar uit si pana scriu din nou e terminata discutia.
Sper sa aveti toate un weekend cat mai reusit.
Pe mine ma asteapta zile destul de grele. Sunt si singura ca sotul pleaca in delegatie. Of, sper sa fiu cat de cat calma pentru bebe, ca de bine dispusa nici nu se pune problema.
Va pup.
21+
Ca_Mila spune:
HRISTOS A INVIAT ! Pupam burticile cu piersicute , vad ca sunteti foarte active, am ceva de citit pana sa recuperez totul, caci am lipsit o saptamana.
Noi suntem bine, asteptam sa vina diminica sa mergem la eco sa ne vedem bebelina
25+
ARUBA spune:
Alinutza, eu stiu exact invers, ca riscul e mai mic sa se deschida colul daca bebe e cu capul in jos, pt ca nu exista sanse sa loveasca cu vreun piciorus sau manuta in zona aia.
Delia: nu stiu cat de bine iti face sa ne dam fiecare cu parerea despre problema ta, mai ales ca suntem cu toate firi atat de diferite. Eu una as renunta la un barbat pentru mult mai putin de atat, dar vezi ca sunt si fete care ar lupta in continuare. Depinde ft mult fiecare in ce mediu a crescut si ce a vazut si in familie. Psihologic vorbind, familia in care cresti te marcheaza si iti serveste oarecum ca model, chiar daca inconstient. Eu una am avut norocul sa cresc intr-o familie ft unita si cu un tata extraordinar, si vazand ca se poate, nu m-as multumimi niciodata cu mai putin. Si copiii mei au dreptul la aceeasi fericire si liniste acasa cum am avut eu. Sa te ajute Dumnezeu sa iei decizia corecta pt tine si copilasii tai, ca si-asa esti intr-o situatie ft dificila!
Eu ma lupt de cateva zile cu o constipatie severa, am incercat toate combinatiile de fructe, cu cereale, cu iaurturi , cu sucuri naturale, etc etc si nimic nu a dat rezultate, asa ca in disperare de cauza am trecut la supozitoare cu glicerina, despre care am citit ca sunt safe in sarcina, si pana acum sunt mai ok, dar inca nu asa cum trebuie. Ma omoara problema asta efectiv, am senzatia ca si statul asta prelungit la baie ii face rau lui bebe, si e frustrant cand mai e si fara niciun rezultat.
25+
Daconst spune:
Miha,pai si noi mergem cam 14-15 ore cu masina,dar noaptea trece lejer daca bb doarme si pentru zi mai avem un dvd-player la tetiera unde se uita la desenele care-i plac.Eu zic ca nu e greu nici cu bb la drum,daca te adaptezi putin la personalitatea lui.
Aruba,ai incercat kiwi?La noi asta face minuni.
Daca iei Femibion,poate-l intrerupi citeva zile ca si asta cica mai da constipatie.E am avut probleme doar cu nr 1,acum la nr 2 vad ca nu am treaba.
Muraturica,stai cu noi si sa vezi ce trece timpul de repede pina vine sotul.
Vroiam sa va intreb daca aveti si voi scurgeri abundente?
Eu stiu ca sunt oarecum normale,dar dupa ce merg la toaleta de fiecare data,ramane asa extra pe vasul de wc desi pe chilot nu e cine stie ce.Oare o fi ok?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
26+ sapt
ali24 spune:
freedelia...cum sa nu mai scrii pe aici?si cum sa nu te bage nimeni in seama?sa sti ca si eu de multe ori m am gandit ca nu sunt bagata in seama si sa nu mai scriu dar apoi tot eu m am gandit ca gresesc,si stiu ca sunt mult mai paranoica in sarcina...si imi dau seama ca nici eu daca nu stiu ceva nu ma pun sa raspund si de multe ori cum spunea si muraturica vreau sa raspund la cineva dar pur si simplu uit sau pana vreau eu sa raspund se trece la alt subiect si ma gandesc ca nu mai are rost sa scriu...chiar azi de dimineata m am gandit ca am intrebat de ceva ptr furnici si nu mi a raspuns nimeni.pe moment m am enervat dar apoi m am gandit ca ,cu siguranta nu au stiut nici fetele ce sa imi raspunda ca daca stiau cu siguranta imi scriau.
nu stiu daca am fost destul de coerenta dar scriu pe viteza ca ,copilul meu e afara si ma asteapta.
dana nu eram eu cu copilul cu capul intors.
michelle19810-vreau retata la cartofi gratinati
laura.abia sapt viitoare trec la sapt 29 doar ca imi trec la semnatura mai repede ca uit sa mi o tot schimb.un subiect foarte dificil cum vreau sa nasc.ptr ca habar nu am.
va pup
29+
rafael albert(25.05.2007)
Carmen_80 spune:
Aruba, eu am problema asta de ff multi ani si pe mine nu ma ajuta niciun remediu natural din alimentatie. Ma ajuta, insa, un ceai care se numeste Ceai de slabit, de la Biovit, varsat, nu pliculete, pe care il beau cam o zi da o zi nu. L-am intrebat pe dr de efecte adverse pe perioada sarcinii si a zis ca nu sunt, ca pot sa beau in continuare. Pun 2 lingurite la o cana (poti incerca cu mai putin), fac infuzie, il las cam 45 min cu un capac deasupra, il strecor, adaug juma de lingurita de miere si il servesc caldut seara, inainte de culcare. A doua zi, efect garantat. Gustul e bunut, usor acrisor, e din plante, nu stiu ce coaja de copaci, macese si nu mai stiu ce... plus lamaie. Nu cred ca voi mai avea voie in timpul alaptarii :(((.
Daconst, da, cica e normal in perioada asta a sarcinii, cu conditia sa nu fie colorata sau mirositoare.
Ali, eu nu stiu ceva anume pt furnici, insa exista o solutie pt purici, pe numele ei Parakill, pe care o gasesti in farmaciile veterinare si care la mine a functionat pt gandacii de bucatarie cand locuiam in alt bloc, mai dubios :)) Poti incerca...
Delia, cred ca fiecare isi poate da cu parerea si e mult mai usor cand nu esti pus in fata faptului implinit. Eu zic sa nu te lasi influentata, mai ales ca in perioada asta esti foarte vulnerabila emotional, si sa iei decizia pe care o consideri tu cea mai buna pentru tine si familia ta, pentru ca doar tu cunosti detaliile relatiei voastre si ai trait alaturi de acel om atatia ani. Noi suntem alaturi de tine si te sustinem moral indiferent ce faci.
Numai bine!
29 sapt +