Licurici de ianuarie-februarie 2012 (165)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

valeu, ma ia cu furnicaturi cand va aud cu astfel de vietati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:

Vrea sa incerce de azi sa-l invete pe Razvi la olita, ca noi nu am avut succes, asta ca nu avea desule pe cap.

de ce nu incercati direct al wc?

Asa as zice si eu, direct la wc, acum e destul de mare sa ajunga, chiar si din picioare. Daca nu poate sa foloseasca un scaunel. Desenezi un X cu marker in vasul de toaleta si ii zici sa tinteasca acolo.

eu inca nu ma pot obisnui cu faptul ca Aidan lasa capacul ridicat la WC:))))tot timpul am senzatia ca a fost cineva strain in casa in lipsa mea, haha!

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

ha, eu i-am facut instructie serioasa si lui si lui taicasu sa nu prind capac ridicat (il urasc de-a dreptul)

plus ca ma "pregatesc" pt cand robert si fratesu vor creste si voi fi efectiv in minoritate
asa ca il invat de mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Eu tot zic de ceva vreme de treaba asta, sa-l invete tati direct la wc asa ca intre baieti...dar eu zic, eu aud

Vad poate reusesc sa-l conving eu sa faca acolo.

Faza este ca el nici macar nu anunta ca face pipi, tipa cand e ud deja. O sa am de furca cu treaba asta, presimt...insa pana la toamna trebuie musai ca incepe gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Si la noi au aparut gandacii ... bleax, ii URASC!
Azi am gasit unul in chiuveta din bucatarie, am fost cat pe-aci sa vomit ...

Se pare ca prietenia Nadiei cu gradinita a fost de scurta durata ... a urlat azi non-stop de cand am lasat-o pana a luat-o bona

Mergi la inceput

asa patesti in primul an dupa pauze de cateva zile (uneori si dupa wk)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita cum mai esti? Esti pregatita psihic?Cum va organizati cu dormitul? Tu te mai duci la servici dupa nastere?
La noi primele 2-3 luni a fost cam haos, mai ales ca dormea Aidan in acelasi pat cu mine si bebe, dar dupa ce s-a mutat in camera lui a fost mult mai bine (desi si acum vine in majoritatea noptilor spre dimineata, dar nu mai este acolo seara - nu puteam sa fac mai nimic pt ca se trezea)

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Nu ca m-as bucura cand aud ca si altii au tot felul de vietati dar macar incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Cu delatizarea daca nu se face la subsol si nu se face bine degeaba faci in casa. Am dat si eu 70 lei acum 2 ani in casa si in urma nu am gasit nici macar unul mort. In fine.

Marius a dormit ieri la gradinita insa doar o ora si un pic, apoi l-am luat eu si am ramas cu el in parc. Dar la 16.30 e prea cald afara si e greu sa il aduc in casa mai ales ca drumul trece prin parc. Astazi sper sa il aduca sotul cu masina si sa putem iesi dupa 18 afara. E bine ca la gradinita in curte dupa amiaza e umbra ca ii mai scoate la topogane si leagane.
Aseara la 9 si 10 l-am bagat in pat ca era mort de oboseala, nu stia nici ce vorbeste si tot dupa 22.20 a adormit. Dar tot e mai bine decat dupa 23. Asa ca am sperante de mai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Raluca, asa am patit si eu cu Ale, in primele zile de gradinita nu a spus nimic, era f incantata, apoi a inceput sa planga. Important e sa nu cedezi si sa o duci fara intreruperi. Dupa aceea, nu o sa mai vrea acasa.

Miere, eu zic ca ai luat o decizie buna, in favoarea copiilor. E dificil fara banuti, dar e si mai greu sa fie copilul bolnavior iar mama cu sufletul impartit.

Noi cred ca suntem printre ultimii licurici care nu s-au imprietenit foarte bine cu olita sau WC-ul. Inca avem accidente in timpul zilei iar noasptea avem scutec. Las' ca scapam noi si de astea.

Va las niste poze ca sa o vedeti pe Ale la calarie. Au fost cu gradinita si tare m-am mirat ca s-a lasat urcata pe cal, apoi sa mai si stea.
http://ro-ro.facebook.com/media/set/?set=a.271717652924675.61330.117836574979451&type=3#!/photo.php?fbid=271718256257948&set=a.271717652924675.61330.117836574979451&type=3&theater
Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici si licurici,

intru ca sa nu ma dati disparuta..

Ioana superba burtica...
Miere imi pare rau ca trebuie sa renunti la job, dar printesa e mai importanta. Si eu trec prin aceeasi situatie( am scris mai daunezi ca trebuie sa-mi caut in alta parte). Sanatosi sa fim ca ne descurcam noi.
Crisspy voi il invatati pe Razvi, eu fac training cu Elena... poate ca la Andra va fi mai usor, fetele sunt mai rapide.. Elena nu mai vrea pampersul pe ea.. deja in casa o tin in chilotei, si cand face pipi spune "api", daca se ia cu joaca face pe ea, daca nu cere.. Trebuie sa merg la cumparaturi sa iau mai multe perechi de chilotei sa o scot si in parc fara...
Felicitari pentru "gramele" Andrei.. sunteti pe drumul cel bun..
Paula imi pare rau de cazatura lui Marius. si Stefan a cazut sambata cu o bicicleta din aia fara pedale, si-a spart putin buza, era taica-su lesinat cand l-a vazut cu sange la gura.. eu sunt obisnuita!
Porumbita stii ce admir la voi- faptul ca impreuna( tu si sotul) sunteti perseverenti si consecventi!
Noi la capitolul asta avem probleme, si incep sa se observe in comportamentul lui Stefan.. i-am spus sotului ca daca ii mai "da nas" il duc pe el la psiholog..
A si mai am o problema cu sotul si soacra prin faptul ca o "prefera" pe Elena, tot le explic ca amandoi sunt copii, amandoi sunt mici( Stefan are 3 ani, nu 10), cateodata simt ca ma lupt cu morile de vant..

Stefan are o perioada in care il prefera pe tati( nu ma deranjeaza asta) pentru ca il lasa mai mult la desene, pentru ca il lasa sa treaca peste regulile impuse de mine.. si tot asa.. imi este greu acum , dar sunt sigura ca cu rabdare trec peste.
Am observat ca de vreo saptamana este "nervos" agitat, l-am intrebat ce are si mi-a spus ca-l enervez, i-am spus ca atunci il las in pace, ma ocup de Elena.. iar cand a venit sa-mi ceara sa-l tin in brate, l-am intrebat daca nu-l mai enervez, raspunsul a fost:"acum nu"

Luni si marti am fost plecati la tara, au fost incantati, iar cand a trebuit sa plecam la Bucuresti, stefan a inceput sa planga ca el nu mai merge acasa.. cu greu l-am convins sa urce in masina, el fiind topit dupa masini.. apoi pe autostrada, Elena imi adormise, el a inceput sa planga de ce ne depasesc alte masini..
Noi cu gradinita nu avem probleme, se trezeste dimineata, se pregateste si pleaca cu tati.. Seara il iau eu si mergem in parc.. Chiar daca are vacanta stie ca se termina, si ca mergem la gradi.
Eu nu stiu ce voi face cu Elena, din septembrie imi voi cauta de lucru si nu stiu cu cine sa o las, parintii mei spun sa o duc la ei, dar parca nu as vrea sa-i despart.. ar mai fi o solutie sa o duc la gradi( dar ma va costa..), am vrut sa-l dau pe Stefan la gradi de stat avem 2 in zona( una e plina de minoritati la cealalta ajung cu costurile mai ceva ca la particular) asa ca am hotarat sa ramana tot la particular( cel putin aici s-a acomodat destul de bine).

Cam atat despre noi, fug sa mai fac cate ceva prin casa.

Mergi la inceput