Piersicute de iulie august (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,
Multumesc de cafea Kimmy , nu este o idee rea sa-ti iei un medical , mai te odihnesti si tu un pic .
Am uitat sa va spun ca pe 21 mai intru in prenatal si tot pe 21 mai ma duc din nou la eco sa-l vedem pe BB .
Azi nu am nimic special in program , ar trebui sa gatesc dar maine plecam un pic din Bucuresti si asa ca ma indrug eu in seara asta cu ceva , am scapat .

27+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ali poti sa incepi linistita sa-ti afisezi AMR-ul , vei naste normal sau cezariana ?

27+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_29

Multumesc fetelor,pt contractii mi-a spus sa iau nospa la greu si utrogestan+repaus fizic momentan,intradevar Dannet deocamdata nu este o problema foarte mare deoarecea am colul inchis dar dc nu stau cuminte se poate deschide ma ales din cauza contractiilor dese.
Ai dreptate Fleurdelise cred ca bebelina mea vroia putina odihna...m-au epuizat destul cei de la munca...

Eu am avut contractii in prima sarcina de la 22 de saptamani, cu tratament, stat in pat vreo 2 saptamani au trecut ... nu de tot, ca ma mai luau din cand in cand, dar luam medicamentele si stateam cuminte in pat in perioada in care ma chinuiau contractiile si am ajuns la 39 de saptamani ... deci curaj, eu zic sa nu te stresezi, trebuie doar sa te menajezi !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 29+ ( AMR 10 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Multumesc kimmy si pentru cafea si pentru urari. Eu mai am o zi grea azi . Sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa rezolv ce mi-am propus. Asear#259; a fost superb. Am stat doar la concert si Putin dup#259;. Adic#259; la 3 am fost Acasa. E un nebun M#259;rgineanu a cāntat o gr#259;mad#259; de melodii necenzurate. De gatit, am o supa de gaina cu taietei de casa si am vrut sa fac un pilaf care nu mi-a ie#537;it. Barbatu meu e fan pilaf si Eu nu #537;tiu sa-l fac.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza fetele,vreau si eu cafea!

A lipsit,motivat pina acum,pentru ca fi-miu a avut meci de fotbal cu echipa din orasul vecin si va dati seama ca am fost trup si suflet alaturi de el.Macar au cistigat cu 2-1 si la final boceam de numa...ca e deja mare si mai ca il "pierd" deja.

Ada,
scuze cu intarziere,iti urez sa fii sanatoasa si fericita iar viata sa-ti ofere doar surprize frumoase.

Kimmy,multam de cafea.

Delia,of,la tine se aduna deja cam multe.Sa ai putere sa duci tot.
Sotul tau e roman?
Oricum noi suntem aici si avem umeri lati pe care te poti plinge cind simti nevoia.

Miha,m-ai facut sa rad cu silueta,haha.

Intrebati ce am mai gatit.Eu ieri am facut o salata orientala ca aveam oua fierte sparte de la Paste si asa bine mi-a picat...

mai revin,ca deja am uitat ce am citit.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

26+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Delia, nici eu nu stiu cum as reactiona si ce as face.. of.. e greu. Putere multa si fii cerebrala!

Ada - o zi usoara!
De ce zici ca nu ti-a iesit orezul? Si eu am in plan sa fac azi, cu legume mexicane, dupa reteta de orez sarbesc. Fiert in oala si cand incepe sa clocoteasca o dau in cuptor 15-20 min. Cu 5 min inainte sa o scot pun sare si mestec usor.

Fetele care mergeti la mare, cum va descurcati cu drumul? Mie Bulgaria mi se pare tare departe, mai ales ca noi venim din Iasi.. off.. Pretentiosi nu suntem dar nici nu as vrea furnici sau gandaci parca Si sa fie si ieftin daca se poate. Si eventual si un loc de joaca pt copii.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Buna dimineata si Hristos a Inviat!
N-am mai reusit sa intru de multa vreme pe aici, am avut perioada mai plina cu Sarbatorile, cu o viroza de-a Ilincai care ne-a cam tinut in casa o sapt si ceva, eu am inceput serviciul...una-alta!
Burta mea creste creste de nu se mai opreste, vorba reclamei :)) Oricum, la 21 sapt imi pare destul de mare. Bebe e miscacios si un scump, astept cu sufletul la gura ziua de miercuri cand ne vom duce la morfofetala. Sper sa fie totul in regula si cu ocazia asta sa ne lamureasca daca e intr-adevar fetita sau baiat cum ne spusesera inainte.
Intru sa mai pun si eu niste poze proaspete.
Zi frumoasa!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 16+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ei, am zis ca nu mai scriu, ca si asa mi se pare ca nu ma baga nimeni in seama, dar, draga Delia, tiza mea, ce povestesti tu este cumplit. Mai ales acum in sarcina, cand suntem sensibile si ni se pare ca toata lumea are ceva c noi si plangem din orice... Cum mai, sa iti fie unul dintre copii pe moarte, chiar si nenascut si tu sa te distrezi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, sa iti traiesti viata, a doua tinerete cu o pustoaica de 22 de ani care probabil habar nu are de viata ta dubla... Eu asa ceva nu concep, nu mai exista sa fim civilizati pentru mine in asemena situatii. Eu as fi in primul avion spre NY si direct la ei la birou m-as opri, unde as dezvalui mai intai tot adevarul despre situatia printului de acasa, apoi as purcede sa il las in curul gol golut, ceea ce este foarte posibil dupa legile americane daca intr-adevar a inselat. Auzi tu... Are nevasta tanara si frumoasa acasa, i-a dat Dumnezeu si copii, si el... Parca imi amintesc ca acum cativa ani povesteai ca trebuia sa mergi cu baiatul la NY si el, baiatul, s-a imbolnavit, iar domnuk a decis sa stati la hotel, ca sa nu se imbolnaveasca de la el??? Tu erai sau altcineva? Prea multe i-ai suportat, eu una, poate ai citit si pe la alte subiecte, sunt pentru mersul pana in panzele albe pentru slavarea unei asnicii, dar casicie inseamna amandoi sa fie prezenti acolo... Te rog, fii tare, stai calma, poti sa iei si o pastila calmanta, un Xanax, pe bune ca o singura data nu o sa iti faca nimic, si mergi si clarifica situatia... Nici nu iti dai seama cat de mult rau iti face stresul asta, nesiguranta...

Doamne-ajuta, sa fii tare, sa ai puere si sa iei decizia cea mai buna!

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Delia, iti trimit si eu o imbratisare calda! Multa rabdare si intelepciune iti doresc sa treceti cu bine peste acceasta incercare. E pacat ca barbatii in general nu prea constientizeaza ce au si ce presupune viata de familie. Sa te menajezi cat poti, cu toate ca e greu sa nu te enervezi, si sa procedezi cum crezi tu de cuviinta. Personal, mi se pare ca ai f mult bun simt, eu as fi explodat de mult si as fi ciufulit-o pe respectiva, de sot nu mai zic

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 16+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Ada! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Am vazut ca unele dintre voi veti pleca la mare cu burtica. Asigurarea medicala de calatorie va acopera si eventualele problele aparute din cauza sarcinii ori o eventuala nastere? Stiu ca asiguratorii nu prea vand polite gravidelor.

Eu am un burtoi imens, ma misc destul de greu si cu efort, noaptea e crunt ca nu pot respira bine, dorm pe multe perne, bebe apasa pe col. Ieri am fost la control si mi s-a scurtat rau de tot colul, marti ma interneaza sa imi faca dexametazona si vit. K din cauza riscului de nastere prematura. In curand trebuie sa intrerup si Gynipralul, raman pe No-Spa si... cum o vrea Dumnezeu, sper doar ca bebe sa fie grasun si sa respire bine .

Diana, 30+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput