Licurici de ianuarie-februarie 2012 (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!!
Ioana maaaamaaa ce poze!! poze ca poze, dar tu esti suuuper!!
Miere, sa va fie bine! ca job-uri se mai gasesc, important e ca Nadia sa fie bine.
ce ati mai facut in zilele astea libere? noi la plaja, la festivalul de zmeelor... prin parcul de distractii... a prins bine mini-vacanta copiilor.
de azi, inapoi cu drag si spor la scoala/munca.
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Ioana ai o burtica super ! Mi s-a facut si mie un pic dor de burtica, dar eu am incheiat conturile cum zici tu "definitiv si iremediabil" .

Miere cred ca ai luat cea mai buna hotarare in ceea ce o priveste pe Nadia . Eu, din pacate m-am intors dupa 3 luni la birou din considerente financiare, altfel nu ne-am fi putut descurca cu o reducere substantiala a veniturilor si avand in vedere ratele la care ne-am bagat inainte sa se nasca Andra. Poate ca daca as fi renuntat la job Andra ar fi fost acum mai bine, alaptata fiind. Sper sa fiti ok si pitica sa nu se mai imbolnaveasca asa des. Si bafta cu diversificarea atunci cand o sa fie pregatita.

Eu am avut liber doar ieri...dar am "muncit" pe acasa: smotru, spalat, calcat o tona de haine in schimburi cu mami - am scos colectia de vara a copiilor de la naftalina. Am hainute pastrate de la Razvi pt vara in speranta ca apuca mandra sa le poarte - ei ash, intra 2 Andre in hainele lui Razvi asa ca pt ea va trebui sa merg la cumparaturi. In rest plimbari cu copiii, joaca, d'astea.

Sunt un pic suparata ca Andra a inceput sa verse mai des decat o facea inainte...miercurea viitoare am programare la Stamate pentru o echografie abdominala. Va trebui sa-i fac si o echo cardiaca pentru ca are momente seara cand se invineteste in jurul gurii - face asa de cand am nascut-o si am tot sperat ca o sa dispara in timp, dar se pare ca nu. Asta asa ca sa nu stau degeaba si cu bani in buzunar.

In schimb e o miscareata, merge de-abusilea peste tot, se urca pe noi, se ridica pe canapea sa se joace la perdea si la calorifer, dar nu vrea deloc sa stea in fund. Probabil i se pare pierdere de timp sa stea in fund, ea vrea miscare dom'le .

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ioana arata super pozele!!

roxanaz ma bucur ca v au priit zilele libere!

paula cum e marius cu cazatura?

bebelusi mai scrie si tu de copii!

miere grea hotarare ai luat! sunt convinsa ca ati intors problema pe toate partile! pt nadia sigur va fi mai bine si sper dupa sa gasesti usor altceva!

crisspy cum se descurca mama ta cu amandoi acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Ioana esti tare frumoasa!

miere am vazut pozele, sunt superbi copiii!

Noi am avut liber si luni si marti, dar nu am plecat nicaieri. Eu as fi vrut la mare dar sotul se urneste cam greu, trebuie pregatita orice plecare din timp (si de abia vineri am aflat ca avem liber luni).
In fine, ne-am distrat si pe aici, am stat mult pe afara.

Dimineata Nadia a cam marait ca nu vrea la gradi, sper sa fie numai faptul ca a stat acasa 4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

crisspy cum se descurca mama ta cu amandoi acasa?

Greu, dar se descurca pana la urma, plus toate cele prin casa...seara o gasesc cateodata lata, nici in parc nu o pot urni mereu ca e franta.

Vrea sa incerce de azi sa-l invete pe Razvi la olita, ca noi nu am avut succes, asta ca nu avea desule pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si la voi tot asa de cald e, 30 de grade? Ca pe mine curge apa...

Si bineinteles ca iar au aparut gandacii si alte lighioane, azi-noapte pe cada era un miriapod de vreo 4 cm lungime, fiecare picior avand vreo 2 cm... M-am ingrozit...

Gandacii aia mari, negri si cu mustati deja umbla si prin camere...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Miere imi pare rau ca trebuie sa iti dai demisia dar sper sa fie Nadia mai bine asa. La finalul anului o sa iti gasesti din nou ceva de munca. Si la noi ar fi teribil de greu numai cu un salariu, din fericire insa pot sta un an acasa cu 75% asa ca e numai bine. Acum am de asteptat vreo 3 luni pana imi intra si mie indemnizatia.

Marius e bine, se vindeca julitura dar o sa dureze. Mai ales la frunte ca are si o gaurica. Astazi e program lung la gradinita, prima zi. Acum trebuia sa fiu cu ei prin parc si am asa o stare de neastampar sa se faca 16 :).

Bogdan are 2 dintisori ce isi scot coltisorii incet, nu stiam de ce e marait ca nu se vedea in gura nimic, dar aseara am testat cu degetul si se simte putin cum au iesit.

Selene nici macar nu pot sa ma gandesc, la mine deja circula prin casa, ieri am gasit in sufragerie unul de care zici. Am pus silicon pe la tevi, am dat cu tot felul de solutii, deocamdata inca e mai bine ca anul trecut cand gaseam 3 pe zi. Nici nu stiu ce solutii sa mai abordez ca imi vine sa am mut.

Crisspy succes cu olita de data asta!
Ioana arati mai mult decat minunat.
Noi nu am fost plecati zilele astea, am iesit cu ei in parc, luni cand a mers Marius la gradinita am reusit si am sortat jucariile, am aruncat multe mai mici care erau mai ieftine si se dezasamblau usor, alte jucarii mici le-am strans, doar preferatele lui au ramas dar si asa sunt destule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cica la noi vecinii se opun chemarii echipei de deratizare a subsolului, ca n-au chef sa plateasca 50 de lei/apartament. Desi in subsol ar fi 1/2 m de rahat strans.

Ii doare pe ei undeva ca eu am copil mic si stau cu gandul ca cine stie ce miscodaci circula noaptea, gandacioiul ala negru era langa patul ei... Am gasit unul mort in patura pe care calc si care sta in lada patului. Pe altii doi i-au vanat matzele, unul era sub covor.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Paula ma bucur ca nu a avut urmari serioase cazatura!

Voi ziceti de gandaci dar eu gasesc niste imensitati de paianjeni in casa de ma apuca frica sa mai stau cu lumina stinsa noaptea, nu stiu de unde naiba vin. Cel mai tare mi-e sa nu fie veninosi, avem doua specii aici in florida extrem de veninosi, cu astia nu am avut niciodata curajul sa prind unul viu si sa-l analizez sa vad daca o fi din ala veninos. sper ca nu.

Crisspy financiar si pentru noi va fi greu. Dar era greu si daca am fi dus-o la cresa, 1000 de doalri pe luna (cresa plus benzina consumata cu drumurile). Iesim nitel in minus dar vedem noi pe unde scoatem camasa, important este sa fie ea sanatoasa. Pe Aidan am decis sa il ducem part time, 3 zile pe saptamana ca sa beneficieze si el de statul meu acasa dar in acelasi timp sa socializeze (nu ca ar duce lipsa, nu am vazut copil mai dezghetat si mai prietenos ca el) Ne gandim sa il ducem la fotbal - e un club cu astfel de cursuri pt copii de varsta lui si poate la anul (sa vedem cum sta cu urechile) la cursuri de inot.

Eu pe de alta parte ma gandeam sa iau un copilas in grija vreo 4 ore pe zi ca sa mai suplimentez veniturile, dar nu stiu daca m-or tine nervii cu 2-3 plozi acasa:))

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:

Vrea sa incerce de azi sa-l invete pe Razvi la olita, ca noi nu am avut succes, asta ca nu avea desule pe cap.

de ce nu incercati direct al wc?

Mergi la inceput