Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Virgi a intrebat de ea de 2 ori azi cred:)) si cat despre soacra....nu am stat langa ea mult si nici nu imi doresc :)))))

Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Pai tot intreb de Mirina de vo 3 zile si nik....
ONUTZA,si acu vo cateva zile m-am epilat...cum spuneam...Cojak m-am facut....mi-o rupt fata ceea pe Zozo in doua ...da-s bec acum.Si ma ocup acum de toate ca dupa aceea stiu sigur ca cel putin o luna jumate nu mai apuc....asa ca ....sa ma placa pustiulik.
ELENA,acu o ora am mancat si eu tot mamaliga cu branza si smantana....caci bantuiam prin bucatarie si nu stiam ce sa mananc(sau pe cine)...Bai si-mi trebuie numa scofeturi....Lucas al vostru e un scump...sper sa nu fie si plodu meu tot asa de negru

Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 8 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Onutza ce-mi place ...te aprinzi rau daca zice cineva ceva de soacra ta "draga"!
Am intors pe toate partile lista cu numere de telefon, nu avem nik de la Mirina.

Elena 32+ cu Bebster AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Nu ma aprind eleno :))) imi provoaca greata numai gandul :))))

Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare!!!!

alina_gaby m-am umplut de nervi cand m-am uitat la filmuletul de pe youtube...doamne,saracul copil se inrosise de la atata plans si in ce hal in manevra dintr-o mana in alta,cu capul in sus ,cu capul in jos..ohhh,horror..eu una as fi strnas-o de gat pe asistenta aia sa ii faca asa lu fii-mea...numele filmuletului e "prima baita la spital"----cam greu de crezut pt ca dupa cate am vz copilului ii cazuse buricul,asa ca e facut la macar 5-7 zile dupa nastere..in orice caz,am vz filmul fara sound la ora asta ca doarme pitica mea,dar am ramas inmarmurita de ce am vz:(((((((((.....aici in prima zi de la nastere i-a facut moasa baita fetei mele,eu si sotul doar ne uitam...a fost f finuta cu ea,ba chiar nu mi-a plans pitica deloc,i-a placut la apa calduta...apoi ,urm 2 zile in spital i=am facut eu si sotul..eu o tinea si eu o spalam .....si acasa la fel am continuat....plus ca la cateva zile,tot stergand-o cu servetele umede la fundulet cand facea caca(cam de 5-7 ori/24 ore...se cam iritase pitica si de atunci o spalam la fundulet dupa fiecare caca..numa daca suntem afara folosim servetelele umede,apoi crema...

vad ca vb de spaga data in spital...noi am dat aici,la spital de stat dr si moasei..destul..dar intradevar au avut o grija de mine de nu se poate,...la dr ma asteptam(ne simpatizam reciproc--e un om de milioane)...cu moasa am facut asa zisele cursuri(4 sedinte) de respiratie inainde de nastere si asa ne-am apropiat un pic,i-am dat si un cadou pt fii-su in timpul acela ca se nimerise sa fie ziua lui,si ei o mica atentie,dar pt ca e o pers deosebita si in primul rand mi-a facut mie placere sa ii dau...si s-au purtat asa frumos cu noi in timpul nasterii,nu am avut treaba....dar la partea cu neonatologul....la noi venea in vizita 1-2 ori pe zi cel de garda,deci in fiecare zi era altul...am dat parca la vreo 2 cate 20 de euro...si in ultima zi 5euro la femeia care curata rezerva +toaleta din rezerva....
mai,la cei care merita,zau ca le dau cat am si cat pot...dar sunt si unii care intradevar nu merita absolut nimic...si am patit-o....a 2 a zi dupa nastere, inca nu venise in tura moasa mea..in fine..nu reuseam sa pun fata la san,asta mica plangea si se agita de foame saracuta, nu reusea sa prinsa sanul..am incercat si eu si soacra-mea, dar nimic...si ma duc la receptia de acolo de la saloanele de lauze sa chem o moasa,asistenta sa imi arate iar si sa incercam impreuna...erau 3..faceau sedinta de barfa...nici ca s-au intors la mine cand am inceput sa le vb si sa le explic ca am nevoie de putin ajutor si daca pot veni pana in camera sa imi arate..abia dupa cateva secunde se intoarce una si imi zice,...asteptati 5 min ca venim imediat ,intoarce spatele si continua cu celealte...vizibil deranjate toate ca le-am intrerupt discutia...eu m-am inmuiat toata, am intors spatele dezamagita si da=i si plangi..nu mi-a venit sa cred cat de nesimtite pot fi...in fine....vine una la vreo 10 min dupa cand deja ii dadusem bibe la pitica si adormise mititica ...niste dobitoace ..imi zicea cineva...pai daca nu le dai!!!!pai si ce sa fac..sa ii bag in buzunar asa de fata cu celelalte si inainte sa ma fi ajutat cu ceva??????....sa vina intai in camera sa ma ajute cuu ce am rugat-o si dupa ii dau....dar cum sa ii dau inainte????,...bine alea nu ar fi meritat nici un scuipat intre ochii....asa ca fetelor inarmati-va cu mult calm si sper sa dati peste pers ok....asta a fost singura experienta nasoaLA DIN SPITAL in rest nu ma pot plange...inafara de cearceafuri...nu stiu de ce dar nu ma simteam confortabil sa dorm in ele....acum o sa mi le aduc pe ale mele de acasa+plus perna ca sa nu il trimit pe al meu dupa ea asa cum am facut si la prima nastere....ceee,doar le care masina..eteee

felicitari fetelor pt rezultatele bune de la eco si bravo puilor ascultatori care s-au intors in pozitie craniana..nu ca mandra mea care ma nelinisteste pt ca pana acum nu s-a intors si tare imi e ca nu o sa mai aiba loc sa faca asemenea manevra si o sa ajungem pana la urma la cutit
eu de asta nu am intrat aseara ...eram mult prea necajita din cauza faptului ca fii-mea inca nu s-a intors..azi sunt mai ok,mai zen:))))..dar ieri am fost intoarsa pe dos...dr zicea ca nu-i problema o scoatem asa..el e pro nastere nat ..are si o gramada de experietnta,vreo 40 de ani de experienta daca nu si mai mult...chiar imi zicea sa vin maine ,ca o sa nasca una asa..si am zis pas, ca deja sunt ingrozita numa de idee,dapai sa si vad...
vb cu sotul aseara ca daca nu se intoarce pitica o sa fac cezariana pana la urma:(((,pt ca tare imi e teama..in primul rand pt asta mica sa nu i se intample ceva ....offf,e greu sa nasti nat un bebe care e in poz craniana,dapai care vine cu picioarele inainte..brrr:(((((((
nu as fi vrut insa cezariana, ca na daca si prima nastere a fost una nat,,plus ca se zice ca a 2 a nastere e mult mai usoara.....eee,asta e...poate ii vine mintea la cap lu asta mica si se pune cum trebuie ...ce-o vrea Dumnezeu,numa sanatosi sa fim..

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

hahaha..hai ca a-ti inceput cu zodiile

Virgi ,nici eu nu "suport" barbatii scorpioni..am avut si de a face....mare pisalogii,gelosi,egoisti,incapatanati,ca ei nu e nimeni....si cam asa e si cu LEII...am intalnit f putini lei care sa fie ok si cu care sa ma inteleg bine...ce nu imi place la zodia asta e ca sunt f RAZBUNATORI...offf,doamne si cateodata asa pt prostii----nu generalizez dar am avut 2-3 experiente de astea....fug acum de ei ,de nu ma vad

acum,na si taurii sunt incapatanati....ce incapatanata e pestoaica mea asta mica,Asteropi..da ce incapatanata va fi si astalalta din burtica...ioiii,mama..sa vezi ce ma asteapta:))))))

TIGRUTZA ..asa iubita,apara zodia:)))))..chiar asa mai, Blanca,,,ce ai cu racii???/
eee,eu nu o iau personal cand zice cineva ceva de raci,pt ca fiecare au parte de alte si alte experiente, conceptii despre anumite zodii...acum,na toti avem plusurile si minusurile noastre...
acum are dreptate si Blanca...in ziua de azi trebuie sa fii cu tupeu ,vb ei sa intre pe geam daca il dai afara pe usa...plus ca gusturile si dorintele nu se discuta

ONUTZA ce simpatica esti:)))ma refer la comenatariul despre zodii...dar tu,mami..balanta cu tupeu si nesimtire...no way..nu cred asa ceva....am vz ca ai pus ceva ":))))" l;a sf ..sper intradevar ca glumesti pt ca eu stiu altfel balantele

ELLA 81 te inteleg cu starile astea de nervi ...si eu sunt varza si vad ca nu mai am rabdare cu asta mica...ma trezesc tipand la ea ,la fiecare mica prostioara care o face si dupa imi pare extrem de rau...azi de ex mi-a facut nervii prastie...m=a alergat prin toata casa ca sa ii pot schimba pampersul si sa o pot hrani...ca sa nu mai zicem ce a facut cu jucariile de la ea din camera...ca a rasturmnat cele 2 cutii de plastic pline de jucarii in mijl camerei de nu mai aveai pe unde pasi...de am stat in seara asta 40 min sa le adun...dar cel mai tare ma supara cand arunca pe jos prin salon toate tampeniile de trebuie sa ma aplec non-stop si apoi ma apuca durerile de burta ...sau cand trag de ea sa o pot schimba:((((...abia astept sa nasc, macar sa pot face cu usurinta cele mai banale treburi ale casei:(
la fel ca Virgi m-am amuzat teribil la replica scumpului tau mic...cum sar dracii???:)))))))dulce rau piciu

aaa,si ca sa inchei cu o super veste....am mancat ca o purcica in ultima perioada,ieri cand m-a cantarit dr am constatat ca in ultimele 2 luni am luat 7kg...si am ajuns la 15,5 kg per total...si mai avem cel puttin inca 3 sapt...sper totusi sa nu depasesc 18kg..

gata...va pupic pe toate

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 32+

Mergi la inceput

NEATZA burtoaselor!
Va invit la ....Eu is zombi...cand credeam ca m-am invatat cu somnul in fund pe 3 perne si cu una intre picioare.....Ba ma sufocam,ba mi se infunda nasul,ba ma luau gandurile despre nastere........Da gata,ne punem repede pe picioare...ca nu-i timp de plangaceala prea multa,Cel putin cand ma uit la amr-ul meu
ASTEROPI,mama ,da tu ce faceai scriind mesaje la ora aia?...Hai si ia o cafea!Poate se energizeaza buriku mic si se intoarce cu capu in jos.Si la mine s-a intors bebe dupa ce a facut morfo de 32 -33 de sapt si-mi si spusese dr ca nu prea mai are loc de intors...si uite ca totusi a reusit(din pacate chiar nu era nevoie ca eu fac ceza).Si ca sa nu te mai apleci dupa lucrurile piticei prin casa mergi si tu in patru labe si se intoarce si bebe mic!
Ma duc sa fac o omleta!
O zi insorita va doresc!

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 7 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza!! Virgi multumesc de cafea dar mi-a iesit apa de ploaie nu stiu ce am facut
eu m-am trezit de foame mare si am mancat cozonac, paine cu gem(imi facuse mammita pofta) cu o cana de lapte cald..
Astazi mergem la cumparaturi, ce a mai ramas de luat pt bebe si pt mine, dar inca n-am facut lista si parca vad ca uit cate ceva..

Elena sa stii ca Luca al meu il indrageste mult pe Lucas al tau(pisicile in general) sa vezi ce se mai bucura cand vede avatarul

Ella am ras la faza cu dracii, ce dragalas el, auzi cum sar dracii? mai am si eu momente cand imi pierd rabdarea si imi vars nervii pe el dar imi dau seama repede..

Astero uite aici o pt printesa mica sa se intoarca , eu zic ca mai are si loc si timp..vai aceeasi problema o am si eu cu adunatul lucrurilor de pe jos si Luca la fel face
Cat despre experienta ta din spital, una groaznica mai ales pt o proaspata mamica.vai urasc spaga va spun drept, urasc sa umblu cu banii dupa asistente sa bag prin buzunare..in toamna am fost internata cu Luca la spitalul de copii pt o zi si o noapte si a fost cea mai groaznica experienta din viata mea, am stat non stop pe un scaun cu Luca in brate pt ca ne-au pus unde aveau si ele receptia, erau vreo 6 patuturi in toata incaperea aia si era un balamuc acolo, doamne cand puteam sa cer o rezerva dar nu mi-ar fi zis nimeni..ce sa mai, Luca a fost traumatizat va spun drept, dar nici nu le-am dat nimic pt ca nici nu ar fi meritat..la un moment dat am cerut un scaun din ala tapitat de la masa lor si imi zice una ca nu stiu daca pot sa iti dau ca astea sunt pt doctori doamne cum??? vb serios? e un scaun..nici nu vreau sa imi aduc aminte.
Asa ca, chiar daca anul asta e un sacrificiu sa nasc la privat nici nu ma gandesc la alta varianta.

Despre zodii, eu intrebam numai asa ce e cu racii, ca sincer nu ma ghidez dupa asa ceva, desi tot spunand voi despre barbatii scorpioni mi-am dat seama ca stiu si eu unul la fel
Nu imi doresc decat sa fie sanatos ca ii mai da mama niste tupeu:))))

Onutza balanta zici, hmmm sotul e balanta si cantareste totul pe toate partile

Mai, sunt sigura ca mai sunt fete care ne citesc si nu scriu, dar se apropie momentul final asa ca va rog intrati si mai spunet-ne cate ceva despre voi

Addya n-a mai scris de mult oare ce mai face?

Elly te asteptam la raport

Trebuie sa imi mai fac o cafea ca asta e apa de ploaie

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata!
Pe mine ma distreaza ca de la pastilele astea vreo jumate de ora parca-s in sevraj, tremur si nu mai sunt sigura pe miscari.
Virgi, draga mea, asa dormi tu, in fund pe 3 perne?... greu, doamna, greu... drum bun la Bacau, sa te faci bela pentru marea intalnire!
Astero, m-as bucura sa se intoarca fata, sa poti naste natural. Si eu am auzit de multe nasteri naturale in pozitii pelvine.

Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+

Mergi la inceput

Pai TIGRUTO,la ce te mai obosesti cu cafeaua,a mea a iesit tare buna...tocmai fiindca nu-i facuta de mine...
ANITTA.inchipuieti ca in starea asta de sevraj am lucrat cel putin in ultimele 2 luni...si nu vrei sa stii(sau stii?)cum e combinatia cu cafea a gynipralului...Da-mi place ca pe tine te distreaza starea asta... De dormit ,daca nu stau cat de cat ridicata,ma sufoc,mi se infunda nasul sau imi trebuie o macara sa ma ridic la pipi.

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 7 zileeeeeee!

Mergi la inceput