Licurici de ianuarie-februarie 2012 (165)
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
Va las o poza cu Nadia la botez
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
roxanaz spune:
neata
Miere bestiala Nadia!!! mai pune poze!!!
Micola, bine ati revenit, spor la munca si la bb2, cat de repede vreti voi.
o zi frumoasa va doresc!
crisspy spune:
'Neata,
Bine ai revenit Micola, cum sa nu te primim...chiar ma intrebam ce mai faceti. Imi pare rau de testicol, sper sa-i vina mintea la cap si sa coboare odata. Ma bucur ca ti-ai regasit ritmul cu munca si bafta la bb2.
Miere Nadia e superba, superba...tare ideea cu costumul national si mandra e frumoasa foc in el. Sper ca ati avut un botez reusit.
Noi suntem bine, batem parcurile sa cautam topogan cu apa...mami i-a bagat ideea asta in cap lui Razvi si acum nu mai scapam de el vrea la topogan cu apa. Pe Andruska zici ca am facut-o la locul de joaca, e foarte fericita cand se vede printre copii...dar nu mai vrea sa stea in carucior deloc, vrea in leagan, sa mearga de-abusilea printre copii, sa o dau pe jucariile cu arcuri, sa mearga in picioare...desi are 6 kile jumate ma rupe, nu sta deloc.
fetele, o zi frumoasa va doresc
alinuk spune:
prin zona si eu
Micola bun revenit!si spor la frumoasele planuri
Miere minunata Nadia!
Selene sanatate Dariei!
haideti la o ca de inceput de zi
si o saptamana minunata tuturor
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
extragerea premiilor
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
anna-mama spune:
Neata,
Micola, bine ai revenit ma bucur enorm ca esti fericita si ca ti-ai gasit de munca pe placul tau! mult succes! am vazut pozele cu micutul motociclist, un scump
Miere, o dulce Nadia!am admirat-o pe FB
Am pus si eu poze de la botezul Evei pe mail pt cine are timp si vrea sa ne vada!
O zi buna!
crisspy spune:
Am vizionat poze pe FB
Irina si Ana sa va traiasca micutele crestine, 2 fetite superbe cu 2 fratiori frumosi foc
Ana unde ati fost la munte, arata super.
anna-mama spune:
Cris, multumim Aici am fost http://www.casa-boiereasca.ro/ Extraordinar totul, super proprietari f buna mancarea si conditiile, de peisaj nu mai zic, noi numai in plimbari am tinut-o. Noi am fost 28 de persoane si daca iti vine sa crezi nimeni nu a avut nicio nemultumire.
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
Micola bine ai revenit! Doamne ajuta sa apara bb2 cat mai curand! Sper sa se rezolve problema lui Alex cat se poate de repede...
Miere superba Nadia!
Fetelor care aveti copii la gradinite de stst, imi puteti spune cat platiti pe luna??
Noi suntem in mare dilema ce vom face cu copii cand incep munca, singura solutie( ca sa-i tinem impreuna) este sa-i dam la gradinita, insa daca-i ducem la particular( unde este acum Stefan) taxa va fi de 1600 ron/amandoi iar daca il ducem pe Stefan la stat si pe Elena la particular ajung la 1400 ron.
Diferenta este relativ mica, tinand cont de conditii si program( ii putem lasa si pana la 19.30), dar ma gandesc daca vom putea suporta financiar..eu voi cauta de munca incepand cu august-septembrie, iar Stefan in septembrie incepe gradinita.. Elena urmand sa inceapa cand incep eu serviciul..
Credeti-ma ca numai la asta ma gandesc..
crisspy spune:
Carmen noi l-am inscris pe Razvi la gradinita de stat, zilele astea trebuie sa mergem sa vedem daca a intrat. Insa nu stiu sa-ti zic cat o sa platim, in orice caz nu ajungem la taxa de la gradi particulara (la noi era 1000 RON).
Din cate spui tu, diferenta este de numai 200 Ron, si ar fi pacat sa nu mearga in acelasi loc. Insa varianta mai ieftina ar fi ca Stefan sa mearga la gradi de stat si Elena la mama ta. Ultima ar fi o solutie de compromis pana vezi ce job gasesti si daca va permiteti ii mutati la gradi particulara pe amandoi.
L-ai inscris pe Stefan la gradi de stat?