Licurici de ianuarie-februarie 2012 (165)
Raspunsuri - Pagina 18
andre_ea spune:
Cristina, in august am concediu, probabil venim si in Ro. Oare pozele le vad numai prietenii? Nu ma prea pricep la Facebook.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
Selene_Bunny spune:
Daria are febra 39, zice ca se simte f. rau si ca o doare in gat.
A picat lata acu' 10 minute.
I-am dat, deocamdata, Oscillococcinum si Homeogene.
Pot sa-i dau si Nurofen?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
crisspy spune:
Andreea daca faci pozele publice pe FB le vede toata lumea, daca sunt numai pt prieteni nu le vedem. Cum te gasesc pe FB, eu sunt Cristina Raicu
Selene da, da-i panadol sau nurofen, mai ales ca zici ca se simte rau. Nu ar strica un exudat daca zice ca o doare in gat sa vedeti ce si cum. Sanatate multa !
andre_ea spune:
L-am facut public. Acum ar trebui sa se vada.
Selene, sanatate Dariei.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
Carmen_Marieta spune:
Andreea eu nu am putut vedea pozele... nu te am in lista de prieteni, eu sunt Carmen Popescu.
Selene multa sanatate Dariei!
Raluca am vazut pozele de Paste si din parc, nu pot sa spun decat ca sunteti superbe!!
Selene_Bunny spune:
E mai bine acum, a dormit una buna si Nurofenul i-a facut bine.
crisspy, de regula, cand face febra mare, are si rosu in gat. Mi-a zis ca o intzeapa in gat. Acu' zburda.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
bebelusi spune:
Naty sa stii ca imi amintesc de foarte multe ori cand povesteai de Nadia, cat de zglobie si haioasa e, exact asa e Irina, zici ca sunt surori. Acum cum mai e, ca de'....sunt curioasa de evolutie :::)))
micola spune:
buna...
ne mai primiti si pe noi in club?
Mi-e de-a dreptul rusine sa mai intru, v-am mai citit, cand si cand...
Noi suntem bine,in afara de faptul ca tot investigam testiculul care nu a coborat nici acum, la 1 an jumate de la operatie..ni s-a recomandat sa-l lasam sa alerge (ceea ce nu e greu deloc, ca e genul de copil care raar sta intr-un loc, si atunci doar daca e Mikey&Co, alfel nu-l vezi) si sa incepem inotul..sa vedem cand si cum...
E vreun licurici care face inot?
O sa pun ceva poze pe contul comun, ca ....no-facebook
Eu am inceput serviciul, din ianuarie, si sunt intr-o continua alergatura, ceea ce nu-mi displace chiar deloc, acum ma recunosc si eu pe mine:).
Avem si planuri de bb2, astept rezultatul pt Papa Nicolau si ne punem pe "treaba" ca timpul trece, Alex creste si e deja un pic egoist si rasfatat.
sper sa ma tin si eu de forum de acum incolo, ca de multe ori as fi avut chef/nevoie sa vorbesc cu voi, dar de la o zi la alta, pierdeam ritmul
Selene, cum e Daria?
bpaula spune:
Mvaiiii cine a scos nasul de la naftalina..welcome back Micola!!
M-am bucura tare cand ne-a zis lissa ca lucrezi, ma bucur sa te vad entuziasmata. Sper sa se rezolve si problema cu testiculul. Eu am fost cu Marius la bazin cand era mic, acum pentru cursurile cu mami si bebe e cam mare si pentru inot ii accepta dupa 4 ani la noi. Asa ca mai asteptam.