Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Asaaa, am revenit...la povesti...

Sa incep cu inceputul:

sambata acum doua saptamani a venit tati acasa, dupa cum stiti; revederea a fost incununata cu o partida de ...wow! copiii fiind in parc

apoi luni inainte de Paste am plecat la tara, unde am muncit de m-a luat naiba (sotul a daramat niste camere care devenisera de nelocuit) si toata ziua am gatit si pus mese pentru oamenii veniti sa-l ajute! plus ca, fantana e intr-o parte, bucataria in alta parte de curte, casa in alta parte si uite asa am facut cred kilometrii intre ele (seara nu mai puteam de picioare)

in noaptea de Inviere, am fost la biserica (cu hora de poamna pentru socru-meu, de care v-am povestit acu' ceva timp) si am stat pana la 4 dimineata;

In prima zi de Paste, am mers la tatal meu si la mormantul mamei iar apoi la nasi in vizita; a doua zi, la fratii mei (cu riscul de a le supara pe soacra-mea si cumnata-mea care m-au "fericit" cu prezenta lor foarte"placuta")

marti am revenit in Bucuresti, unde am reusit sa ma relaxez si odihnesc, cat de cat, dupa asa zisul concediu de la tara, unde m-a enervat soacra-mea de o caruta de bani!!! cu comentariile ei deplasate si bodoganelile continue fata de fiu-sau!
toate zilele alea am stat intr-un stres continuu: sa nu o deranjez pe saocra-mea, sa nu inceapa cu reprosuri, etc.

m-am jurat ca e ultima sarbatoare pe care o mai petrec la tara

sambata dimineata, sotul a plecat si am ramas iarasi in trei!
Cristiana a inceput deja sa intrebe unde e tati ei si cand vine

si sambata si ieri am iesit cu ea in parc, sa mai uite!

dintele meu buclucas, mi-a cazut acum doua saptamani si acum sunt stirba iar ca sa pot face implantul, am nevoie de grefa de os natural (cel artificial nu va rezista, asa mi-a spus doctora) care a va costa nici mai mult nici mai putin decat 1000 de euroi; pe care nu-i am acum si sa vedem cum facem rost de ei luna viitoare macar!
diseara ma duc sa mi-l lipeasca provizoriu la loc pe asta care i-a cazut, sa nu mai fiu stirba

tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna!
La multi ani sarbatoritilor de azi si de zilele trecute, multe bucurii si sanatate va doresc!

Lumi, Cristiana este pur si simplu Ce haioasa ai fost cu povestirea ta, m-ai facut sa rad la inceput cu revederea voastra. Pe socrela las-o in plata Domnului! Si sotul a plecat acum?

Eu sunt pe drumuri trebuie sa rezolv cu prenatalul azi (da, da, am ajuns pana aici!!!) si cu un bilet de trimitere catre fundeni desi parca imi vine sa ma lipsesc, imi vine sa cumpar injectiile la liber ca nu am putere de atata alergatura. Da, vineri mi-au scos aspenterul si de maind trec pe heparina. Am emotii ca schimb tratamentul dar nu as fi putut sa stau fara nimic. Dar in fine, se compenseaza doar 50% asa ca ma enerveaza atata tevatura. Totusi daca oricum trebuie sa merg acolo sa imi faca trainingul cu injectia am zis sa incerc si cu compensarea.
Asa ca... Nu ma plictisesc.
Va pup!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

am cont de facebook, pe voi cum va gasesc? sunt deocamdata uluita pe aici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Te iubim, printesa Victoria!!!

cum iti zice? ca te adaug eu!

Mergi la inceput

Citat:

Cred ca o sa mi-l reactivez si eu ca nu se mai poate!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:

Cred ca o sa mi-l reactivez si eu ca nu se mai poate!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

pai, hai, ce mai astepti?!

Mergi la inceput

Stai Lumi ca intai vreau sa vad cum ma fac invizibila ptr cei care nu imi sunt prieteni si imi trebuie un laptop ca de pe tel e mai greu cu setarile.
Loriiii tu ce faci?

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

pfai, e cam greu cu facebook

Mergi la inceput

Citat:

pfai, e cam greu cu facebook

Haide Belle, cum sa fie greu?! Lasa ca te obisnuiesti repede si sa vezi ce addicted o sa fii!

Ti-ai facut vreo crema cu produsele de la elemental? Eu tocmai am mai dat o comanda, dar eu imi iau produse care se pot aplica direct fara a fi nevoie sa manufacturezi vreun produs cu ele, uleiul de argan, apa de trandafiri, ulei de migdale, mi-am luat si sapun lichid de la ei si acum mi-am mai comandat unul. Sunt multumita de ele.

Hai pupici si exerseaza la Fb ala, loool!!!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput

ptr toate fetele.
Am dormit neintoarsa de la 22:30 pana adineauri
Am reusit sa rezolv ieri cu tot ce imi propusesem, azi trebuie sa ajung doar la Fundeni sa imi arate cum ma intzep.

Si acum:
LA MULTI ANI MATEI, LA MULTI ANI ODO!!!!!
Sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti! Sa va ajute Dumnezeu!

Va pup, fug la bucatarie sa demolez frigiderul, loooool!!!!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput