Licurici de ianuarie-februarie 2012 (165)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anna, eu de obicei sa stii ca intreb. stiu ca unora nu le surade ideea dar imi place sa fac cadou ceva util, care sa foloseasca, care sa placa, etc. si nu zic "ce ai vrea" ci "oare ti-ar placea asa ceva?" - na, e o sugestie
(spre exemplu as fi innebunita daca mi-ar face cineva cadou niste cutite de super calitate, tigai tot asa... ca e hobby-ul meu. de aia e mai simplu daca stii jobby-urile persoanei/persoanelor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Perfect de acord cu tine, Rox, numai ca ii stiu ca nu o sa-mi raspunda si intru in alte discutii...pana acum le-am facut cadouri utile, dar acum m-a lasat inspiratia. Ca si hobby au mersul pe munte, dar e destul de greu sa-i nimereste la echipament montan (na, astea trebuie sa fie super confortabile)...

Gata, fug la doctor. Revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna bafta la doctor

Nu stiu ce sa-ti zic de cadou, noi nu am luat la botezul Andrei - deh, e si fratele meu si mi-am permis sa sar peste cadou

Patri, ce faci? Scrii un rand si dispari? Ce fac copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Raportam si a doua zi cu succes la gradi. La fel de dezinvolta.

crisspy deocamdata nu o voi lasa la program lung. Va sta chiar si fara masa de pranz (cel mai scurt program).

Si eu sunt incantata de faza cu scoala de balet. O saptamana vom sta, pana la urma vine si Octavian cu noi si planuim sa facem excursii la San Marino, Florenta (cat e Ioana la scoala). De fapt nu vroiam sa-l iau dar sunt camere de 3 si 4 paturi si trebuia sa stau cu alta mamica si copilul ei intr-una de 4 si am zis ca mai bine cu sotul in una de trei


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Intrebare: aveti vreuna din voi incalzitor de biberoane / borcanase pt masina? Si daca da, de care?

Eu am unul Avent, dar merge numai la priza. Am vazut de la Primii Pasi, ieftin, dar nu stiu cat e de bun.

Problema este ca maimutzei mele ii place mancarea calda - sa nu zic un pic fierbinte - si geanta termoizolanta nu o tine asa calda pe cat vrea ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Criss, n-am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, eu am incalzitor de la Chicco si a fost bun. Si acum il iau cu mine cand plec pe undeva pt ca merge si pentru sticle, si pentru borcanele sau paharele. A fost f ieftin. E tot pentru priza, insa, si la hotel, si la restaurant sau la terase, am gasit intotdeauna o priza.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Va salut, ne-am intors acasa..cu tot cu muci , nu se mai termina desi am terminat si tratamente si tot. In rest, a fost OK cu drumul lung, mai putin placut ca a plouat toata saptamana si am stat numai in casa aproape cu ei.

Nu am prea citit din urma ca am fost aproape fara net.
Crissy eu am incalzitor de la Primii pasi, l-am folosit sa incalzesc lapte cand am fost in concediu cu Marius, mi s-a parut ca incalzeste tare greu, deci trebuie sa te apuci din timp de treaba asta nu cand ii e foame domnisoarei. La mancare habar n-am cat dureaza. Dar e bun ca merge si la masina la bricheta.

Mai citesc si revin, sunt moarta de somn, am adormit abia la 2 azi noapte si la 3.30 am plecat spre casa cu masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, sa stiti ca va citesc mereu dar nu mai am timp sa scriu, pe langa copii si bijuuri, m-am implicat in niste cazuri umanitare, unul din ele ma priveste, este vorba de fetita unei prietene ::((. Am citit discutiile interminabile despre Selene....eu cred ca sunt la mijloc undeva. Nu sunt nici ca voi sa nu ii "pedepsiti in nici un fel", dar nici ca tine Selene la extrema cealalta (desi la tine cred ca e si faptul ca explici totl cu lux de amanunte si poate mai esti si interpretata gresit uneori.) Vlad este un copil cuminte dar cand nu ma asculta, si face chestii mai uratele il pun la colt, e drept....stau langa el atunci. Selene, Vlad niciodata nu vrea sa stea la colt, logic ca de aici vine si pedeapsa.....ca daca ar vrea sa stea acolo nu ar mai fi pedeapsa (sper ca ati inteles ce am vrut sa zic, sunt cam obosita). Eu il oblig sa stea, si sta plangand de mama focului acolo, dar ii e si "frica" de colt, de cele mai multe ori doar il amenint cu coltul.

In general ma asculta, si cere voie inainte sa ia cate ceva, isi cere iertare, imparte jucariile cu Irina (nu totdeauna bineinteles), mancarea o imparte tot timpul cu ea, e innebunit sa se joace cu ea, nu sta singur la el in camera decat daca e si Irina cu el.

Irina e o scumpa, o nebunoaie, o capoasa, o nervoasa, dar o iubesc de nu mai pot.

La Vlad ma enerveaza ca a prins o frica de multe chestii:de ex ii e frica de caini, de pisici, chiar si de gaini si pui daca va vine sa credeti si nu era asa. Ceva s-a intamplat si nu imi dau seama ce. E drept ca a coincis perioada cu un cosmar pe care l-a avut ca vede un caine, a durat cateva ore, il vedea incontinuu desi aveam becul aprins. Are cosmaruri destul de des, i se pare ca vede cate ceva in pat si adoarme numai deasupra unuia din noi, sa nu mai atinga patul.....Oare ce o fi si asta?

La mine e greu pana ma pornesc....ca daca ma pornesc....nu ma mai opreste nimeni :::)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bebelusi si lui David ii e frica de pisici,de caini..Ok,de pisici il inteleg,ca l-a tot zgariat pisica bunica-sii si i-a tot zis copilului ca-l zgarie si a prins frica de ea,atat de frica incat nu mai vrea sa mergem acolo,adica vrea,dar de frica nu mai vrea sa intre,o vede pe bunica-sa si gata,vrea sa plecam.De caini nu inteleg de ce ii e frica ca el chiar era innebunit dupa caini,nu i-a facut nici un caine nimic..habar nu am ce l-a apucat..Si in general am observat ca a dezvoltat anumite frici,tot isi inchide usa la el in camera cand stam aici.De cand cu gradi are chestia cu sa stea usile inchise,daca nu l-am lasat sa o inchida pe asta de la el din camera a plans teribil,mi-a spus ca-i e frica,dar nici el nu stia sa-mi zica de ce anume..Si se duce si la restul de usi,ca n-am decat 3,cu tot cu aia de la intrare sa le verifice daca sunt inchise sau nu.Ba intr-o zi a intrat o musca si s-a speriat teribil de ea..fugea prin casa plangand si habar nu aveam ce tot are.Si zau ca lui nu-i era frica de nimic,dar de nimic,nush ce l-a apucat acum.
Cat despre pedepse,nu a zis nimeni ca e zen 24 din 24,7 din 7,dar acum mai depinde si pt ce dai o pedeapsa si ce fel de pedeapsa dai.Oricum nu mai vreau sa intru in detalii,ca s-au scris deja prea multe si nu vad rostul,mai ales k ideea nu era cum ne pedepsim copii sau de ce si pt ce o facem ci cu totul alta.
Sanatate bolnaviorilor.Si noi suntem rapusi de o sapt,am tras mult saptamana asta cu David,ca pe final sa ma ia si pe mine si a fost f greu sa am si grija de el si de mine,cand abia ma tineam pe picioare..si aveam si temp..si el si io si dureri de gat,pfff,nu m-a mai durut in asemenea hal gatul de mic copil zau..si vad ca boala nu se da dusa usor.
Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput