Licurici de ianuarie-februarie 2012 (165)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

carmen depinde cate fite are gradinita aia de stat;

acolo unde e baietelul nasilor cu optionalele + toate activitatile gen teatru/vizite etc ajung cam la 500-600 lei pe luna (si la asta se mai adauga cand si cand ce dau pe la ingrijitoare etc)
dar stiu si gradinite unde costul e in jur de 200 pe luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Carmen, nu se poate sa-i duceti pe amandoi la stat?
Iulia este pana la toamna la cresa - unde platesc 6 lei pe zi in care e prezenta (deci cam 120-130 lei maxim), iar de la toamna merge la gradinita, unde taxa e 7 sau 8 lei pe zi.
La toate astea, se adauga lunar in jur de 20 de lei din care iau consumabile (servetele umede/uscate, sapun, hartie igienica ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Felicitari, Asparagus pentru minunea mica! Sa fie sanatoasa si cuminte! Recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bine ai venit Bianca . Recuperare usoara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere si Ana, sa va traiasca micutele crestine! Frumoase foc amandoua!

Micola, bine ai revenit! Sper sa rezolvati problema cu testiculul.

Noi suntem bine, am fost pentru cateva zile in Florida, din pacate ne-a plouat cam mult, poate reusim alta data sa facem tot ce ne-am propus. Va las si ceva poze
https://plus.google.com/photos/111425124628703660529/albums/5738449683677135921?banner=pwa

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Carmen, nu se poate sa-i duceti pe amandoi la stat?
Iulia este pana la toamna la cresa - unde platesc 6 lei pe zi in care e prezenta (deci cam 120-130 lei maxim), iar de la toamna merge la gradinita, unde taxa e 7 sau 8 lei pe zi.
La toate astea, se adauga lunar in jur de 20 de lei din care iau consumabile (servetele umede/uscate, sapun, hartie igienica ).

Jasmi si Iulia (10/02/09)

Iulia, preturile sunt de Cluj. In Bucuresti sunt mult mai mari.
Porumbita, eu parca numai pe mancare dadeam cam 3 mil pe luna, evident cand reusea sa o frecventeze :).

A nascut Ioana? Cand? Era deja timpul? Ma duc sa cercetez.

Felicitari Ioana! Sa fiti sanatoase amandoua!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

Miere si Ana, sa va traiasca micutele crestine! Frumoase foc amandoua!

Micola, bine ai revenit! Sper sa rezolvati problema cu testiculul.

Noi suntem bine, am fost pentru cateva zile in Florida, din pacate ne-a plouat cam mult, poate reusim alta data sa facem tot ce ne-am propus. Va las si ceva poze
https://plus.google.com/photos/111425124628703660529/albums/5738449683677135921?banner=pwa

O zi frumoasa tuturor!

http://picasaweb.google.com/idemeter01" target="_blank">Poze...

http://picasaweb.google.com/iuliademeter1/Aprilie2010#" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Ce frumossss!!!! Plaja, mare, soare.... Superb. Dar crocodilii aia, brrrr.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

micola, e bine, ieri inca avea febra, dar acum e bine, multumesc de intrebare.

Eu vreau sa o dau pe Daria la inot, zau, ca m-a disperat cu balaceala la bucatarie, o farfurie nu mai pot spala fara ea, ca e calare pe mine... Se joaca cu/in apa ceva fantastic, daca s-ar putea sa curga apa cu orele, bine ar fi, numai cu pomenirea administratorului pe care o sa-l platim cu jucariile ei preferate pentru atatia metri cub de apa o mai conving sa inchida robinetul...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

multumesc din suflet tuturor pentru primire

Carmen, Alexu meu e la cresa de stat, platim acum 6 lei/zi, program 8-16, dar pot sa-l iau maxim la 17.30-18.00, pentru cine lucreaza pana mai tarziu, desi pe la 16.30 deja pleaca toti.
ne costa asa: 6 lei/zi +lunar: pamapers, hartie igienica, servetele, scutec pt pat + 4 lei/saptamana pt dansuri
Din septembrie va merge la camin, in aceeasi cladire, dar cu alte doamne. Acolo va fi 9 lei/zi + muulte alte cheltuieli (engleza, dansurile, circ, teatru, etc).
Eu ma declar 110% multumita de evolutia lui la cresa si sper asa sa fie si la camin!

Selene, noi il mai lasam in cada cu jucarii, supravegheat, si in timpul zilei, tot de drag de apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io cred, micola, ca si noi o lasam, dar ce sa zic, nu stiu cat e consumul normal de apa rece pentru un apartament de 2 camere dotat cu centrala termica, dar noi tot 12-15 mc am avut, intretinerea am platit-o 120-130 de lei...

Si ei ii place sa curga apa, isi pune dopuri sub jet, sa i se faca arteziana, e scandal cand o inchid, zice ca nu-i destul...

Ma tot ciondanesc cu ea pe tema "putin-mai mult", si nu numai cu apa, pentru ea, pasul urmator de la o lingurita de orez, sa zicem, e trei pumni, nu o a doua lingurita...

Cu apa, mi-a zis o fata sa o las pe ea sa traseze cu creionul un semn pe cada, pana unde vrea sa umplem cada, apoi l-a trasat deasupra jumatatii cazii...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput