Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
virgiL spune:
Da ,mai ANITTO,asta fain frumoasa e costumatia care ne-o da in spital la Roman dupa nastere.Nush cum ne nimerim noi de scriem in acelasi timp?
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 6 zileeeeeee!
virgiL spune:
Vad ca si BELISSIMA e pregatita mumoasa de nastere!
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 6 zileeeeeee!
elena_gd spune:
Neatza fetelor!
Mai da ce poze de profil pe voi...doua frumoase (Eva si Virgi).
Eu aveam in plan sa ma tund, dar ma doare o ureche si am o stare...sper sa nu ma buseasca vreo otita si cu febra ca innebunesc.
In rest...nu ma doare nimic, fapt ce ma mira ca eu sunt mica si slaba...nush unde are bebster loc.
M-am uitat la profilul de fb al sotului Mirinei si nik, nici o informatie. Sper ca sunt bine sanatosi si fericiti toti trei.
Am terminat primul mic dejun si fug in pat.
burticile!
Elena 32+ cu Bebster AMR 7+
joana2672001 spune:
Neatza burticute
Noi nu raporta nimic nou. In continuare fara medicatie insa si fara contractii.
Elly draga noastra te astept cu drag sa ne povestesti primele momente cu Mihnea Stefan in bratele tale calde de proaspata mamica
Ioana, mamica lui Cristian 36 / 37 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
ionelu spune:
Buna dimineata, dragele mele! Noi abia ne-am trezit, raportam o noapte fara contractii, dar destul de agitata, pentru ca ieri mi s-a facut pofta nebuna de Cola si nu am rezistat, asa ca pe la 17.00 am dat pe gat o cutie , iar azi noapte pitica mi-a mutat burta din loc Dar gata... e ultima Cola din sarcina. Mai avem 10 zile si promitem sa nu mai cadem in ispita
Azi am intrat in zodia Taurului , asa ca sa vina bebeii, dar numai cei asteptati acum. Restul sa mai stea putin la caldurica pana la termen. Nu imi vine sa cred ca de luni incolo o sa incepem rand pe rand sa ne tinem minunile in brate
Va pup cu drag si va doresc un weekend insorit si linistit
Ioana 36+ cu Bianca Maria
AMR... cat o vrea Dumnezeu
Ellyshor spune:
Haide ca m-ati emotionat!
Daca ma vad si in titlu cred ca ma apuca si palpitatiile!
Pfiuuuu...chiar am ajuns la finalul cursei?????
Inca mai elimin din dop, si ieri m-a durut un pic burtica.
De azi, Babyboom e...tauras!!!!
Fetelor, voi cum stiti? Moasa sau nasa il scoate pe bb din spital?
Eu stiu ca moasa.
Va pupacesc taaare taaare! Sunteti...the best!
Elly 37+ cu Babyboom
AMR 2 zile pana cand Babyboom va face...boom!!!
tigruta spune:
Neatza burtici!! aparem si noi la cafea..
Virgi nu cred ca mai stiu sa fac cafea clar..nu stiu de ce dar mie imi apare tot poza veche la avatarul tau eu cred ca inca esti sexy degeaba spui tu ca nu..apropo are dreptate Belisima ca srii tare frumos, mesajele tale au o nota optimista tare..hai ca te-am laudat prea mult
A nu mai stiu cati ani are Ioana ta, dar eu aveam 12 cand a nascut mama un baiat si am fost tare fericita
Cat despre astia ai nostri mai mici si al meu clar o sa fie gelos si am niste emotii in legatura cu asta, sper din suflet sa gestionez
corect situatia incat nimeni sa nu se simta dat la o parte..si sper ca cei din jur sa nu ma incurce mai mult decat sa ma ajute, pe mine asta ma dispera cel mai tare..ca parca vad divesre comentarii, dar cum eu nu pot sa tac o sa vada ei.
Si pe mine ma deranjau la prima sarcina tare de tot intrebarile de gen cat mai ai, mai poti bla bla, dar acum n-am nici o treaba incerc sa nu bag in seama
Ieri am fost la shoping am cumparat ce nu aveam, sper ca acum am tot ce voi avea nevoie si astazi cred ca pregatesc si eu gentuta
astazi facem 37 sapt
Casa iar e cu fundul in sus asa ca ma apuc de treaba si n-avem nici papa apropo si eu am mancat ieri la MC Donalds.
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 36+
tigruta spune:
Elishorule m-au luat si pe mine emotiile
2 zile??? ia sa agitam putin motatele
Dar e un obicei la voi ca cine il scoate pe bebe?? adica la mine clar tati ne scoate
A la Luca s-a nimerit sa fie si nasa
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 36+
Anitta_O spune:
Elly, nu stiu cum e cu scosul din spital si la ce se refera, noi l-am scos singuri din spital pe M si apoi am venit acasa. Nu am auzit de obiceiul cu moasa sau nasa, mai exact, ce inseamna?
Tigruta, roaga-i pe cei care vin in vizita la tine sau la care mergi, sa nu admire mai intai bebelusul, ci sa-l bage in seama mai intai pe Luca. Oricum cel mic habar n-are, dar Luca ar putea suferi. Sau daca ai putea sa-i rogi sau sa ai pitite pe undeva ceva cadouase pentru Luca, in caz ca cineva vrea sa ofere celui mic un cadou, sa nu se simta pe dinafara.
Virgi, ce bine ca te-ai odihnit si tu cat de cat! Tot in fund ai dormit sau ai experimentat alte pozitii sa nu ti se strice freza?
Nici eu n-am mancare si nici chef, o sa fac rapid niste paste la pranz, iar diseara mai vedem noi.
Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+
Ellyshor spune:
La noi in Oltenia, se pune la copil si moasa.
Am mai citit pe net si vad ca traditia asta este actuala inca si in Banat si in Ardeal.
Moasa il scoate pe bb din spital. Adica vine cu hainute noi pt el. Ea ii face masa pt ursitori, ii face prima baita.
Apoi la botez, ea il duce la biserica de unde il preia nasa.
Sunt niste chestii dragute, pt cine tine la traditia locului.
Elly 37+ cu Babyboom
AMR 2 zile pana cand Babyboom va face...boom!!!