Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

YLARI,saculetul cu nisip e singurul lucru pe care n-o sa-l uit in viata mea,dat fiind ca eu imi reveneam din anestezie si nu aveau pe sectie un algocalmin sa-mi faca
ANITTA,is cu adevarat mirobolanta...iar sotul meu sigur e in limba cand mai scap cate un partz sau cate o ragaitura surpriza la cate o lovitura soc de-a lui feciorsu
Cred ca pot sa dorm si in cap si cu fundu-n sus,ca nu-s foarte atragatoare
BELISSIMA,si eu radeam cu fata de la epilat,ca pana la ultima sedinta de inghinal,mai lasam cate 2-3 fire acolo,de samanta,da tura asta i-am zis ”draga mea,de data asta 0,am prins contractu cu Playboy”...asa ca sedinta foto e ca si asigurata...am facut si probe cu chilotzii de unica folosinta si tampoanele hand made by myself...deci nu va inchipuiti asa ceva
Un pup in numele scorkiilor !
Scuzati limbajul (sau insinuarile)pestilential(e)!

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 7 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Azi am fost la control si se pare ca Robert nu se grabeste sa vina. Colul are 3.5cm si e inchis. Se poate schimba rapid situatia dar nu cred ca o sa vina saptamana aceasta. Deci sigur nu eu o sa fiu prima. Bebe e bine si se pare ca are in jur de 3kg, cred ca o sa fie ca frates-o de greu, dar sincera sa fiu nu vreau un bebel mare si grasut ca eu ma chinui.
Cred ca asteapta sa terminam cu curatenia dupa renovare. Deci dupa ziua de luni din partea mea are unda verde sa vina cand vrea , dar sa nu stea prea mult ca nu mai pot.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 38+ Robert Aaron

AMR 1+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Titi, ! Chiar daca nu vei naste prima, cu siguranta vei fi prima care va naste natural iar eu tare nerabdatoare voi astepta vesti de la tine
Si eu cred ca Mirina a nascut ca altfel nu imi explic disparitia ei subita ! Chiar nu avem nici un numar de telefon de-al ei?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 35 weeks +

AMR 4 weeks +

Mergi la inceput

BELLISSIMA,vad ca si tu ai un somnnnnnn!.Iar eu am o durere de cap...tocmai am luat primul paracetamol din toata sarcina asta...chiar de asta nu luasem

AMR 6 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Virgi, n-ai idee cat ma pot binedispune mesajele tale... rad de nu ma pot opri!
Si eu sunt la fel de sexi.... cand mi-e lumea mai draga scap cate ceva pe o parte sau alta...
iar ieri mesajul tau cu epilatul a fost demential... ai talent la scris!
Pupici!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

O sa radeti de mine daca va spun ca nu mai puteam sa dorm gandindu-ma ca n-am reusit sa intru pe forum si poate a nascut careva. Si vedeam poza lu' Virgi si ma gandeam "O fi nascut Virgi? Asa bebel mare si frumos?" Deci sunt cu capul, e clar, da? Am citit cu mare atentie tot, nu stiu cum am mai avut rabdare tinand cont ca ma gandeam ca o fi nascut Virgi, dar pana la urma se pare ca a fost alarma falsa.

Vad ca si la noi lumea incepe sa incline spre cezariana, din diverse motive si imi amintesc cum ne miram noi de cate cezariene au fost la mamicile de martie-aprilie. Nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva medicii exagereaza unele probleme ca sa ne convinga sa mergem la taiere. V-am mai zis ca asta e una din temerile mele. Alta temere e ca n-o sa am lapte, tinand cont ca sanii imi par prea moi si nici semn de colostru, insa stiu ca e devreme si mai au timp sa faca ceva. Si alta temere e ca o sa raman cu niste sani urati, patati si fleasca(chestie care ma termina psihic pt ca aveam niste sani de care eram maxim de mandra) si mai nou ca o sa raman cu o burta atarnanda.

Va tot auzeam cu dureri de coaste, le am si eu de putin timp si ma dor muschii spatelui(paravertebrali si intercostali). Nu ma stresez de asta, incerc sa accept situatia si sa ma adaptez cat sa-mi fie mai usor. Piticutul n-a fost prea activ azi, m-a pus un pic pe ganduri dar am zis sa nu devin paranoica si cu asta ca sunt convinsa ca nu e cazul. In rest mai am si ameteli din cand in cand, analizele la 28 saptamani erau bune, inclusiv fierul si hemoglobina insa mi s-a recomandat fier ca sa fac rezerve ca ne trebuie mai tarziu. Evident ca-l iau cand imi aduc aminte, adica o data la 3-4 zile si acum ma intreb daca ametelile n-or fi de vreo anemie instalata zilele astea. Sau de la tensiune, sau de la glicemie sau de la cap(nu ma mai repet ca-s cu capu ca stiti)

Zilele astea mai continuam cu mutatul si totul o sa culmineze cu contractarea unei firme de mutat ca sa ducem chestiile mari. Apoi gata, ne mutam oficial. Problema o sa fie ca n-am net la noua casa si...fix cand o sa vina bebeii intr-o veselie eu n-o sa am net. Si daca in noaptea asta am putut intra sa vad ce ati mai facut, ca nu puteam de grija, ce naiba o sa fac eu acolo fara net?

Incerc sa ma mai bag la somnic, desi cred ca slabe sanse.

Andreea, 31+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

M-am decis ca nu mai are sens sa ma culc ca oricum aveam programata trezirea la 7 si mie nici nu imi mai e somn. O sa ma apuce pe la 9-10, parca vad. Am schimbat si eu semnatura, azi facem 32 saptamani. Am uitat sa va spun ca ne-am hotarat pentru nume. O sa-l cheme Mihai. Dupa ce am tot oscilat intre Mihai si Andrei si am avut o perioada in care mi se parea ca Mihai nu i se potriveste, incet incet am inceput sa-l simt ca pe numele lui. Si de Paste vorbeam cu taica-su despre asta si spunandu-i ca totusi parca Mihai ar trebui sa-l cheme m-am simtit foarte linistita si impacata cu decizia asta. La mine asta e semnul ca decizia e una buna. Nu trebuie sa fie o stare continua, dar macar o data, pentru o perioada de timp trebuie sa simt chestia asta ca sa stiu ca aia e decizia buna. Pe urma mai pot sa apara ganduri, ca doar n-o sa stau eu sa nu despic firu in 14. Uf, uite de-asta preferam sa nu fie Mihaita in zodia gemenilor, ca ma uit la mine ce nehotarata si nelinistita sunt.

Andreea, 32+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata burtoase sexy

Dulci sunteti, frumoase la fel, destepte maxim (chiar si cu neuronul gravid) si mai imi sunteti si al naibii de dragi!
Stau cu forumul deschis de dimineata pana seara, citesc tot, dar sincer nu am ce raporta in afara de obisnuitele dureri de bazin, deci nimic nou. Am sentimentul ca bebe asta al meu s-a intors iar, pentru ca sughiturile le simt undeva in partea stanga sus, dar o sa vad peste 2 sapt la urmatorul control.
Am vrut sa merg la Medicover la o eco de placere, sa-mi vad puiul, sa-l bibileasca dr de acolo, dar spre socul meu, o eco de trim 3 este 350 ron si am renuntat.

In dimineata asta merg sa cumpar perdea si draperie la sufragerie si covoare ptr sufragerie si dormitorul nostru. Sper sa si gasesc ceva sa-mi placa, pentru ca de 1 an jumate de cand m-am mutat aici, nu m-am decis...

Virgi, sa-ti fie de bine infrumusetarea, bb se va topi de drag cand o sa vada ce mama frumoasa are

Anitta, ma bucur ca-ti prieste tratamentul si sper sa-ti fie din ce in ce mai bine, ptr ca mai e pana vine bebe si trebuie sa fi puternica (baga si fier)

Belissima un Dorian de 35 de sapt! Sa va fie de bine!

Ella te cu nerabdare sa ne spui daca este sau nu dop

Ellyshor, burtica curajoasa si puternica, te las la final pentru ca emotiile pentru tine sunt mari. Abia astept eu sa vina puiutul tau, dar tu imi inchipui ca esti plina de nerabare. Te-am trecut pe prima pagina cu data cezarienei, dar as vrea sa te bifez si la titlul capitolului sa stie toata lumea ca ne vine un babyboom puternic
Sper sa iti poti face timp si dupa ce ajungi cu el acasa sa ne dai vesti despre voi

Despre Mirina sper sa avem vesti cat mai curand, dar va intreb, nu cumva are profil pe facebook?

Deea 32+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata! Ia te uita, Virgi cu bebe si aranjata fain-frumos!
Wow, Ellysor, de sf. Gheorghe? Si baiatul meu e nascut tot de sf. Gheorghe, iar noi nu nu gandisem niciodata la numele George pana cand nu s-a intamplat sa se nasca chiar atunci. Il cheama si George, mi se pare nume tare frumos.
Virgi, ce tare esti cu proba cu chilotii si cu tampoanele!

Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+

Mergi la inceput

Neata burticoaselor!
Poftiti la kafia!.V-am spus ca nu ma plang prea mult ...azi noapte am dormit(de la 1-8,si asta-i deja lux).Sper ca si voi v-ati odihnit cat de cat!
Mi-am schimbat poza de profil in dorul iubitului meu mult asteptat si imi pare rau ca ti-am dat emotii Andreea..In curand te vezi si tu linistita ,in casutza ta,cu sotzul tau si cu cu bebelushul drag!Bucura-te maxim,ca e o senzatie pe care ti-o vei aminti multi ani de acum incolo...sunt lucruri pe care nu ai cum sa le uiti nicodata!
TITI,ai renovat o casa intreaga,ai pregatit saci de haine,esti in 39 de sapt si ai un col lung de 3,5 cm si inchis????Uite asa-i nedreapta viata si da la unu prea mult si la altul delocSa fiti sanatosi si sa scapi cat mai usor de noua incercare!
STEFULICI,,cred ca o sa ma reprofilez cu scrisul.Nici nu stii ce mult conteaza pt mine sa stiu ca in afara de faptul ca reusesc sa transmit o informatie,reusesc in acelasi timp sa transmit o stare buna de spirit!
DEEA,ma bucur ca esti bine(atat cat se poate in aceasta perioada),iar ideea ta sa o trecem pe ELLY in titlu la noul capitol ce urmeaza este minunata!Va dati seama ca draga de ea mai are DDOUUUUUUUUAAAAAAA ZIIIIILLLLEEEEEEEE!.
O zi buna fetelor!

AMR 6 zileeeeeee!

Mergi la inceput