Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 3
aldaesme spune:
Multi Ani Traisca, Multi Ani Traiasca, LAAAA MUUULTI AAAAANI! Robert sa traisca, Robert sa traiasca LAAAA MUUULTI AAAAAANI!
La multi Ani Robertzel, astronautul, spiderman, sa-ti fie viata frumoasa si luminoasa! Te iubim tare!!!!
Esme & all
gabitzam spune:
LA MULTI ANI ROBERTIX !!! Sanatate, fericire impreuna cu toata familia largita, o copilarie minunata si toate visele implinite iti doresc! Pupam mamica Simonix !
Lorich spune:
La multi ani Robert, pui frumos, dulce, sensibil, iubitor!!!!
Sa ai o copilarie minunata, o viata ca-n povesti alaturi de familia ta draga!!!
DanaH spune:
La Multi Ani, Robert!!!! Sanatos, voios si fericit sa fii toata viata, alaturi de familia ta frumoasa si in crestere .
Simonix, petrecere frumoasa astazi si inca mai sper ca o sa ne vedem weekend-ul viitor.
DanaH spune:
Acum daca tot am intrat cu ocazia zilei lui Robert, sa mai zic si vreo doua vorbe despre noi, deshi nu cred ca ne este dus dorul f tare.
dupa cum spuneam, se intampla schimbari in viatza noastra. se pare ca o sa fie un an al schimbarilor, sa speram ca toate in bine :).
cea despre care vrea sa va spun acum este mersul la scoala al lui odo. a fost miercuri jumatate de zi, pt prima data, azi iar jumatate de zi. fata mea era tare tare nerabdatoare sa inceapa scoala. si-a facut ghiozdanelul de cu seara, toate buen si frumoase pana am parcat mashina in fatza scolii. atunci a zis ca ea nu vrea la scoala. am laut-o in bratze, am inceput sa ne utiam la ceilalti copii, c auite ce veseli se duc ei la scooala, cred ca le place tare mutl acolo, este frumos, sunt jcuarii. dupa care am "remarcat" ca nu este nici un copil in bratze, ca toti merg pe jos de manutza. asa am facut si noi. si apoi am intrat in clasa, a dat noroc cu invatzatoarea, asa cum faceau toti copiii, apoi a vazut-o pe prietena ei ana, de care s-a lipit si cu greu s-a mai uitat la mine cand am plecat. a avut un momnet de ezitare cand a vazut un copil care plangea la geam, dupa mama lui, probabil tot nou copilul, dar a uitat repede de el. a venit la geam sa imi faca cu mana, dar era cu ochii deja la jucarii.
si uite asa, m-am trezit eu miercuri dimineatza singura acasa, nestiind ce sa fac. mi-a laut ceva timp pana sa ma dumiresc si sa realizez ca asa o sa fie miercurile mele de acum in colo. am fata mare, merge la scoala. este un sentiment de bucurie amestecat cu nostalgie. ma napadesc amintirile cum dormeam eu cu e ape burta, in acelasi miercuri dimineatza dupa ce il duceam pe alex la scoala. si uite asa, cand o sa se marite, o sa imi amintesc de prima ei zi de scoala.
in fine, la 12 m-am dus sa o iau si mi-a spus invatzatoarea ca a fost ff bine, ca s-a descurcat excelent cu ana si ca totul este perfect.
seara a avut o mie una de povesti, despre nus tiu ce copil care a fost rau, si pe care l-a pedepsit doamna, si despre cum a facut ea gimnastica, si despre nu stiu ce carte, si despre cum s-a jucat cu ana. cu greu am facut-o sa taca si sa rezerve povestile pt dimineatza, cand venea tati din calatorie, sa i le spuna lui, ca mie imi impuiase capul si trecuse de mult ora de culcare.
azi am dus-o din nou, am fost si cu tati, si aprca a fsot putin mai greu la despartire, dar tot fara lacrimi, cu zambetul pe buze si cu ochii pe jucarii.
eee, cam asta este una dintre schibarile din viatza noastra. despre altele, in posturile urmatoare :)
pup gashca vesela si sunt cu ochii pe voi.
belleane spune:
Robertix sa ai o viata lunga si fericita, sa fii inconjurat de familia ta minunata si armonioasa, sa faci gasca cu flatiorul, sa aduci fericire in sufletele parintilor.
belleane spune:
DanaH:multa bafta la scoala, sa mearga totul struna, sa fie intr-un ceas bun toate schimbarile. (Cum sa nu vrem vesti de la voi?)
aelita spune:
Robert,La multi ani,pui frumos !!!!!! Sa cresti mare mare ,bucuros,fericit !!!
mami,Felicitari !!!
DanaH bine ai revenit ! M-a incantat mesajul tau ! Succes la scoala,Odo !!