Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
onutza83 spune:
Al meu ficior Taur o sa fie :))).In timp ce citeam stateam si ma gandeam daca stiu pe cineva in zodia asta..pe cumnata-miu si sincer ma lasa rece:)).
Racii barbati-- sotu e rac. Cu tupeul ..pe o scar de la 1 la 10 e undeva la 1.5 :)))) da din gura da degeaba:))) in schimb e familist convins.
Sormea e berbec-- ii mananca cainii din traista.Maine e ziua ei ultima zi de berbec.
Eu is balanta-- eu am si tupeu, am si nesimtire am de toate:)))))))))))
Elishor 5 zile zici a?:))) brrrrrrrrrrrr
Virgi 8 zile si tu??? acusi acusi.Dar am si eu o intrebare dc vrei generala anestezia? Eu intreb ca is nehotarata si poate stii ceva ce eu nu stiu:))))Zi-mi tot ce stiiiiiiiiii.Daca ai mai spus repeta :)))) Reptarea e muma invataturii:))))
Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC
elena_gd spune:
Buna fetelor!
Pfff cu zodiile e greu, eu sunt leu si sotul sagetator, l-as fi vrut pe bebster sagetator sincer, dar nu am facut nici un demers in acest sens. Am inceput incercarile cand am simtit noi si speram sa fie sanatos si norocos in orice zodie o sa se nasca.
Din ciclul una pe zi, aseara am facut carnati...n-am mai mancat de muuulta vreme si acum cand sa ma apuc de mancat, surpriza ca nu era bine facut...da-i cu el la tigaie iar. Tre sa ma las de meserie cu bucataria ca-s dezastru.
Eu inca nu sunt hotarata daca sa nasc aici la stat sau la privat...am incercat eu sa ma interesez cu spaga la stat...cica nu s-ar da nimic, dar nush ce sa fac.
Elena 32+ cu Bebster AMR 7+
ionelu spune:
Fetelor, ce dezbateri aici pe tema zodiilor Eu stiam sigur ca nu vreau berbec, chiar ma speriasem zilele trecute cand credeam ca nasc, dar mai rezist eu cel putin 2 zile
Stiu multe "specimene" berbec, atat barbati, cat si femei... intr-adevar sunt puternici si hotarati, reusesc in viata, dar pe de alta parte sunt si foarte impulsivi, reci, egoisti, egocentristi, caposi chiar. Nu as fi vrut ca pitica mea sa fie asa. Plus ca si eu ca Scorpion sunt posesiva si impulsiva, asa ca cel mai probabil ar fi iesit scantei mai tarziu.. si taurii sunt caposi, dar mult mai linisiti, afectuosi, stabili si cauta un punct de sprijin pe care Scorpionul il poate reprezenta cu foarte mare usurinta. Iar faptul ca cele 2 zodii sunt in opozitie, ajuta relatia sa se completeze... in fine, va dati seama ca o iubeam la fel de mult si berbec, dar ma bucur nespus ca va iesi taur
In ceea ce priveste maternitatea, noi ne-am gandit foarte mult si foarte bine inainte sa luam decizia cu Regina Maria, dar pana la urma siguranta mea si a printesei mele au fost pe primul loc. Chiar daca vom cheltui ceva mai mult decat la stat, macar stiu ca totul este inclus in pret de la inceput (analize, mancare, medicamente, consumabile etc) si nu apar surprize, conditiile sunt mult mai bune (atat dotarile medicale, cat si acomodarea), nu mai stau cu banii in buzunar si sa ma rog de unul si de altul sa ma ajute cu diverse (urasc sa dau spaga... mi se pare maxim de penibil sa stau cu plicul pentru doctori si cu banii varati prin buzunarele asistentelor), plus ca aici am certitudinea ca echipa medicala este una de top. Aud din ce in ce mai multe zvonuri cum ca la stat au ramas foarte putine cadre medicale bune (aici ma refer la asistente, moase, ca medicii mai trec si pe la spitalul de stat) - majoritatea au migrat catre sistemul privat. Eu sunt si abonata Regina Maria, iar scaderea tarifelor si facilitatile pentru abonati au facut sa ajung la o suma cat de cat rezonabila, asa ca am semnat cu ei. In niciun caz nu as fi dat 90-100 milioane pe nastere cum era pana acum 1 luna, dar acum am ajuns la 60 si mi se pare cat de cat rezonabil. Ma costa cu vreo 20 milioane mai mult decat la CF2 (pt ca la toate spagile am adaugat obiectele din bagaj, mancarea, medicamentele, consumabilele, analizele), dar macar stau linistita din toate punctele de vedere. Dar asta e un subiect relativ, fiecare isi stie mai bine situatia si dorinta, asa ca fiecare e liber sa faca propriile alegeri.
Ellishor, Virgi, Diana... vai ce putin mai aveti In curand scoatem motatele
Ioana, nu te mai alimenta negativ fara motiv. Lasa-l pe Cristian sa vina in ritmul lui. Eu te cred ca esti nerabdatoare si putin speriata, cred ca toate suntem, dar acum nici sa ne jucam de-a Dumnezeu. Mai lasa-l acolo macar o saptamana. Sa aiba 37 de saptamani dupa UM. Stiu ca e mare, dar sa stii ca nu conteaza numai greutatea... Sigur totul va fi ok, ai incredere. Iar tu poti sa mai rezisti o saptamana, sunt sigura de asta Vezi ce zice si doctorita maine, dar sunt sigura ca si ea te va sfatui sa mai astepti putin.
Eu am vorbit azi cu neonatologul si m-a informat ca pe 1 mai sunt in formatie restransa la maternitate, lucreaza doar cei de garda, laboratorul este liber etc.... asa ca cel mai probabil o sa mutam cezariana pe 2 mai - speram sa ajungem pana acolo . Oricum joia viitoare am ultima echo si consultatie cu Badescu, deci probabil atunci o sa stabilim exact. Pana una alta stam cumintele in pat, cu picioarele in sus, suntem in continuare pe No-Spa si Arefam, plus Gynipralul care face minuni, contractii avem mult mai putine si nu mai sunt dureroase, putem dormi linistite noaptea, colul pare ca s-a mai retras din vagin (pt ca pitica a mai urcat si nu mai preseaza) si mi se pare chiar ca s-a mai intarit, asa ca speram sa rezistam eroic pana pe 2 mai
Va pup si abia astept vestile bune despre bebeii ce vor incepe sa scoata capul la aer pamantean
Ioana 36+ cu Bianca Maria
AMR... cat o vrea Dumnezeu
virgiL spune:
BLANCA,”fiecare cu pasarica ei”zici?....Pai cu pasarica cui?.Normal ca ne mai prostim si noi cu zodiile astea si de multe ori suntem influentate mai mult de simpatii si antipatii personale decat de studii astro....Da mie-mi place sa tin catastifu cu trasaturi la fiecare(fecioare...valeu ce incapatazanate..tot de barbati vb)
ONUTZA,am mai zis ca am oroare de umblat cu acu prin coloana...desi am avut si oroare de bagat acu in uter pt amniocenteza...iar daca trebuie musai sa fac un lucru nu ma impotrivesc.Teoretic sunt mai mici riscurile la rahi decat la generala ,daca medicul care face anestezia stie ce face..De ex ,la rahi,imediat auzi bebelusu cand il scoate,il vezi,apoi te adoarme si iti termina operatia.Eu i-am zis dritei ca nu ma impresioneaza cu un bebe rosu-albastru,murdar si ud...sa i-l arate lu tatsu asa.Mie sa mi-l aduca curatel ,uscatel si frumusel ,gata de pupacit.Apoi,la rahi,cand iti revii ,nu simti dureri f mari(caci uterul proaspat taiat se contracta si nu-i tocmai inaltator sentimentul.)Asta(durerile acceptabile) datorita faptului ca inca mai esti amortita vo 4-5 ore de la jumate in jos.Nu ai voie sa te ridici si nici sa ridici capul vreo cateva ore,dar ti se poate pune copilul la san.Daca nu-ti nimereste din prima si trebuie sa te intepe de mai multe ori in coloana ca sa te amorteasca risti dureri cumplite de cap pt mai multe saptamani.La anest generala se mai adauga si riscul de pneumonie de aspiratie,faptul ca se instaleaza lactatia mai tarziu(teoretic),durerile mai mari cand iti revii (se pot face calmante),greata(nu obligatoriu).Eu am mai avut si alte interventii,toate cu anest generala si mi-a fost bine de fiecare data si probabil de aceea inclin spre ea.Dar ,repet,in functie de situatie,oi accepta ce-mi vor face numa sa nu ma taie pe viu si sa fie bebe bine!Am incredere in echipa cu care voi naste.Asta e cel mai important!
Da ,Diana,maine implinesc 37,vinerea celalata 38...nici mie nu-mi vine sa cred ce repede a trecut....si au mai ramas 8 zile(sau poate mai putin.....ca v-am zis ca nu mai iau pastile
Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 8 zileeeeeee!
ella81it spune:
IOANA si Alex a avut circulara de cordon din sapt.35 si o avea inca la nastere.Cand a iesit capul am vz doctorul cum i l-a desfacut.Si eu am stat foarte stresata cel putin ultima sapt.credeam ca dau in depresie!
Si azi am o stare super aiurea!Am urlat toata ziua la Alex
Azi l-a intrebat cum sar dracii?tup-tupSigur am zis eu ca imi sar dracii si el saraca intreba cum sar
Sper sa ma calmez!
Ella35+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
Anitta_O spune:
Buna seara, doamnelor! Eu am calcat azi hainute, cat de drag mi-a fooooost!!! Parca nu imi vine sa cred ca voi fi mamica din nou, mi se pare magic, unic, surprinzator, fantastic! Apoi am iesit cu M cu rolele, pentru ca a stat ploaia dupa atatea zile. Am mai cumparat cateva rochitele, bodyuri, strampi, sosete. O sa le spal saptamana viitoare, ca maine-i sarbatoare, iar sambata, daca nu ploua, am lenjerii de spalat si apoi o sa le calc.
Blanca, super iesire ai avut aseara, te felicit! Cat despre nasterea la privat vs. la stat, cum ca ai iesi tot pe acolo cu cheltuielile, eu ma indoiesc, mai ales daca e vorba de Bucuresti. Daca e vorba insa de clinica de la Tg. Mures de care spunea Diana acum cateva saptamani, atunci da, e chiar comparabil pretul. Mie personal mi se pare un pic cam mult 300 pentru anestezist, dar poate ca sunt in urma cu preturile.
Stefulici, dar neonatologul viziteaza in fiecare zi copilul, il analizeaza, il intoarce pe toate partile, ii verifica reflexele, are o mare responsabilitate. Mie 100 de lei mi se pare putin, de fapt o sa vezi tu acolo cat timp o sa-i aloce si o sa dai cat o sa consideri. In ceea ce ma priveste, cam ca Elly ma gandisem la toate platile, dar o sa ma adaptez si in functie de ce o sa mai vad pe acolo si de ce o sa-mi mai spuna Onutza.
Virgi, daca vrei sa mananci o mancare chinezeasca buna, cand mai mergi pe la Bacau, la film (daca o sa mai mergi in curand, daca nu, tine minte, se mananca foarte-foarte bine), sa intri la restaurantul LATIN. E dupa Mall, spre oras, imediat faci dreapta la intersectia mare de la piata. La vreo 50 de metri opresti si traversezi, iar pa parterul+etajul 1 e acest restaurant. Au bucatar chinez mic si rapid.
Fetelor care o sa aveti baietii tauri, baiatul meu e taur si pot sa va spun ca e un copil absolut adorabil. Afectuos, destept, usor timid, dar stie sa puna punctul pe i cand are un interes. E incapatanat si vesel totodata, cu un fin simt al umorului si oleaca de ironie. Nu spun ca asa sunt toti, insa al meu asa e.
Confirm ca Gynipralul face minuni pentru burtoaca mea. Ma simt foarte bine.
Ella, poate daca ai putea iesi un pic din casa poate ti-ar fi mai bine. Mie mi-a prins bine plimbarea din dupa amiaza asta. La un moment dat, M mi-a spus ca are nervi, ca ii vina sa rupa ceva. I-am oferit un pix pe care nu l-a vrut, apoi a luat un pet si a inceput sa bata in bordura. Apoi s-a calmat, ingerasul.
Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+
virgiL spune:
ANITTA,mi-e cunoscut numele restaurantului..cred ca am mancat candva acolo,dar nu cred ca aveau chinezul pe atunci.O sa verific maine...ma duc la Bc sa ma vopsesc si sa scoatem masina din service.Cand vorbesti de M ,parca il descrii pe sotzul meu(evident tot taur).
ELLA,imi pare rau ca nu te simti ok...da am murit de ras cand mi l-am inchipuit pe cel mic intrebandu-te cum sar dracii
ELENA,cu bucataria nu trebuie sa te descurajezi ci sa perseverezi!Vorba Onutzei,”repetitia e mama invataturii!”
IONELU ,hai tot asa,cu pastilute si picioare in X sa ne facem bebelushii taurashi
ELLY,cum te simti?Ai cumva ceva habar de situatia Laurei si a bebeleshului ei?
MIRINA,helooooooo!
Ce-i cu linistea asta la ceas de seara?ati fujit prin discoteci?
Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 8 zileeeeeee!
onutza83 spune:
ce discoteci Virgi? baluri:))))imi e foame si nu mai stiu ce sa bag in fizicul micut:))) Virgi dar vad ca te faci mumoasa ptr intalnirea cu ficioru-tau.coooollll womannnn.azi pedichiura,maine vopsitorie..halal doamnaaaaa
onutza83 spune:
Mirina cred ca a nascut de nu da nici un semn!!!!!!!
elena_gd spune:
Virgi am perseverat acum, am facut o mamaligutza cu branzica de nota 20! Stiam eu ca neuronu' gravid uitase ceva...deci uita-te bine la avatarul meu...e negrul meu scump - Lucas. Asa as fi vrut sa-l cheme pe bebster, dar am botezat deja un sufletel in familie.
Onutza sa vezi ca avem un berbecutz in odisee....Bine ai constatat ca Mirina e lipsa la apel, eu cred ca ai stat cam mult in preajma soacrei de esti asa vigilenta.
Elena 32+ cu Bebster AMR 7+