Piersicute de iulie august (30)
Raspunsuri - Pagina 10
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Wow ce s-a animat odiseea! ce bine.
S-a vorbit asa de mult si divers ca nu mai stiu nici eu ce si cui sa raspund... asa ca, Freedelia, vezi si tu, nu e vorba de reavointa, raspundem si noi unde ne amintim si unde (credem ca) ne pricepem.
Bumbitza, bine ai revenit, chiar ma intrebam ce mai faci! Ma bucur ca totul e bine la voi.
Dianami, mult nu mai e, cred ca tu vei inaugura venirea piersicutelor , nu?
Muraturica, zen, zen... nu esti singura, esti cu noi! Eu ma ingrozesc ca voi fi cu bb de o luna sau mai putin, singura singurica timp de o luna... dar si insarcinata e greu cand esti obisnuita mereu cu cineva langa tine. Lasa ca trece repede.
Michelle, varianta de a merge cu avionul Iasi-Cta sau Iasi-bulgari nu intra in calcul?
Daconst, felicitari fotbalistului! Asta sa-l faci ! De scurgeri ce sa zic, daca nu ai mancarimi si aspectul lor e cel obisnuit, fara miros, cred ca e ok. Sunt mai abundente oricum in timpul sarcinii.
Ali, n-am raspuns la furnici ca habar n-am. Noi am avut o singura data gandaci intr-un apartament inchiriat si nu am putut sa ii starpim cu nimic, a adus proprietarul diverse substante si nimic. Asa ca ne-am mutat de acolo. Tu stai la casa sau apart. (probabil parter, et.1)?
Va pup, revin de la birou.
29 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
niccostea spune:
Zizou si fetele care mai aveti pisici: ce o sa faceti cu blanoasele dupa ce se naste BB? Eu ma gandeam sa nu le las in camera lui BB (de renuntat la ele nici nu se pune problema), dar multi se uita la mine ca la o nebuna, cica firele de par zboara si pot fi inhalate de BB si i se opresc in plamani, etc. Eu stiam ca organismul are capacitatea de a elimina in mod natural firele de par prin tuse sau fecale, dar simt cum imi "palesc" argumentele cu fiecare binevoitor care imi explica vehement sa dau matzele afara din casa
27+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)
IIuli spune:
freedelia, sa nu cumva sa mai spui din astea ca nu te baga nimeni in seama. chiar daca nu rapsundem pe loc, noi citim si eu una chiar ma intreb ce oti mai fi facand etc, chair si cand nu intru pe site. asa ca .. la scris cu toata lumea
dianami, tu esti cea mai avansata burtica din odisee, nu? iti tin pumnii si sa mai stea bebe un pic acolo la caldurica
muraturica, si eu sunt singura acasa in weekend. mi-e groaza de dormitul singura, dar lui nici nu-i spun cat ma chinui sa dorm macar cateva ore pe noapte cand sunt singura, ca altfel nu ar mai pleca nicaieri si nu ne putem permite sa isi lase jobul. pacat ca nu esti in bucuresti, te scoteam la o cafea cu lapte
ali, m-ai distrat cu explicatiile cu puricii si furnicile nu se intreba nimeni cum de le ai tu pe toate, stai linistita, plus ca o sa caut si eu spray din ala sa dau la mama la casa, unde se aduna primavara furnicile de zici ca toata casa aia e musuroiul lor :)
aruba, si eu am intepaturi din alea si mi se intareste tare burta, dar nu stiam ca sunt contractii, o sa ii spun medicului.
zizou, scuze ca nu mai retin, dar tu stai acasa? sau de ce te plictisesti asa tare? nu poti iesi la plimbare?
fleur, spor la treaba! eu ma pregatesc sa plec acasa
delia, mai intra si vorbeste cu noi daca iti face bine. eu ma gandesc la tine
eu nu stiu ce am de azi dimineata, am avut cateva stari de lesin (si un moment la baie in care mi s-a rupt complet filmul si aproape am cazut din picioare, noroc ca ma sprijioneam de perete) si am si o indigestie de vreo doua zile cu greata si toate cele. nu stiu daca sa il sun pe medic, nu vreau sa il stresez toata ziua cu ale mele (i-a murit mama, bietul de el, si nu-mi place sa il bat la cap).
23+ Mihai
muraturica spune:
Multumesc fetelor. Sper sa treaca mai repede timpul cu voi pe aici.
Fleur, trimite-mi o portie mare de zen, ca eu nu gasesc de loc pe aici.
Ali, cu furnicile habar nu am.
In schimb cu constipatia....pe mine m-a chinuit rau in primele luni. Acum am scapat. La mine fucntionau bine prunele uscate. Am inteles ca e bine si sa le pui in apa de seara, iar dimineata sa bei apa in care au stat si sa mananci si prunele. Asta nu am incercat, dar am auzit ca face minuni. Eu doar am papat prunele si a fost Ok. La mine era bine si cand manacam ardei gras crud, dar pentru asta nu am o explicatie si nici nu am mai auzit pe nimeni.
Ce curajoase sunteti fetelor. Si eu visez la o vacanta, dar nu stiu pe unde si cand oi avea curaj sa ma aventurez. Mie nu mi-a placut marea in mod deosebit niciodata, asa ca poate o statiune balneara sau de munte. In ape termale din pacate nu avem voie...
Va pup.
LE: Iuli, cred ca am scris deodata. Mersi de invitatia la cafea, daca eram acolo veneam. Ai grija cu indigestia aia. Daca chiar crezi ca e serioasa treaba, suna totusi medicul.
21+
Bumbitza spune:
Fleurdelise, multumesc
Carmen, un raspuns mai potrivit pt Delia nici ca nu se putea. Asa este, am vrut si eu sa scriu ca din afara e usor de zis as fi facut aia si cealalta si ca n-as fi acceptat sub nicio forma etc. Cand esti pus in fata faptului implinit, nu se stie cum reactionezi de fapt. Sunt multe aspecte care trebuie luate in considerare, in primul rand cele doua minuni care vin acusica pe lume.
Aruba, la mine functioneaza urmatoarele:
- kiwi pe stomacul gol si un pahar de apa dupa - dar deja ai zis ca nu merge la tine;
- tarate inmuiate in apa in prealabil si multa apa dupa, tot pe stomacul gol;
- un ou fiert tare tot pe stomacul gol :)) apa dupa si un mar - asta a fost recomandarea medicului meu inca de la prima sarcina si a dat roade de fiecare data, in cazul meu cel putin.
Ah, si semintele de in trebuie pisate ca sa aiba efect, se gaseste si faina de in ca sa nu mai stai sa te chinui.
Mai vroiam sa scriu dar am uitat.
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 16+ cu piersicut/a dulce foc
Bumbitza spune:
Si eu am contractii si tot asa se manifesta, se intareste burta brusc si in partea de jos simt asa o presiune ca si cum m-ar trage bebe inm jos. La Ilinca nu prea am experimentat asa ceva, chiar imi puneam semne de intrebare acum daca o fi ok :)
Laura32 spune:
Referitor la constipatie , eu o rezolv cu doua guri de cafea sau imi fac dintr-un pliculet de nes si putin lapte o cescuta mai marisoara si se rezolva imediat mai ales de la nes , incerc o zi da , una ba
La furnici eu nu ma pricep , la mine mai exista cate un gandac ca na ... ca la bloc ...
Cu pisicile .... eu le ador am avut una timp de 10 ani , o birmaneza care intre timp a murit si prin vara anului trecut prin luna iunie am luat de la tara un pisoi european get-beget , care la o zi dupa ce am aflat de sarcina a facut cale intoarsa la "bunici" la tara .
Nu se obisnuise sub nici o forma in apartament , el ar fi vrut numai afara si marea problema nu am anticorpi la toxo si eu chiar nu era in situatia de a risca cu sarcina obtinuta prin FIV .
In maxim 2 luni o sa inceapa si la odiseea noastra sa soseasca piersicutele , deja astept
Cu intalnirea noastra cum ramane ? ca multe dintre noi muuuult nu am mai avea si ratam marea plimbare .
Ada cred ca esti foarte ocupata daca nu ai mai intrat deloc in cursul zilei , mult succes sa le rezolvi pe toate .
27+ Andrei
Bumbitza spune:
Mi-am adus aminte ce mai vroiam sa zic. Ali, eu ma indoiesc ca puricii se datoreaza acelor copii, spun asta deoarece puricii stau in special pe animale mai putin pe oameni.
Eu am experimentat vara trecuta ceva asemanator, innebuneam efectiv ca nu reuseam sa descopar sursa puricilor, iar de scapat de ei din casa...f greu scapam :( Partea rea e ca o muscau numai pe fii-mea, se orientau nenorocitii... pana cand am auzit o discutie intre doua mamici afara care spuneau ca nu mai frecventeaza nu stiu ce parc din cauza cainilor care se tolanesc pe acolo si lasa purici pe tartan si ei ii duc acasa.
Alta experienta cu puricii, am avut-o cand stateam la ai mei la parter, la subsol erau pisici multe si nu-ti zic ca ne trezeam mereu cu purici si nu stiam de unde. Dupa ce am scapat de matze, am scapat si de purici.
Hai ca m-am intins, dar imp e sa descoperiti sursa de unde vin bazdaganiile.
balanta_tm spune:
pe mine de vreo 2 zile iar m-au luat poftele si am (re)inceput sa mananc prajituri
nu stiu cat m-am ingrasat, dar am burta mareeeeeee. la fatza, la maini si la picioare (inca) nu m-am umflat. probabil ca picioarele nu mi se umfla fiindca stau doar in pat, ca imi amintesc ca la prima sarcina mi se umflasera picioarele prin sapt 21, desi purtam ciorapi medicinali, de compresie medie. e drept ca si stateam 6 ore pe scaun la lucru.
voi va maturati zilnic tensiunea? eu nu am mai masurat-o de saptamani bune, dar ma gandesc sa imi cumpere al meu un tensiometru electronic.