Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 5
MsBB spune:
Niatza si o
Greu, greu ca o dar incerc sa ma misc mai cu talent sa urez si eu sarbatoritilor de pana acum LA MULTI ANI!Sa cresteti mari si sanatosi , sa aveti mult noroc in viata si numai bucurii!
Un LA MULTI ANI SUPER MEGA SPECIAL PT CEL MAI CUMINTE SI RABDATOR BAIETEL, ROBERTIX! Sanatate multa si asteptare usoara ( imi imaginez ca e nerabdator sa vina barza ) !
Condoleante, Gabi!
Sarcini usoare in continuare, Ylari si Simonix ( o mai fi cineva ?)
Felicitari pt proaspata studenta, Odo!
Aelita, ce mai faceti?
Sanatate bolnaviorilor si tuturor soare mult si veselie!
Va si va doresc un weekend minunat!
Simonix spune:
Dana - o sa vezi ce frumos va evolua fata - ceea ce spui tu corespunde aici la première maternelle, grupa in care e robert. Primul an e cel de accueil, cum zicea Inais, o amestecatura cresa - gradi. Accentul este pe autonomia copilului si pe socializare, se invata regulile de convietuit in societate, invata sa mearga singuri la toaleta, ma rog, din astea. Apoi e fix cum zici tu - pe mine m-a uimit ca Robert stie multe litere si cifre, nu credeam ca aici se invata. Eu sunt cucerita efectiv de scoala asta.
Acum invata despre familie - au facut copacii geanealogici - mamaie e mandra, cica poza ei e peste tot haha. Si saptamana viitoare au mobilizat mamici cu fratiori nou nascuti - vor avea lectii despre bebelushi, cum sa aiba grija de ei, ce fac mamicile toata ziua, li se va arata cum se alapteaza, cum se hranesc cu bibe, asta pe modele adevarate Deci fiumiu o sa fie expert in bebici. Apoi va fi un mare joc de-a mama si de-a tata (fiumiu vrea rol de mamica ) si vor trebui sa aiba grija de un bebe (sper ca nu adevarat )
Deci piticul meu vine acasa cu niste idei si niste cuvinte, niste gesturi si niste explicatii de ma lasa masca
Ups, cred ca s-a sculat sarbatoritul de ieri - gata discutionul :D Va pup
Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Reallaura spune:
Dana H ce frumos povestesti tu acolo de fetitza ta...si mie imi e dor de toate etapele care se incheie...dar cumva mi-e ca i-am facut prea mamosi, sa ne vezi cum dormim, efectiv amandoi cocotati pe mine, abia respir. Totusi scoala asta sau gradinita, e mare minune. Acolo invata extrem de multe, acasa nu e aceeasi efervescenta, oricat ne-am dori. Succes in continuare!
gabitzulecondoleante, imi pare rau!
Lumi bine ai revenit. Asteptam povesti!
Simonix felicitari pentru Robertzel curajos si sa atate multa. Si la ce nume de baietei te-ai gandit?
Ali iubita mea, dar si ce satisfactie cand termini cu proiectele astea stresante si cu deadline strans! vorbim si noi duminica sau luni, povestim?
Inais asa simplu i-a fost Iasminei adaptarea cu tara/scoala/limba straine? Wow! Trebuie sa fii tare mandra de ea! Stia franceza?
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI MARIA ALEXANDRA!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Luminel spune:
Buna dimineata! Azi dau eu cafeaua
La multi ani George Vladimir, pui de Adidana
La multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica!
Sa fiti fericiti si sanatosi!
Voi reveni la povesti; doecamdata va las sa va "delectati" cu niste poze proaspete cu Cristiana! n-ati mai vazut-o demult
https://picasaweb.google.com/102255526787434928600/April2012
pupici tuturor!
gabitzam spune:
Lumi, draguta mea, cred ca este privat albumul ca nu reusesc sa-l vad.
La multi ani pentru Georgei, Getutze si Georgiene
In weekendul asta ne-am populat geamurile cu petunii si muscate curgatoare si Costi si-a exersat talentul de gradinarit si-a pus si in gradinita niste panselute si petunii si galbenele. Sunt asa vesele, o sa le fac niste poze.
belleane spune:
Luminel: ce draguta si mare s-a facut Cristiana, astept sa povestesti cum ati petrecut.
Gabitam: si noi gradinarim de zor, am o gradina de zarzavat si una de flori, ce am pus in toamna au iesit toate si ne incanta in fiecare zi. As pune si eu poze daca as avea cum sa le scot din tel.