Piersicute de iulie august (30)
Raspunsuri - Pagina 9
ali24 spune:
mersi carmen.am gasit chiar azi ceva spray de la sano ptr gandaci care e bun cica si ptr furnici.sper ptr ca deja faceam cu nervii ca stateam pe wc si mi se urcau furnici pe picioare.oricum de tinut minte solutia de care zici tu ptr ca anul trecut cautam disperata solutie de purici dar nu am gasit niciunde ceva cu care sa poti da in casa.
29+
rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
o sa va intrebati probabil ce e la mine in casa de ba am purici ,ba furnici.la furnici nu gasesc explicatia(mai ales ca sunt in baie,hai ca de erau in bucatarie mai intelegeam)
dar la purici stiu de unde provin.nu am animale in casa... dar sunt la noi pe strada niste copii care provin dintr o familie la care curatenia lasa de dorit si sotul meu ii mai lasa in casa sa se joace cu copilul meu.deci in vara de cate ori se jucau cu baiatul meu ii apareau la asta bubite.mi a trebuit vreo luna doua sa imi dau seama de la ce apar bubitele si am si fost cu el la trei doctori sa vad.mi au zis ca par ceva muscaturi dar nu stiau de la ce.pana am gasit unul in pat si atunci m am gandit eu ca de la asta o fi.am scos tot afara covoare haine de pat si incetut au disparut.dar cu aia chiar eram traumatizata.
29+
rafael albert(25.05.2007)
niccostea spune:
Diana, curaj, mai ai doar putin, deja BB e viabil si esti pe maini bune - daca mai faci si dexa chiar nu ai de ce sa-ti faci griji. Am in jurul meu prieteni nascuti la 30-32 de sapt care au ajuns la 30 de ani bine-merci, sanatosi si frumosi; si cica copiii prematuri sunt mai inteligenti
Ali, si pe noi ne-au invadat furnicile, o sa pun maine niste sare pe acolo pe unde intra ele in casa, stiu ca am mai pus anii trecuti si le-a mai imputinat. Nu sunt sigura, dar cred ca si bicarbonatul de sodiu s-ar putea sa aiba efect.
Noi nu ne incumetam sa plecam nicaieri ca am patit-o la inceputul sarcinii: eram la munte, mi-a fost rau din cauza astmului si nu mai stiam ce sa fac, era week-end si nu aveam curajul sa ma duc la vreun spital-fantoma din cucuietii din deal sa-mi dea te-miri-ce medicament care sa-mi faca mai mult rau decat bine (am o prietena care trebuia sa nasca odata cu mine, dar a trebuit sa intrerupa sarcina pentru ca i-au dat un antibiotic interzis in sarcina ).
Pentru constipatie mie mi-au facut bine probioticele, atunci cand fructele mancate pe stomacul gol au devenit in-eficiente.
27+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)
Viairo spune:
Aruba, la mine functioneaza kiwi pe stomacul gol, dimineata sau seara, cate 3-4, chefir de la napolact si compotul de prune, uneori toate in aceeasi zi. Kiwi din magazin de multe ori sunt crude, cumpar mai multe si le tin in bucatarie cateva zile.
Am ales sa mergem la Mamaia, sa fie un spital civilizat aproape si nici sa nu avem batai de cap cu asigurarea. Eu merg la mare mai mult sa-mi calmez rinita, care nu ma lasa sa dorm noaptea.
ARUBA spune:
Multumesc fetelor de sfaturi. Kiwi la mine nu are efect, am trecut pe curmale sa vad cum e si cu astea. Iar de maine suc de morcovi pe stomacul gol. Le incerc pe toate!
Am observat de weekendul trecut ca la plimbarile pe jos la un moment dat incepe sa ma intepe putin burta in partea de jos si simt o apasare, ca si cum bebe ar cantari brusc mai mult. Oare sunt contractii? Stiti ca va ziceam ca eu n-as fi in stare sa le recunosc daca as avea, asa de toanta sunt.
Marti merg la ecografie, in sfarsit, dupa o luna jumate. Sunt curioasa ce se mai intampla acolo. Bebelina e ft activa, mai ales seara si noaptea, dar azi vad ca a tinut neaparat sa faca show si ziua.
25+
balanta_tm spune:
aruba, da, alea sunt contractii.
la mine kiwi+iaurt + cafea indulcita cu miere uneori are efect la constipatie, alteori, nu. si pe mine ma dispera problema, caci am si un hemoroid care tocmai a revenit din cauza asta.
michelle1981 spune:
Pt constipatie recomand seminte de in (fie rasnite, fie inmuiate inainte in apa/iaurt), prune uscate.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu
Daconst spune:
Carmen,mersi de raspuns!
Ali,stiam ca nu esti tu cu pozitia lui bb,dar era tot o Alinutza si nu retinusem exact nick-ul.
Noi vrem la sfarsitul lui mai la mare,dar in Italia ne gandeam.Inca nu am rezervat nimic,sa vedem cum e vremea.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
26+ sapt
Carmen_80 spune:
Ce bine ar fi fost daca m-ar fi ajutat si pe mine combinatiile astea... :(. Oricum, daca nu functioneaza nici la voi, sa nu va speriati de denumirea ceaiului... poate fi pentru slabit dc se bea zilnic, in cantitati mai mari... altfel are doar efect laxativ de moment. Decat sa va chinuiti, si sa-i faceti rau si lui bebe, mai bine incercati cu asta, ca are efect garantat.
29 sapt +
ZIZOU spune:
Si eu ca si Aruba nu recunosc contractiile nici daca ar scrie mare pe burta. Si eu mai simt cand merg mai mult sau stau in picioare ca un bolovan in burta fara sa ma doara nimic. Banuiesc ca asta ar fi o contractie, nu?
Delia, imi pare rau ca treci prin atatea. Eu nu imi dau seama cum barbatii astia dau brusc in mintea copiilor. Pai si daca are chef de alta nu se pot ascunde si ei mai bine?
Pentru furnici eu pun sare pe la colturile camerei si pe la geam, nu e toxica si isi face treaba.
In rest, deja imi vine sa imi tai venele de plictiseala.
21+