Licurici de ianuarie-februarie 2012 (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Fetelor sunt atat de incantata ca fi-miu a acceptat pana la urma sa manance pere. Spune ca nu-i plac si dureaza 45 minute sa o manance, timp in care eu ii gasesc activitati si ma joc cu el si alerg cu bucatile de para dupa el in casa, dar accepta. Avem deja 3 seri de cand mananca para in fiecare seara.De o saptamana a acceptat castravetele si ardeiul gras.Urmatoarea etapa sunt merele. Sper sa-mi iasa si asta ca nu se mai putea cu atata constipatie pe el. Si de 3 zile face kk normal de moale si ii zic ca de la pere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am rezolvat problema cu legumele pe care nu voia sa le manance, gen brocoli, spanac, etc - ii dau de ales intre doua chestii care nu ii plac; ai de ales intre brocolli si peste, a ales brocolli...orice ar fi eu ies in avantaj

Fructe mananca fara probleme; mere, pere,banane, capsuni, nu ii plac deloc portocalele.

El nu a stricat jucarii niciodata.

Crisspy, ma bucur ca ia mandra in greutate!!!

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ingrid, ti-am trimis un PM. :)

Referitor la asemanari, Daria nu seamana, ca fire globala, cu niciunul dintre noi. Seamana mai degraba cu zbanghiu' de frate-mio, ala era la fel de bolund, la varsta ei, le facea gogonate de te durea mintea (genul plonjat prin sticla de la usa de la camera).

Pe cat de... restrictiva sunt eu in mediul casnic, pe atat sunt de... libertina afara. Azi, de exemplu, a colorat cu creta in parc stand pe burta, desculta. A umblat prin parc desculta (Gradina Mare), a venit desculta de la parc acasa, si e ceva de mers. Nu ma deranjeaza.

In Braila este vara de pe la Paste, asa, am 24 de grade in casa.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Selene, ti-am raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ca sa nu ma lungesc prea mult si la noi e ca la Porumbita, eu avand si un al doilea copil mic nici nu imi mai fac griji cu securizari la el, am impresia ca e asa mareeee, tinand cont ca trebuie sa am grija la Irina pe unde pune mana. Vlad le-a invatat in timp...tot asa...i s-a tot zis.

Imi place de el ca mananca singur iaurtul, se da jos de pe scaun, il baga sub masa, se duce la dulap, ia prosopul, se sterge, il pune la loc, arunca cutiuta la gunoi si lingurita in chiuveta. Vreau sa il invat incet incet sa stranga dupa el la masa. Deocamdata suntem doar la faza asta. Nici Vlad nu are voie la calc, dar cu tel lui mircea mai umbla dar nu fff des.

Am gatit tot timpul pe ochiul din fata desi pentru Irina cred ca o sa schimb regula.

Mergi la inceput

La noi are acces nelimitat la computer/laptop/tv/telefoane, etc. Stie sa-si puna filme, sa isi puna dvd-urile cu desene. Nu a stricat decat un laptop cand era mititel, parca un an si ceva, l-a scapat de pe masa. Nu suna pe nimeni de pe tel noastre desi avem Iphones, a sunat de doua ori la 911 cand era mai mic si a invatat atunci ca nu trebuie sa apese numere la intamplare.

Merge la toaleta si isi face dus singur. Isi duce rufele la cos singur. Isi ia din frigider ce-si trebuie. L-am invatat cat mai independent tocmai ca stiam ca va veni o perioada grea pt noi odata cu nasterea fetei cand nu mai puteam sa stau dupa fundul lui nonstop. Dar are momente cand vrea sa-i dau eu sa manance sau sa-i torn laptele desi este perfect capabil sa o faca singur.

Mergi la inceput

Va las niste poze cu omul de afaceri si printesa:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Ingrid cat de bine te inteleg cu fructele ...Razvi mananca numai de la mama mea cate o banana pe zi inainte de somnul de dupa-amiaza si seara f.f.f. rar daca-l mai convingem sa manance un pic de para sau mar...si tot asa date in gura ca el nu pune mana. In schimb legume mananca, castravete, ceapa verde, usturoi verde...Insa nu singur, singurele chestii pe care le mananca singur sunt cerealele cu lapte. Si mandra e la fel, fructele bleah, legumele sunt la putere.

Patri vad ca si la voi e la fel ca la noi: fetele vin din urma si vin cu ghidusii. Bravo pentru Vladut! Nu mai pui si tu niste poze cu ei?

Miere super Aidan ca este asa independent, imi place. Iar pozele (sunt facute de Lucian, nu?) sunt superbe . Cum mai e Nadia?

In week-end i-am luat bicicleta lui Razvi, am testat-o in Decathlon, am vazut ca merge bine pe ea si gata, in fiecare seara avem program de alergat acum. Cred ca trebuie sa invat pe role si implicit sa-mi si cumpar, ca nu prea pot sa ma tin dupa el, baga o viteza...

Eu sunt pe baricade la birou, nu am reusit sa obtinem liber si azi .

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daria stie diverse, dar nu le face, ca nu are chef.

In schimb, o bipuieste si o suna pe Alina1976.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Doamne cate reclame tampite mi se deschid de nu mai pot apasa nimic .

Irina super pozele.

Eu sunt cam amarata, mi-a cazut Marius aseara cu fruntea de trotuar, cand l-am vazut plin de sange de la frunte din nas si din gura imi venea sa mor de supararea dar n-am avut cand. Acum sper sa nu fie alte probleme decat juliturile de la coate si frunte.
Astazi am reusit sa facem ceva ordine in jucarii, el mai avea masinute si alte jucarii mai ieftine care incepusera sa se desfaca asa ca le-am aruncat, cateva chestii mici le-am dat deoparte altele le-am bagat la spalat ca acusi sa mai joaca si bebe cu ele. Acum i-as face si la cel mic un loc pe podea dar nu stiu unde, ca in sufragerie singurul disponibil e in directia aerului conditionat si nu e bine...sa vad daca pot face ceva mutari.

Noroc ca e sotul liber si astazi si m-a ajutat, acum l-a luat pe cel mic si s-au dus dupa Marius la gradinita. De miercuri vreau sa il las program lung.

Si Marius stie sa faca multe lucruri singur dar mai nou prefera sa fie ajutat. La laptopul meu a avut voie mai ales ca eu nu il foloseam pentru lucru si era cam ramolit. Acum l-am schimbat si cel vechi i-a ramas lui. Stie ca nu are voie la al meu si al sotului....dar nici noi la al lui . Daca tot e regula atunci sa se aplice la toti .

Bogdan de vreo 3 nopti se trezeste de 3-4 ori. Parca am un deja vu de la Marius care pe la 6 luni a inceput cu trezirile din ora in ora, chiar si mai des. Sper totusi sa nu fie la fel si acum ca tare greu era asa obosita.

Mergi la inceput