Licurici de ianuarie-februarie 2012 (165)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Porumbita cum mai esti? Esti pregatita psihic?Cum va organizati cu dormitul? Tu te mai duci la servici dupa nastere?
La noi primele 2-3 luni a fost cam haos, mai ales ca dormea Aidan in acelasi pat cu mine si bebe, dar dupa ce s-a mutat in camera lui a fost mult mai bine (desi si acum vine in majoritatea noptilor spre dimineata, dar nu mai este acolo seara - nu puteam sa fac mai nimic pt ca se trezea)

ma simt mult mult mai bine acum la 27 sapt (facute luni) fata de cum m-am simtit pana pe la 23.
burta e totusi ff mare, pana si prietenele mele cu 2 copii imi zic ca arat ca la 9 luni... si mai am totusi inca 3 pana pe pe 30 iulie...
insa copilul misca mult (mult mai mult ca robert) asa ca incerc sa nu ma panichez si la doc o sa ma duc cand o fi ecografia de trim 3 adica peste cateva sapt; sotul tot imi zice sa mergem sa verificam ca e totul ok (pt ca e f stresant sa vezi cum iti zic toti ca e ..totusi prea mare... ) insa eu vreau sa "raman " pe baricade...

de marti vad ca se umfla f rau si mainiele si picioarele,... stiu ca "distractia asta" la robert a inceput mai tarziu, pe la 33 de sapt... :( am scos ieri si verigheta ca presimt ca in cateva zile nu as mai fi putut... ca si kg am luat cam 10, sa vedem pana la final..

oricum per ansamblu cam neplacuta tura asta..

psihic eu zic ca sunt f pregatita :)
m-am gandit ca in primele 2-3 luni o sa doarma in cos, cum a facut o si R (e f practic ca il poti muta dintr o parte in alta)
apoi seara il pun la culcare in camera noastra si dupa ce adoarme R il mut in sufragerie
o sa doar si eu cu el primele 2 luni
in nici un caz nu il mut la robert ca pe el abia l-am reglat cu smonul (deja seara ma mai striga maxim o data si doarme toata noapte in patul lui/camera lui cu maxim o sculare de pipi sau apa)

acum sa vedem dc imi si ies planurile...

cu lucrul...
sper fizic sa vin la birou pana in ultima zi pt ca va urma o per de mari tranzitii la noi si e imp sa fiu aici...
de lucrat voi lucra imediat ce imi revin din cezariana (ca probabil spre aia ma indrept), dar de acasa (la R am inceput la 7 zile de la nastere)
la birou am sa vin cam de la o luna, o luna jumate, la inceput de 2 ori pe sapt cateva ore (dc o sa fie nevoie mai des o sa il iau si pe el cu mine)
si sper sa o tin asa pana in iarna, spre 6-7 luni cand o sa cresc nr de ore de venit la birou

intentionez sa alaptez ca la robet, exclusiv pana la 6 luni si apoi cu diversificare pana spre un an jumate

adica in mare o sa fac cam cum am facut la robert...
doar ca acum sunt mult mai avantajata decat acum 3 ani, am un laptop mic de calatorie si pot (dc imi iau stick de net) sa lucrez bine merci si din parc

sa vedem si dc imi ies planurile... sanatosi sa fim toti 4 ca dc trebuie sa sch ceva sigur o facem din mers, sunt oricum mult mult mai putin stresata decat eram la R (nu dormem noptile de grija cum sa fac si cu firma si cu alaptatul si cu toate cate erau de rezolva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Astazi nu am putut sa o las la gradi ... face foarte, foarte urat, nici nu am putut sa o bag pe usa. Si Ioana a plans mult, dar era mai docila, nu asa de violenta, asta s-a smucit din bratele ingrijitoarei care venise dupa ea, a alergat la poarta si a inceput sa traga de ea sa o deschida, totul intr-un racnet de ne-a auzit tot cartierul. Eu intarziam la doctor si nu am avut inima sa o las asa deci ...
Mai incercam si maine

Mergi la inceput

flowerbee e f draguta Ale pe cal
carmenasta imi e si mie, ca bunicii il vor favoriza pe al doilea ca e mai mic... sper sa nu fie cazul sa "intram" in ei..
ar fi intradevar ideal sa o duci si pe elena acolo unde e stefan, dar nu vreau sa ma gandesc la cat te duce financiar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La noi inca favorizat de catre rude si prieteni e Vladut, toata lumea il admira si-l venereaza...ba chiar imi zic ca nu stiu daca pe Eva or sa o poate iubi ca pe Vladut Norocul ei e ca e singura fetita printre apropiati si ca e un copil f vesel, in felul asta mai castiga si ea teren.

Miere, te felicit pt alegerea facuta, si eu cred ca sanatatea fetei e importanta. Sa va ajute Dumnezeu sa va descurcati cu toate cu bine! Va pregatiti de botez? mai e putin.

Noi am avut botezul sambata si am petrecut cu toata gasca 3 zile si 3 nopti ca la printese! A fost totul de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Mona super pozele de la calarie . I-a placut Alexiei? Unde au fost?

Carmen bafta la potty-training pt Elena. Si eu ma astept sa fie mai usor la Andra, oricum o sa incep mai devreme nu ca la Razvi, ca l-am tot asteptat pe el si nimic. Pe Elena nu o poti duce la mama ta peste zi si sa o iei seara cand il iei pe Stefan de la gradi?

Porumbita sper sa iasa toate lucrurile asa cum ai planuit si sa nu fie nevoie de schimbari radicale. Eu zic sa nu-ti faci probleme ca e prea mare burta, si eu eram la fel si Andruska a fost micuta, era prea mult lichid numai. Bafta la echo!

Of Naty, asa am patit si eu cu Razvi in a 2a saptamana. Plangea cate o ora dupa ce il lasam la gradi, insa pana la urma s-a obisnuit intr-atat incat dupa o luna si ceva plangea cand il luam de la gradi. A fost mai greu acum din cauza zilelor libere de 1 mai si pauza de stat acasa a fost mai mare decat in mod normal. Mai incercati si maine. Bafta! Si bafta la dr, sper sa nu fie nimic ingrijorator.

Si la noi cel favorizat este Razvi, cateodata am impresia ca si sotul il prefera pe Razvi in detrimentul Andrei, desi stiu ca nu e asa. Insa am asa o strangere de inima cand vad ca unul din ei este "lasat pe dinafara". Cel mai mult din partea parintilor lui Adi care mai au un nepotel de 1 an de la sora lui Adi...asa ca Andruska mea pica pe ultimul loc cateodata.

Anna cum a fost botezul, vrem poze .

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, educatoarea mi-a spus ca, la prima vedere, Alexiei i-a fost frica de caluti. Apoi s-a mai relaxat si chiar s-a lasat urcata si nitelus plimbata cu calul. Nu a stat f mult in sa, insa pentru mine a fost suficient pentru ca si-a infrant teama.

Acasa a vorbit numai despre asta si despre faptul ca exista si obstacole peste care sar calutii.

Pe perioada verii o sa mearga o data pe saptamana cu gradi si o sa o mai duc si eu in weekend, mai ales ca noi o sa stam la tara, exact in zona.

Centrul se numeste Equestria si este pe langa Tancabesti, pe DN1.
Eu o sa mai vizitez un centru asemanator care este in Snagov si inca unul, pe drumul spre Snagov, Artha Park. Se pare ca aici au si ponei.

Eu as vrea sa am tot o fetita, pentru ca bunicii paterni sa nu o neglijeze pe Alexia. Ei si-au dorit un baiat, cel putin bunicul patern, si ar face diferente enorme de tratamanet intre copii daca bb2 ar fi baiat.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

bee aveti unda verde pt bb2?

daca pt centrele alea ai si niste linkuri ar fi fain sa le studiez un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Porumbita, la ultima vizita la hematolog mi s-a spus ca sunt intr-o perioada de echilibru si ca ma pot gandi la un bebe. De atunci, adica de vreo 2,5 luni, nu s-a intamplat nimic. Azi am programare la gineco sa vedem ce si cum.

http://www.equestria.ro/

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Bee frumoase pozele. Sper sa se prinda repede bebe2.
La noi bunicii paterni si-au dorit fata, de fapt soacra a vrut fata dar nu i-a mers.

Mie nu mi se pare ca bunicii fac diferente. Singurul lucru care ma enerveaza e cand vorbim la telefon cu socrii si daca Marius nu vrea sa vorbeasca cu ei, atunci mai ales soacra zice ca lasa ca vine ea la BOgdan sau ca Bogdan face asa sau pe dincolo. Le-am atras atentia de cateva ori. Eu si fratii mei de copii am simtit diferentele cu unii din verisori si prin urmare mai tin minte si acum. Noi eram cei ce mereu trebuiau sa fie cuminti si ascultatori si mai tarziu sa mergem la ajutor in vacante...

Oare pot sa ii pun ceva bandaj pe degetel la bebe? Il roade din cauza dintilor si deja s-a lovit acolo, nu vreau sa se raneasca mai rau. Marius rodea la suzeta, cu asta ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Paula si eu am avut aceeasi problema cu Andra. Nu vrea suzeta deloc si isi baga mainile in gurita si roade la ele pana se inrosesc. Plus limba pe care si-o mananca de zor (asta e un tic mostenit de la tati, saracul ce s-ar mai fi bucurat sa o vada pe Andruska facand asa )

Mergi la inceput