Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 9
Luminel spune:
Belle, ce coincidenta!!! si eu tot inainte Paste am avut asa dureri la umeri si brate, intai la stangul apoi la dreptul! am banuit ca din cauza schimbarilor de vreme din saptamana aia (ca eu sunt cam meteosensibila)
ce aparat e asta?
ca_eric spune:
La muuuulti ani Matei si Odo!!!! Sa cresteti mari si cuminti si sa aduceti muuulte buburii parintilor si fratilor!!!
Noi suntem bine...eu va citesc din umbra asa...nu prea am mult timp s a scriu.. abia am terminat de pus toate la loc ca ne-am mutat la casuta noastra de 1 luna...si e muuult de munca cu 2 copii dupa tine.
am reusit s aranjez interiorul dar nu to...nu am inca covoare peste tot..am reusit la copii in camere unde se joaca mai mult.
exteriorul am facut asa si asa prin curte si prin fata casei...dra mai e muuult de lucru inca.
va puuup fetele
belleane spune:
Ca_eric: sa stapaniti sanatosi casuta, sa va bucurati de ea. Noi n-avem covoare nici azi, nici nu cred ca ma punem.
Victoria_mami spune:
La multi ani Matei!
si
La multi ani Odo!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Simonix spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei, MATEI si ODO !!!! Sa fiti sanatoshi si voioshi, sa va bucurati de viata si de oamenii din jur :) Si de jucarii
LORI, intrebai de Dukan - eu intentionez sa o tin dupa ce nasc, am vazut ca are rezultate spectaculoase (pe o mamica dupa a doua nastere, cam ca mine asa). Insa planuiesc sa combin - pentru ca eu niciodata nu am tinut regim si nu prea cred in asa ceva. Dar stiu ca de data asta psihicul si mai ales fizicul meu vor fi date serios peste cap (deci balena cat China ma simt deja - nu stiu unde o sa ajung... si nici nu sunt la jumatatea sarcinii). Drept si prin urmare o sa ma fortez dupa nastere si o sa ma dukanizez, sa pierd mult intr-o faza intiala - apoi voi face ce stiu eu ca imi merge bine - ori ma bag pe un montignac, ori pur si simplu fac uz de bunul simt (dada, fara dulce ) Voi vedea si cum ma simt, dar e clar ca va trebui ceva drastic imediat dupa nastere.
Stiu ca Dukan e uneori incriminat pentru ca este oleaca dezechilibrat - zic astea din auzite, nu am studiat intensm stiu niste chestii generale. Asa ca trebuie mare atentie - eu una oricum voi baga analize peste iar daca vad ca ma simt rau sau ca nu merge opresc.
Cu nutritionistul, sotul meu a fost si a avut rezultate bune - i-a dat un fel de regim - de fapt niste guidelines ca sa isi compuna felurile de mancare astfel incat sa nu depaseasca o limita de calorii stabilita de ea. S-a stabilit targetul: slabit x kile in x luni si inainte de toate s-au facut analize. Analizele se refac periodic. Apoi ai alta consultatie in care se vede daca esti pe drumul bun. Iti da si un tabel in care notez ce si cum mananci si vede ea daca esti ok. Nu s-a dat nimic strict stric gen azi bei apa , din contra, era voie si dulce si orice, dar in cantitati rezonabile. Daca azi mancai trei felii de tort bunul simt zicea ca maine si poimaine nu mai bagai tort Bogdan a dat jos 10 kile in cateva luni - scaderea nu e spectaculoasa, dar este, corpul poate urma noul stil de viata si nu ai senzatia de infometare.
Eu si acum incerc sa ma regimez nitel - am luat 7 kile deja, la 17 saptamani de sarcina si doctorul incepe cu scandalul. E drept ca nu mai am senzatia de foame continua deci e usoar sa ma abtin, nu mai am gretzuri. Mi-a zis sa renunt si la fructe, asa ca mananc mai putin, ma rog, cum pot si eu. Fix 3 mese pe zi, la aceleasi ore, fara mancarici intre, eventual bag un iaurt sau un mar intre mese. Mai scap in dulce, dar rarutz. Sper ca luna viitoare sa vad rezultatele. Recunosc ca m,i se face des foame, caci apetitul meu continua sa fie cam exagerat (daca incep sa mananc si nu ma controlez sunt in stare sa mananc si din farfuriile colegilor ). Dar pot suporta senzatia de foame. Cand sunt obosita nu mai reusesc sa ma controlez - cand am fost la spital, dupa 4 ore mi s-a facut foame - am mancat o lasagna intreaga fara sa ii simt gustul, practic am inghitit-o... Inainte de sarcian din asa ceva nu mancam nici jumatate, caci e genul de mancare grea. Cand m-am trezit cu farfuria nu goala.... ci linsa ... mi s-a facut rau, ce haplea sunt
Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Adriana_78 spune:
Eu n-as putea sa rezist fara dulce ... am perioade cand ma tin tare cateva zile, da apoi tot in dulapul cu dulciuri ma opresc
Ca_eric, sa va bucurati de casuta!
Si noi cautam casuta noua, ca trebuie sa ne mutam de aici
Era misto apart., deja am inceput cautarile, daca as gasi o vila cu gradina nu mi-ar parea rau ca plecam. Din pacate nu gasesc nimic care sa ni se potriveasca
Tot la bloc ajungem
Si cand ma gandesc la impachetat si despachetat ma apuca groaza
Belle suntem bine, merci de intrebare.
Sa stii ca ma gandeam la voi sa va chem in parc, insa am renuntat pana la urma, banuind ca aveti program de somn. Mai aveti?
Noi mergem des in Parcul Floreasca, e ff frumos amenajat
Aparat foto nu ai? ca pozele de pe telefon nu sunt asa clare
Si eu am pus petunii si muscate in balcon ... am luat de toate culorile, imi plac asa mult ... acum nu au asa multe flori, dar sper sa se imnulteasca
Lorich spune:
Adriana si noi mergem des in parcul ala, ii plac lui Robert "toboganele uriase" si tiroliana. Poate ne vedem...ca la Roata vad ca nu mai reusim..
pupici
simonix, ma gandeam asa nitel la dukan, dar cred ca de joi pana azi am dat tot ce-mi era in plus jos. Nu pap decat apa si rar cate o bucatica de paine sau iaurt. hehehe, parca prefer galbena de grasa decat asa :))