Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Matei!

La multi ani Odo!

Sa cresteti mari si fericiti, copii frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

buna dimineata tuturor!

La multi ani Matei si Teodora! Sa fiti fericiti si sanatosi!

Ylari, ma bucur pentru tine ca ai rezolvat! deci esti deja in concediu?

Am uitat sa va spun cum ma striga Cristi de cateva zile: "mamico" cu un "c" accentuat asa...e tare haioasa

Florin si-a primit in sfarsit cadoul de majorat de la noi: un laptop HP super performant! e in

Aly, tu ce faci? ai dezertat?
dar tu Lori?

Va pup! O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Pe aici sunt, am fost rapusa, dar rapusa, de o criza de fiere, urata cu spume, nu mia- fost asa rau in viata mea...nici nu vreau s ama gandesc ca ma ia plansul!

La multi ani Teodora si Matei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lumi, ce fata mare si dulce ai!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Lori, sanatate multa! ma bucur ca esti mai bine!
si merci de aprecieri si tie Ylari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani flacaului MATEI !
Tare mi-ar place sa-l mai vad prin poze. Laurita, spune-i lui Sis sa mai treaca pe aici ca ne e dor de ea si de baieti.

Multi ani fericiti si voiosi, ODO Teodora !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

La multi ani Matei!
si
La multi ani Odo!

Lumi - sa va fie de bine revederea ! am vazut printesa sheic - tare-i haioasa si frumoasa! Si chiar ca ce mare a crescut! Eu una, fiind zi de zi cu ele nu-mi dau seama de cum au crescut dar cand revad pe cineva dupa o anumita per de timp ma diferenta.
Ne-am intalnit aseara de ex cu un coleg de varsta de al Andrei pe care nu l-am vazut de asta toamna - dupa ce ne-am urat Craciun fericit, La multi ani , Hristos a Inviat si toate urarile ce le-am pierdut intre timp ne-am minunat reciproc de cat de mult au crescut copii.
Bafta cu dentistul! La mine asta a devenit preocuparea centrala din anul asta - am programari de acum si pana-n 2100 si ceva

Hai mai - toata lumea fuge pe FB?
Sa nu lasati balta forumul de tot, da? ( cine vb )

Oleo - Lori - I FEEEEL YOU!!!!!
Eu una serios ma gandesc ca am ajuns la termenul de garantie , expir de acum . Saptamana si mai cade vreun dinte sau masea , ziua si durerea ba de cap , ba de fiere , ba aia , ba aia ... ce rost ca arata cum arata ambalaju daca-i putred tot
Ce fac cei mici Pupici si multa sanatate! Evita cat poti tot ce ti-ar putea face rau.Eu am ajuns sa ma tem si de apa

gata pauza , s-a trezit matza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Matei

Teodora(Odo)

sa aveti petreceri minunate, cadouri visate, viata plina de fericire, parinti nemaipomeniti.

Mergi la inceput

Ylari: am incercat sa fac o crema antirid, am cumparat si recipiente frumoase sa le fac cadou, numai ca ingredientele nu s-au amestecat cum trebuie si crema a ajuns la gunoi. Acum folosesc restul de uleiuri si alte ingrediente ramase sa ma ung direct.
Cred ca reteta a fost gresita, eu am respectat pasii. Mi-a iesit initial prea tare crema dupa care am incalzit-o iarasi si apoi gata, s-a taiat definitiv.

Mergi la inceput

Msbb: eu nu plec de pe forum, pup matzele tale.

Eu am inceput o cura cu Colonhelp, mi se pare un produs bun, iti da o stare de bine.Eu vreau sa slabesc 10 kg si am slabit deja 2, tin si regim de cateva luni si degeaba, mergeam si la sala si degeaba. Ma enervasem rau pe mine, acum mi-a mai trecut.

Mergi la inceput