Licurici de ianuarie-februarie 2012 (165)
Raspunsuri - Pagina 12
crisspy spune:
Of Paula, imi pare rau de cazatura lui Marius
Si Razvi a cazut ieri cu bicicleta, nu rau insa. Tasu' il intreba de zor daca s-a lovit, si el plangea ca s-a stricat bicicleta
Porumbita spune:
la noi robert pune masa, farfurii/tacamuri/servetele si poate manca singur indiferent de felul de mancare(doar carnea o tai eu);
dar cand ne grabim il rog sa ii dau eu sa mearga mai repede;
ca urmare are momente cand imi zice:mami da mi tu ca ne grabim, chiar dc nu e asa
hainele si le duce si el singur la cosul din baie
de dezbracat/imbracat o face singur (doar la unele articole trebuie ajutat) insa il rog sa ma lase sa o fac eu la fel cand suntem in viteza;
mai noi se spala singur pe dinti (dar il supraveghez sa faca toate miscarile); pe maini se spala de mult singur;
la dus inca nu am incercat sa il las singur!
Porumbita spune:
ups, paula, imi pare tare rau!!cred ca te ai speriat f tare!
crisspy te inteleg cu rolele...
robert are bicicleta din aia fara pedale; in cursul sapt facem juma de tura de IOR, in wk tura completa (si sunt cativa km); si tare simt nevoia de role sa ma deplasez mai rapid dupa el (l am invatat insa ca ne oprim sa ne uitam mereu in urma ca sa ne asiguram ca mama/tata nu -s prea departe)
asparagus spune:
Fetele, a reusit sotul de mi-a facut in sfarsit poze cu burtica (el e fotograf profesionist). Le puteti viziona la semnatura, la Bianca.
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 38+Bianca
AMR...7 ZILE!
www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA
miereamara spune:
Ai o burtica superba!!!!
Vrei sa ne faci pofta?
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
asparagus spune:
Deja ti se face pofta? Ai curaj, mami!
Eu gata, dupa Bianca, ma opresc definitiv si iremediabil
Multumesc pentru complimente!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 38+Bianca
AMR...7 ZILE!
www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA
bebelusi spune:
Asparagus ai o burtica superba
Crisspy o sa pun, promit, stai sa imi fac un pic de timp. Eu sunt tot pe fuga, citesc tot dar nu am asa timp sa va scriu la toate. va pup
lisssa_ana spune:
Ioana ce frumoasa esti superba!!!! degeaba e fotograful bun daca modelul nu! serios...esti de revista, iar pozele...m-au dat pe spate!!!
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
miereamara spune:
Fetelor am decis sa-mi dau demisia de la job si sa stau acasa cu pitica pentru un an (cel mai probabil).
De cand am inceput part time ea a fost numai bolnavioara, plus ca nu accepta deloc sticla si nici alte solide (nu e pregatita inca, am incercat cereale, cartof dulce, para, mar in ideea ca poate gasesc ceva care sa ii placa dar clar nu e pregatita, impinge cu limba afara mancarea asa ca mai asteptam pana la 6.5 - 7 luni)
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
Leditia spune:
Ioana,esti absolut superba!!!
Miere,imi pare rau,dar sper sa fie de bun augur miscarea asta si sa fiti bine cu totii.
Sanatate si o seara frumoasa tuturor.