Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Lumi - frumoasa printesa ai...si ce mare a crescut!
Lori - off, stiu cum e criza de fiere si eu trec prin asa ceva uneori...Sanatate multa
Gabi, Belle - si noi gradinarim- am pus in we gladiole,crini, dalii, dar avem si salata, ridichi, ceapa, usturoi, rosii,ardei, vinete...

La multi ani Matei! La multi ani Teodora! Sa fiti fericiti, sanatosi si impliniti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Nicole:si noi avem de toate, am un patrunjel de juma de metru, trebuie tuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Belleane, sa-mi zici si mie cum merge cu ColonHelp si daca are rezultate, ca ma batea si pe mine gandul. Cum se ia, sub e forma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hei iar!

msBB mami drag tare de tot, ai iesit din barlog!!! Da, asa e ..expir / am!! La mine de luni de zile doare zona inghinala, nu stiu ce e, vreun nerv ceva, de Paste am fost la mama unde era rece, pac, sciatica, combiantie durere de spate+durere inghinala=somn zerooo...de parca m-ar lasa ana f mult! Cu toate asta, nu pot dormi nici cat ma lasa ea, ma perpelesc de durere. Acuma asta! te inteleg cu apa, ca eu, ultima criza aproape la feld e urata de fiere am avut-o d ela salata de rosii ...deci...
Eu treb sa ajung la doctor, analize, intr-o revizie totala, dar sa-mi las tzatzele acasa.

colon help am luat can d facea Robert 2 ani, am facut cura intreaga 3 luni! Nu am slabit semnificativ, imbunatateste tare tranzitul (dar eu nu aveam probleme), in rest, parca te simti asa detoxifiata, dar eu nu am pierdut niciun kg sau poate foarte putin.

Voi ce parere aveti de dieta dukan?

am uitat ce mai voiam merg sa culc puii si eu cu ei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

I-am culcat si eu, dupa o mare cearta cu Mirci, i-am dat si cateva la fundulet, dar nu am remuscari. Sta cu trotineta pe mijlocul drumului, ii place sa faca asta cand vin masinile. Am incercat cu vorba buna, cu explicatiile, degeaba. Acum e pedepsit fara tv o sapt.
Lumi ce frumoasa e fata! Okii aia sunt superbi.
gabitzule ii transmit lui sis urarile. Si eu ma cert mereu cu ea ca nu mai da pe aici...o sa -i spun sa intre azi sa se induioseze de mesajele voastre
Lori nasol cu fierea! Sanatate multa...eu am tot cu sciatica, nasol de tot, ma ia cate un junghi si mi-e frica sa ma mai misc. Nasol cand sunt cu copiii..,ultima data eram cu masina si Ilinca in spate, singure...noroc ca tocmai parcasem cand m-a luat.. Am expirat si eu.
Belle, nicole spor cu gradinaritul! Fratele meu e pasionat, are toate legumele,
flori...ii place. Sa vina sa ne faca si noua!
Ylari prenatal, ieeeee! Fetele, am innebunit, mi-e dor de bb mic si de burtica...nu credeam ca voi mai spune asta vreodata
Ali unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

LA MULTI ANI, Matei!

LA MULTI ANI, Teodora!

Adriana

Mergi la inceput

Gabitam: se pune in iaurt, se poate face si acasa, este reteta la femina intim. Eu am cumparat o cutie dar o sa-mi fac eu pe viitor. Daca iese mesajul labartat ce-i fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Laura, Nicole, MsBB merci!

MsBB ma bucur ca ai iesit de dupa monitor!
Si printesele tale au crescut si sunt dulci, dulci!
de dentist, n-am decat sa ma tin, ca stirba nu e bine
bafta si tie!

Lori, ai fost haioasa rau cu "sa-mi las tzatzele acasa"!!!
ma intreb care dintre noi mai suntem in garantie

Belle si Nicole, spor la gradinarit! mai, ce fete harnice! bravo!

si eu sunt interesata de ColonHelp; la fel, ma bate gandul sa iau!
tebuie sa fac ceva sa mai slabesc pana in august cand e nunta nepotului meu si vreau sa ma imbrac si eu frumos, nu intr-un sac
Belle, tine-ne la curent cu evolutia! bafta!

Mergi la inceput

Lumi: pai nu mi-a ramas decat solutia radicala, mananc doar un iaurt usurel dimineata si seara iar la pranz cam ce vreau. Adica nu mananc paine sau dulciuri. O supa sau un fel 2 fara paine. Mai mananc rotite de orez tot la pranz dar nu multe. Si chiar si asa mi-e frica sa nu ma opresc la astea 2 kg date jos. Ca am mai patit. Ma gandeam sa vizitez un nutritionist, dar e solutia de rezerva.

Mergi la inceput

Lori: mi-am amintit inainte de Pasti am avut si eu ceva un fel de nevralgie sau altceva, ma durea umarul cu mana cu tot. Ma seca la orice miscare. O saptamana m-a chinuit. Am fost la ai mei care au un aparat Gerasem(parca) si am stat cateva minute cu el pe umar si gata durerea. N-am mai avut nimic.

Adriana: ce mai fac fetele?

Mergi la inceput