Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 18
Nicole1980 spune:
La multi ani Patrick !!!! Sa fii sanatos, norocos, sa ai parte de o viata frumoasa si lipsita de griji, sa fii iubit si fericit!!!!!!
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel Nicole, bafta cu pregatirile pt botez si petrecere frumoasa! Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Multumesc.
Victoria_mami spune:
La multi ani Patrick!!!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
YLARI spune:
La multi ani, Patrick!!!
Sa fii sanatos si fericit, bucuros mereu si implinit langa parintii si fratiorul tau!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nicole1980
Multumesc. Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012) David Adrian Garagarita Antonia |
Si de la noi bafta! M-am gandit la voi azi, Nicole!
Lumi mai este Cristi ragusita?
Noi am fost la zoo. Cam naspa si ffff cald la intoarcere. Putine animale si stateau ascunse. Dar Evei i-a placut mult.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Si de la noi bafta! M-am gandit la voi azi, Nicole! Lumi mai este Cristi ragusita? Noi am fost la zoo. Cam naspa si ffff cald la intoarcere. Putine animale si stateau ascunse. Dar Evei i-a placut mult. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Si Lucas Mathias Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Multumim. Suntem pe ultima suta...
Si noi am fost anul trecut cu David: putine animale, insa el a fost incantat de robinetele de apa ca niste mici fantani arteziene...a baut multa apa...
AAAA si de maimute....
belleane spune:
Patrick petrecere reusita, cadouri dorite si multe surprize placute iti doresc. Pupam si fratiorul Kevin.
Adriana: nu vrei sa facem un picnic la mogosoia maine dim? Sa luam ceva de baut , ceva de mancat, ceva de jucat. Putem merge si in minioraselul organizat?
Noi am fost la bazin azi toti, suntem franti, lati, dorm ca pitonii.
Doloress spune:
Mutumim! Va pupam cu drag! O sa avem o zi normala, vrem sa-i facem ziua la un gratar in parc, dar cum la noi sunt 2 grade, exact cate erau cand s-a nascut, amanam pe alta data, in primul week-end frumos. Acasa la noi nu avem spatiu (el vrea acum pe toti prietenii lui!), la centrele de joaca m-am saturat si nu-mi place, ai jumate de ora intr-o sala, parintii nu au nimic (nu poti veni cu mancarea de acasa de exemplu si pentru minim 200 de dolari ni se da junk food si un tort oribil, in plus, copii se joaca fiecare in legea lui pe la tobogane). Asa ca asteptam vremea frumoasa, si-asa trebuia sa se nasca el in iunie
Azi insa mergem la un magazin cu articole sportive sa ii luam patine, l-am inscris la patinaj, incepe saptamana viitoare si trotineta. M_-am saturat de jucarii indoor, vreau jucarii numai pentru-afara.