Licurici de ianuarie-februarie 2012 (165)
Raspunsuri - Pagina 16
Porumbita spune:
bee tinem pumnii atunci sa iasa repede bb 2; si nu ezita sa folosesti testele de ovulatie...
bpaula/crisspy nu merge cu jucarii din alea de dentitie? sau jucarii gen dou dou?
Naty spune:
bee ce veste buna, iti tin pumnii sa fie bine!
crisspy merci, am mers sa-mi faca testul PAP anual, nimic grav
Am pus-o pe Ioana sa vorbeasca cu sora-sa, de regula pe ea o asculta. Sper sa mearga.
crisspy spune:
Bee tinem pumnii pentru bb2
Porumbita am o gramada de jucarii de dentitie plus cuburi moi, le musca ce le musca si le arunca, tot pumnul/limba sunt baza .
Naty bafta, poate Ioana are mai multa putere de convingere.
Carmen_Marieta spune:
Crisspy parintii mei stau in titan, si fac cam o ora pana la ei( depinde de trafic), eu sigur nu voi avea un rogram fix( lucrez in contabilitate, si se stie ca nu prea se pleaca la program, mai ales cand sunt inchideri de luna, deconturi etc, tocmai de aceea voiam sa vindem sa ne mutam langa ai mei, sa fie mai scurta distanta). La gradinita daca as duce-o as plati cu 25% mai putin( fiind al doilea copil), insa ma gandeam sa o duc din ianuarie dupa ce facea 2 ani( acum mi se pare mititica, cu toate ca e mai fasneata decat Stefan).
Azi a trebuit sa plec ca aveam ceva de rezolvat si am lasat-o dormind si pe soacra sa o supravegheze, cand m-am intors se trezise si soacra era terminata, cat o alergase prin casa, dar nici nu o lasa( Elena vrea sa mearga, sa se uite, soacra e dupa ea(pe de-o parte o inteleg ca ii este teama sa nu cada) dar de multe ori i-am explicat sa nu mai fie umbra ei, sa o lase doar sa o urmareasca cu privirea..) si uite ca nu o pot lasa mai deloc acasa, o car dupa mine peste tot..
lisssa_ana spune:
Salutare si de la noi!
pentru dentitie la noi a mers ff bine fructe congelate si puse in feeder.
Miere, of of. Si eu cred ca ai ales cea mai bune varianata atat pentru Andra cat si pt tine. Cred ca te-ai fi framanat fff mult la munca. Cum e mama ta? mai incearca sa vina? poate o convingi si mergi dupa ea. asa iti va fi un pic mai usor. IN legatura cu luat ink unui copil...bafta. eu n-as putea
Ana, doarme la ea in camera de la 7 luni, acum l-am mutat si pe Filip si doarme muuult mai bine. Se intampla sa se mai trezeasca dar nu o deranjeaza pe Ana deloc.
Ffff frumoasa Alexia pe cal. Caii sunt animalele mele preferate.
In legatura cu preferintele, acum Filip primeste mai multa atentie fiind mic, dar cand e exagerata...intervin. Daca careva zice:" ce frumos e", repede adaug " si Ana e frumoasa". Bunicii nu stiu daca fac diferente, eu sper ca nu.
haaaaaa, se marita cumnata. In sfarsit o sa ma lase si pe mine in pace
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
bpaula spune:
Naty sper sa rezolvati cu gradinita si sa ii placa.
Lissa esti sigura ca o sa te lase in pace daca se marita?
Porumbita spune:
carmen noi pe robert l-am dat la gradinita la un an si 7 luni si sa stii ca a fost f ok dpdv al varstei (desi si eu atunci ma gandeam ca e prea mic)
si la grupa de bb au copii de pe la un an (conditia e sa mearga ) si pe bune ca pe unii ii vad de de cateva luni bune si mi se par fantastice progresele pe care le fac
Porumbita spune:
lisa chiar ma gandeam zilele trecute la voi si la banii solicitati de rudele din Ro (am avut un caz prin preajma si mi am amintit); voi mai aveti planuri de reintoarcere in tara?
naty sper sa reuseasca ioana :)
miereamara spune:
Porumbita, din experienta noastra nu a mers treaba cu sufrageria si mutatul lui bebe de colo colo, adica mi-a fost greu sa ii fac un "program" pana cand nu s-a mutat AIdan in camera lui, dar asta si din cauza faptului ca una din bai- cea pe care o foloseam la baita fetei era lipita de dormitor si orice zgomot il deranja pe Aidan. Acum de regula ii fac baie lui Aidan si merge la culcare cu tati si apoi ma ocup de Nadia si merge si ea la culcare (chiar dc se trezeste de nspe ori, eu o pun la 9 la culcare). Cand e randul meu sa-i culc, ii culc pe amandoi odata in patul mare si apoi il ducem pe aidan cand e adormit la el in camera (vorba vine pt ca aseara m-am trezit cu el la 11 in pat:D)
Bee, bafta, sa auzim vesti bune si sa vezi curand 2 liniute!
Carmen, eu cred ca e ok sa o duci la gradi pe Elena!
Tocmai mi-am dat demisiaMai trebuie sa merg pana pe 17 mai, part time - pt ca atunci mi se termina concediul de maternitate.
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
bpaula spune:
Irina sa iti fie de bine demisia si sa iti gasesti un job si mai bun cand totul e OK cu Nadia.
Nici la mine n-au mers planurile din sarcina, prin urmare am ajuns sa dorm cu Marius in pat si bebe in aceeasi camera in patut. Dar dupa cum zice si Porumbita si eu am fost mai relaxata si am acceptat situatia asa cum e. O sa vad cand o sa mai reusesc sa il mut inapoi. L-as muta macar pe Bogdan dar nu incape patutul la Marius in camera