Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
virgiL spune:
ANDRA,BLANCA,sper sa treceti usor peste crizele inerente de gelozie pe care le vor avea printesele.A mea e mare si nici n-a fost prea ”descantata”(doar tatsu ii mai sufla in bors cateodata)si discutam mai mereu de venirea fratelui acasa,si tot ne asteptam sa aiba momentele ei de gelozie.Dar mie imi e mult mai usor sa discut,sa ii explic...si uneori chiar pare ca intelege.Pana la urma e tot un copil si incerc sa imi inchipui ce indoiala si ce temeri se cuibaresc in sufletul ei mic.
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 7 zileeeeeee!
Mmamita spune:
Hm..gelozia intre frati..delicat, dom'le!
Eu va ziceam ca Ilinca mea e super dragastoasa cu burtica, o pupa, o imbratiseaza, se culca cu capul pe ea!
De cand i-am zis insa ca Maya va papa ''tzitzi'', treaba s-a cam schimbat - momentele de tandrete cu burtica exista inca, insa la un moment dat incepe sa ma palmuiasca (pe burtica). La fel a inceput sa faca si cu papusile si cu bebelusii din revista..ii pupa si apoi ii ia la palme si apoi ii pupa din nou. Accese de gelozie nu a avut pana acum, chiar nu o intereseaza daca am alt bebel in brate sau daca ma joc cu alt copilas, dar gandindu-ma la parintii ei..parca-mi vine greu sa cred ca nu seamana macar cu unul dintre ei la capitolul asta.
Sincer, nu am nicio tactica foarte bine definita, nu stiu cum voi gestiona situatia..decat asa, in linii mari. Sunt convinsa insa ca voi gasi o cale sa impac pe toata lumea, sa nu se simta nimeni parasit sau neglijat...cu toate ca uneori ma apuca si pe mine nebunia si mi se face asa o mila de Ilinca..nu va mai fi UNICA PRINTESA, iubirea noastra absoluta! Dar imi revin repede cand ma gandesc ca nu e nimic ca un frate, un partener de joaca, un prieten neconditionat si ca absolut toti copiii unici si parintii lor regreta la un moment dat in viata absenta acestuia!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (32+)
Anitta_O spune:
Ylari, mie mi s-a pus pe burta un saculet cu nisip pentru cateva ore dupa operatie, a fost crunt, dar a trecut.
Virgi, frumoaso, acum cred ca esti o minunabila cu parul aranjat, manichiura-pedichiura efectuate, epilat, cred ca sotul tau e in limba... (mai ales daca la noapte o sa dormi in maini )
Fetelor care aveti copilasi micuti, cred ca o sa va vina greu in prima perioada, mai ales daca sunt gelosi, se simt nedreptatiti, neconsolati... Dar pe masura ce vor creste, vor fi parteneri faini de joaca unul altuia si veti apuca sa mai respirati si voi. Eu recunosc ca-mi va fi mai usor cu un copil de 8 ani pe langa bebe, deja are alte preocupari si alte nevoi, o intelegere si o oarecare profunzime. Plus ca pozitia lui in familie e consolidata, nu se teme ca-si va pierde locul. Om vedea, sanatosi sa fim, ca le ducem pe toate.
Eu de cateva zile ma tot benoclez dupa carucioare, sunt tare derutata, nu stiu ce sa cumpar... Sunt dispusa sa dau maxim 1500 de lei.
M-as bucura sa mai intre si Alma pe=aici, sa ne mai spuna cate ceva despre gemenutele ei.
Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+
YLARI spune:
Anitta merci deci nu m-au lasat neuronii chiar asa tare! Chiar am intrebat-o si pe mama si mi-a rasp la fel si ea, ca parca da, mi-au pus. Ce ciudat, pana azi uitasem complet detaliul acesta.
Virgi sa iti fie de bine infrumusetarea.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
stefulici spune:
Ylary, dar de ce ai trecut pe heparina ? N-au iesit analizele ok?
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefulici Ylary, dar de ce ai trecut pe heparina ? N-au iesit analizele ok? http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w 2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot. |
Pai de aspenter imi spusesera ca trebuie scos inca de la 30 sapt dar s-a razgandit atunci dr U, a zis sa mai mergem cu el pana dupa Pasti. Analizele nu au iesit foarte rele dar nici grozave si datorita mutatiilor, a sarcinii oprite in primavara, m-au sfatuit ptr clexane 0,4 sau innohep 3,5 (scriu din memorie, sper ca nu aberez) gineco a optat pt innohep asa ca de luni incep, am niste emotii... Dar parca si de aspenter vroiam sa scap... Pfuu... Abia astept sa nasc nu mai rezist la atata stress...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
BelissimaEva spune:
Buna Seara dragele mele burticute,
Astazi dam de baut pentru ca am intrat in sapt 35+ si iaca-ta cum ne apropiem cu pasi marunti dar siguri de marea intalnire
Ellyshor si Virgi mi se strange inima cand va vad AMR-ul din profil! Stiu ca va fi o perioada dificila dupa nastere, dar sa nu ne parasiti fetelor, ca tare o sa avem nevoie de o vorba buna din partea voastra, sa ne povestiti cum ii cu fluturasii in brate
Asteropi, sa nu iti faci griji ca mandruta ta nu se va intoarce pentru ca sunt fermmm convinsa ca la urmat control o sa iti stea in cap ca liliacul.. wanna bet ?
Uite ca si eu am fost ingrijorata pentru ca la 32 sapt imi era asezat transversal iar acum la 35 este bine mersi cu caputul in jos dar cu chisoarele in ficatii mei
Anitta, imi pare rau ca ai carente de fier dar se pare ca este o chestie frecventa la gravidute in perioada asta a sarcinii! Eu mi-am terminat tratamentul cu Tardiferon si sunt multtt mai bine , plus ca .. nu am avut absolut deloc probleme cu constipatia..( asta in legatura cu teama Elenei)
Virgi, pai dupa ce te-ai infrumusetat atit trebuie facuta urgent si o sedinta foto.. asa ca pentru ultima suta de metri ca burticuta
Vreau sa va spun ca de 3 zile am scos aproape total sarea din alimentatie si am redus si cantitatea de apa bauta si am scapat de edeme si bineinteles ca am scazut si la cantar 1 kg
Vorbeati de zodii ..nici noi nu am avut pretentii doar sa nu fie scorpion ! Fratele meu este scorpion , nepotelul si un unchi al meu si doamneee cat pot fi de dificili Nu stiu de femeile scorpioane dar voi scorkiile de pe forum sunteti zane !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +
AMR 5 weeks +
ella81it spune:
Fetelor am facut acum dus si am observat ceva gelatinos(o fi ceva dop?)la prima sarcina nu l-am vazut(dopul) travaliul a inceput cu contractii puternice!
Oricum sper sa mai rezistam pana pe 1 mai!
O noapte linistita va doresc!
Ella35+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
ella81it spune:
Fetelor am facut acum dus si am observat ceva gelatinos(o fi ceva dop?)la prima sarcina nu l-am vazut(dopul) travaliul a inceput cu contractii puternice!
Oricum sper sa mai rezistam pana pe 1 mai!
O noapte linistita va doresc!
Ella35+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
BelissimaEva spune:
Gata am schimbat si semnatura
Ella, nu este cam devreme pentru pierderea dopului gelatinos ? zic si eu ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 35 weeks +
AMR 4 weeks +