Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 4
YLARI spune:
La multi ani, Robertel, sa fii vesel si fericit, sanatos si bucuros langa mami, tati si fratiorul care vine!!!
DanaH bravo, felicitari ptr prima zi de scoala, sa o tineti tot asa!!
Aelitaaa ce dor imi e de voi!!!
Pupici multi eu sunt pe sperfuga!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DanaH spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita DanaH bine ai revenit ! M-a incantat mesajul tau ! Succes la scoala,Odo !! Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
aelita, pai mai bine iti urez eu tie bine ai revenit, ca eu cred ca trec mai des decat tine. dar ne-a urnit pe toate ziua lui robertone.
multzumesc, fetelor pt urari si le transmit si lui odo, care e aici, langa mine la birou, desenand. am laut-o de la scoala, evident a mers f bine, putin rushinoasa la inceput, dar apoi s-a luat cu valul. e mica, mai fetelor. toti sunt mici, dar ea mi se pare cea mai mica (evident, doar e ultima venita). nu stiu, acasa pare mai mare, dar cand o vad printre ceilalti.... fetitza mea draga...
urmatoarea zi la scoala este miercuri. are si odo un inceput de scoala...pe cinste: miercuri este ziua sportului, se strang toti intr-un centru sportiv si au tot felul de activitati (evident, sportive). asta se organizeaza in fiecare an, dar anulas ta implienste scoala 45 ani, si toata saptamna viitoare o sa o tina numa intr-o petrecere. ce parere o sa isi faca fata mea despre cume la scola? fun fun si iar fun!
hai ca mai bag si eu vreo ora de munca, intre timp poate vine si tati sa o ia pe fata, si apoi dau o raita prin oras.
weekend placut sa aveti.
Adriana_78 spune:
LA MULTI ANI, ROBERT!
O zi frumoasa si o petrecere la fel!
Danah, despre ce scoala vorbesti?
Inainte nu mergea Odo si miercurea la gradi? de ce zici ca acum esti singura acasa
Are materii ca la scoala sau doar se numeste asa?
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI ROBERTIX!!!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Lilly79 spune:
La multi ani Robertix!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii alaturi de mami, tati si de micul fratior din burta!
DanaH spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 LA MULTI ANI, ROBERT! O zi frumoasa si o petrecere la fel! Danah, despre ce scoala vorbesti? Inainte nu mergea Odo si miercurea la gradi? de ce zici ca acum esti singura acasa Are materii ca la scoala sau doar se numeste asa? |
adriana, miercurea odo statea acasa, eu am liber. ne "pupuceam" (dupa cum zice ea) amandoua toata ziua. iar la 12 ne duceam sa il luam pe alex de la scoala, mierucrea au zi scurta la scoala.
pai scoala la care merge ea este scoala primara, cum sa zic. bine primele doua clase (grup 1 si 2) corespund clasei pregatitoare din romania. abia in grupul 3 invata sa scrie. dar, oricum, si in grupul 1 si 2 invatza sunetele (fonetic), sa desparata in silabe, literele mari de tipar (le scriu numai in aer, cu degetelul, deci nu inca pe hartie), tot felul de comparatii (mai mic, mai mare, ordonare), forme, au tot felul de teme, spre exemplu despre magazine, despre primavara, despre circ si toate activitatile lor se organizeaza in jurul acestor teme.
plus alte activitati, ca de ex sa se lege la sireturi (dupa care primesc o diploma de "legator de sireturi"), sau lectiile de biciclit.
este o invatzare prin joaca, dar totushi invatza ceva. la gradinitza pana acum nu au invatzat nimic, decat sa numere, sa faca puzzel si cam atat.
dar este o schimbare mare, schimba copiii, invatatoarea, locatia, programul. deci il privim ca un mare pas in "evolutia" noastra.
PRAG spune:
La Multi Ani, Robert!!!!
Sa ai o viata frumoasa, usoara si linistita!
DanaH, ce frumos si emotionant! Roxana incepe in toamna, am si eu emotii mari!
Weekend frumos la toata lumea!
Nicole1980 spune:
Mai fetelor, mladitele si mugurasii merg deja la scoala?...!
Pai eu tot bebe ii zic lui David si acum, nici nu vreau sa ma gandesc ca vom incepe si noi peste 2 ani pregatitoarea...Parca ieri eram gravi
inais spune:
La Multi Ani Robert!!! Sa fi sanatos, sa cresti mare si voios, bucuria parintilor si a celor din jurul tau!
Gabi condoleante
DanaH ce chestie...ce povestesti tu acolo este de fapt sistemul in care a intrat fiica-mea din septembrie anul trecut. De fapt din martie anul trecut...dar a fost in clasa de accueil (un mix intre cresa si gradi) la inceput. Dar faceau (si fac) tot felul de activitati...imi amintesc cu deosebita placere de inceputul scolii la ea...a fost atat de lin...Avea 2.8 ani si s-a integrat exact cum povestesti de Odo...numai eu eram cu cate o lacrima si cu stresul cat casa. Ea numai zambete si fericire. Felicitari pentru acest nou inceput! Astept detalii si despre restul schimbarilor de care pomeneai...poate ne vedem totusi sapt. cealalta...inteleg ca nu sunteti convinsi ca ajungeti.
Alina te pup si fruntea sus cu Filip ne-papaciosul...! Nu se inseala ei medicii daca iti zic ca e bine merci copilu'! Asta e cel mai important, sa fie sanatos!
Mihaser sanatate multa si tin pumnii pentru operatie lui Eli! Unde o operati? Cand plecati in State?
Gata ca m-am lungit Week-end placut si insorit sa avem!
Simonix spune:
Fetelor, multumiri muuulte muuulte pentru urari - 4 ani !!! Deci nu pot sa cred :) Si azi in burtica Robert si-a vazut fratiorul mic mic si pitic :D A asistat la eco pre-morfologica :) Deci nu imi vine a crede...
In rest am avut o zi cam ca acum 4 ani: am stat toata ziua in spital ne-am sculat de la 6 jumate (ora la care s-a nascut piticul). Robert se pare ca are o anita streeptococica - deci un stroptococ localizat la poponetz ... noi credeam ca e iritat pur si simplu, dar nu ii trecea, supura pe acolo, apoi a inceput si febra - cam ciudat era - si azi aveam eco si am zis ia sa il iau si pe robert sa il vada un doftor. Si uite ca de unde credeam ca stau 2 ore la spital am stat 8 Urgente, pediatrie, dermato si uite-asa. Tratament: antibiotic 3 saptamani !!! Mama lui de antibiotic, de mai bine de un an jumate nu am mai luat si acum ne scoatem parleala
Dar raportez un cupil superb, mor de oboseala si la un moment dat ars de febra care insa a fost incredibil de cuminte, deci noi eram in culmea nervilor dupa 8 ore, el isi vedea de desenat si de povesti :) Nu va zic cum a stat la investigatii, la luat sange - sunt super mandra de el. Si tot spitalul a stiut ca el are 4 ani !!!
Apoi seara a fost minunata, cu doua torturi si cu o Mara dulce foc, ne-am simtit tare bine, ne-am jucat cu cadouashe. I-am luat o tablitza de desenat cu puzzle magnetice, cartea baiatului de 4 ani , o masina din aia cu magneti smechera SMARTMAX si de la Mara a primit un vapor de pompieri de la Playmobil. Si i-am mai luat si niste stickere cu sirene (pasiunea lui ).
DANA, te pup si eu si daca nu ne vedem saptamana avitaore, sigur gasim noi o alta zi de distracii. Frumos cu scoala de Odo, ce sa zic ... cresc piticii astia si raman amintirile - amintiri frumoase :)
Gata, fug la nani, sunt fff obosita ... Va pup si va multumesc inca o data :)
Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti