Piersicute de iulie august (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Hai, muraturica, vrem vesti de la eco.

Si bb al meu e cu capul in jos, dr spune ca e un mit ca toti copiii stau intai cu capul in sus si apoi se intorc.

23+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Vesti bune. Totul e super Ok si bebele e in grafic. E mai mare cu o saptamana, dar dr. spune ca e armonios dezvoltat. E tot fetita.
Vreau si eu un carucior roz in lista! Multumesc anticipat.
E in prezentatie pelviana, dar mai este vreme pana nastem...
In rest, totul bine, placenta Ok, lichid Ok, cordon Ok
Pozele sunt tare dragute. O sa pun cand am timp pe picasa.
Mi s-a parut foarte scurta eco (15 minute max) dar dr a zis ca a vazut din prima tot ce era de vazut si e totul in regula.
Acum scriu in graba mare ca mai am ceva de terminat, dar intru maine dim de la birou si daca am uitat ceva va mai spun atunci.
Va pup.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Muraturica, bravo ptr.eco. Fetele,eu plec la distractie pe la 23.30. Mergem in Tribute, cana Margineanu in seara asta si le dam si un pahar de ceva la prietenii nostri.Delia, te asteptam sa te descarci aici cand vrei tu. Mor de draci pe astia.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna seara fetelor ,
Am citit tot din urma si am uitat cam tot . Ada ... LA MULTI ANI !!! un BB sanatos si la termen , afacerea sa mearga bine si toate cele bune iti doresc
Bucurie mare , am gasit si o rochita care sa ma incapa , ai avut dreptate Fleur am cautat , am gasit ... mi-am omorat picioarele prin oras dar intr-un final am rezolvat .
Bea stai calma ca trece si logodna si cununia ... nu te enerva ca nu se merita .
Delia21 imi pare rau pt situatia familiala , eu personal te inteleg ca am avut "bucuria vietii" de a experimenta aceasta problema, mi se pare imatur si fara suflet fata de o femeie insarcinata , dar nu ma mai mira nimic ... sunt femei care calca totul in picioare pt a le fi bine . Te rog sa-ti descarci sufletul de cate ori simti nevoia
Siiii ... ultima veste
Am venit de la eco , BB este mai mare cu 2 sapt , ecograful arata 29 sapt , are 1200 gr , in prima faza era cu capul in jos dar deranjat fiind s-a intors , inca se plimba ca are loc , nu s-a definitivat pozitia. Este totul ok , lichid , placenta si toate cele .
Am vb si de nastere ...verdictul cezariana din cauza operatiilor , imi face la 39 sapt daca nu se declanseaza nasterea mai devreme , nu la 40 ... a zis ca 39 este perfect ,am obs ca a socotit data cezarienei dupa ce a aratat ecograful , daca merge in ritmul asta dezvoltarea, cezariana v-a fi pe 5 iulie , el ia 39 sapt dupa eco nu dupa ultima menstruatie , a zis ca-l intereseaza cum se dezvolta copilul . Oricum una peste alta , eu deja astept ca deja pe zi ce trece devine mai greu si am observat ca respir ft greu si obosesc ft repede , normal nu sunt singura
Mai citesc din urma si revin

27+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Muraturica, Laura, super-vesti de la eco, bravo pentru bebei grasunei: o sibianca frumusica si un Andrei dolofan!

Laura, vom naste la cateva zile distanta dupa cum se preconizeaza! Se pare ca mie imi va induce nasterea (din cauza diabetului) tot la 39 de saptamani, nu mai mult, de fapt DPN-ul meu actual, 1 iulie e calculat dupa eco si nu UM (asta am aflat de la rezidentii doctoritei, ca nu am avut inca discutia definitiva despre nastere, ea ma cam duce cu vorba zice ca monitorizam mai intai dezvoltarea copilului si apoi decidem metoda si data). Intr-adevar se pare ca unii medici considera decisiva dezvoltarea fatului si varsta ecografica mai degraba decat termenul fix de 40 sapt. de la UM, ca tot s-a discutat de asta. E logic si asa, din moment ce oricand dupa 37 saptamani e considerat la termen! Deci notiunea de termen e relativa, depinde de copil. Termenul e atunci cand sunt indeplinite conditiile optime sa iasa...acuma ca decide natura sau doctorul, asta e, important e sa fie ei sanatosi.

Ada, distractie placuta (cred ca esti deja acolo). Imi place la nebunie nebunul de Margineanu. Chiar, nu are cineva pe calc. fisiere mp3 sau ce o fi, cu el, sa-mi trimita si mie, please?

Va pup, noapte buna!

29 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burtici! wow, am avut ceva de citit...hai sa vedem ce-mi mai aduc aminte sa raspund
in primul rand - ada la multi multi ani draga mea si sa iti dea Dumnezeu tot ce ti-ai dorit si ceva in plus bafta multa la birou, sarcina si nastere usoare si BB sanatos si papacios!
delia - ti-am dat PM. sunt alaturi de tine si ma rog sa-ti dea Dumnezeu mult curaj si putere sa depasesti toate piedicile
bea - nu lasati pe nimeni sa se amestece in planurile voastre! e un eveniment al vostru si e important sa iasa asa cum va doriti voi, nu sa fie pe placul altora. bafta multa si stai lini k o sa fie bine
felicitari laura, kimmy si cine a mai venit de la echo cu vesti bune
leg de subiectul epilat - eu de cativa ani ma fac acasa cu ceara profesionala de unica folosinta (mi-am luat un aparat din acela special pt saloane si imi cumpar periodic rezerve de ceara si benzi de hartie). ies super bine la bani fata de salon si pot sa ma fac cd vreau si cd am nevoie momentan inca mai pot singura, dar presimt k nu va mai dura mult cred k o sa o pun pe verisoara mea sa vina sa ma ajute mai incolo. oricum sunt happy k imi creste mult mult mai greu decat inainte, mai rar, mai subtire...lux taica! eu sunt bruneta de fel si imi cam creste peste tot asa k incerc sa ma bucur de perioada asta bine ar fi sa se mentina efectele astea si dupa nastere inghinal rezolv cat pot cu ceara si restul lama/foarfeca. atunci la nastere o sa bag lama desi e nashpa, dar nu mai rezist clar la inghinal total cu ceara
in rest sunt ok, ma lupt cu vesnicele dureri de solduri...de azi ne-am mutat in alt sediu, am tot impachetat/despachetat in ultimele 2 zile...Slava Domnului k n-am mai avut contractii! abia astept sa merg luni la control. la kg - raportez doar 6 pana acum in plus
hai k m-am intins o gramada...
va poop!

Roxy
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ada. saptamana viitoare merg la control si probabil imi va spune atunci sa merg sa imi fac din nou anticorpii si analizele ca eu mi am facut doar alea de inceput si vad ca voi vi ati facut si in trimestru 2.
distractie placuta

laura si muraturica felicitari ptr vestile bune

laura ma bucur ca ti ai gasit rochita.sa pui poze

delia eu nu stiu ce sa te sfatuiesc ptr ca dupa cum spuneam nu demult eu ma enervam si pe necunoscuti daca ii vedeam ca isi inseala nevestele.dapai daca as fi doamne fereste in aceasta situatie nu stiu cum as reactiona.oricum sigur nu cu calm .

29+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fleur, ai dreptate. Cānta tare misto, M#259;rgineanu si face si atmosfera.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Randul meu sa dau
Ada,cu putina intarziere iti doresc si eu La Multi Ani!,multa sanatate si succes!
Felicitari fetelor pentru vestile de la eco!!!Se pare ca toti bebeii sunt grasunei ,foarte bine!

Si eu azi am programare la dr de familie,sa vad ce analize mai am de facut,trebuie sa repet toxo,urina si ceva in plus.Mi-a notat gine,dar am uitat.Luna viitoare mi-as lua si un medical,ca ma doare tare spatele deja,dar sotul ma sfatuieste sa nu iau ca o sa ma plictisesc acasa.Oricum,o sa discut cu dr,sa fie in tema,in cazul in care ma decid totusi sa le dau cu flitu la colegi .Daca nu si nu,amr 45 de zile pana la concediu.Vaaaaai ce mult mai eeeee!

_

Mamica mandra 23+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Delia ,mie mi se pare de domeniul sf-ului ce povestesti.As innebuni cu siguranta.Iti doresc din suflet sa se rezolve problema!

Bea,si noi am avut problemute inainte de nunta.Noi toate le-am facut singuri,pregateli,planificari,umblaturi.A fost greu si financiar si fizic,dar a meritat,pentru ca in momentul in care s-au bagat cu sfaturi si idei,am putut sa-i scoatem din ecuatie destul de usor...si tot am reusit sa ne certam destul de urat cu cateva zile inainte de eveniment .Eu iti doresc putere sa-i infrunti,pana la urma e ziua ta,si nu ai vrea sa regreti dupa aceea ca ai facut compromisuri!

_

Mamica mandra 24+

Povestea noastra

Mergi la inceput