Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 19
Luminel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui YLARI
Si de la noi bafta! M-am gandit la voi azi, Nicole! Lumi mai este Cristi ragusita? Noi am fost la zoo. Cam naspa si ffff cald la intoarcere. Putine animale si stateau ascunse. Dar Evei i-a placut mult. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Si Lucas Mathias Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Ylari, nu mai e ragusita, in schimb tuseste tot incearca sa rupa ceva in gat. Merci de intrebare
Sa va fie de bine plimbarea la zoo! noi cu Cristi n-am ajuns nicidata! e greu fara masina cred ca si ei i-ar placea
Belle, esti tare!
Doloress, dor 2 grade la voi?! wow! la noi sunt 32 cred
Lasa ca aveti timp sa sarbatoriti!
YLARI spune:
Belle, pai nu il lasi conectat mereu? Vezi ca are optiune si nu iti cere mereu parola, cel putin mie pe tel sigur nu mi-a cerut decat prima data. Cat am ras de expresia "dorm ca pitonii", i-am citit-o si sotului. Asa doarme (inca) Eva acum, lol, ea care cam fenteaza somnul de pranz in ultima vreme! Apropo de pitoni, i-a placut pitonul azi la zoo. Belle unde ati fost la bazin?
Lumi of, un pupic Cristianei, poate se linisteste si tusea pana maine.
Doloreeees, doo gradeeee??? Brrrrrr ce infiorator!!! Pupam si va uram petrecere frumoasa, ce nasol sa dai 200 de dolari pe ce spui tu.
Eu anul acesta m-am hotarat sa o sarbatorim doar noi cu bunicii ptr ca nu am putere sa ma organizez cu pregatirile, asa ca si pe ea si pe noi (eu si sotul suntem in iunie la doua zile distanta) ne vom sarbatori pe 29 cand implinim 7 ani de casnicie ca sa zic asa. Pana atunci se naste si bb Lucas si o sa imi revin si eu la niste parametri lucrativi mai normali.
Eu am ajuns lesinata la pranz, cred ca glicemia mea se tavalea pe jos si tensiunea la fel, mi-a incalzit sotul niste ciorba de perisoare si mi-am revenit ca sa pot incropi felul doi - gratarul nostru cel de toate zilele, am perpelit niste mici, o salata de rosii cu de toate prin ea, inclusiv branzica buna si cartofi prajiti, a mancat si Eva, dupa ce mancase si ea ciorba, nici nu ma asteptam, de obicei mananca un sg fel. I-am pus un mic, cativa cartofi si branza rasa, micul l-a mancat jumate, cartofii deloc si a papat toata branza. Am o pb cu ea ca nu imi bea apa, ma ia nebuneala!
Maine mergem la control la pediatrie cu ea, asa de rutina.
Va pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Adriana_78 spune:
Belle, , e frumos la Mogosoaia, stiu, insa maine eu vreau sa ajung la mama in Pantelimon ( nu stiu exact la ce ora si daca mergem pana la urma si la Ferma -- daca nu mai vine nimeni cunoscut ) si cum Mogosoaia e exact in directia opusa, nu prea ma tenteaza sa faca asa drumuri lungi.
ne vedem poate in parc pe aici prin zona
Noi am fost si ieri si azi in Floreasca, azi ne-am rasfatat la terasa, la o limonada la umbra
Adriana
ca_eric spune:
la muuulti ani patrick cel frumos si curajos!!! sa aduci multe bucurii familiei!! pupici de peste granitza.
fetele ce fain de voi ca sunteti deja la calduri de peste 30 de grade...la noi ploua si e rece..cam 10 gr.
nu mai vine si la noi vara
va pup
Nicole1980 spune:
LA MULTI ANI VLAD!!!!!! Sa cresti mare si sanatos, sa daruiesti si sa primesti zambetele celor din jur, sa fii iubit si sa iubesti, sa ai o viata frumoasa !!!!!
YLARI spune:
LA MULTI ANI, VLAD!
Sa fii sanatos si fericit iti doresc puisor scump!!!
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Luminel spune:
La multi ani Vlady, pui scump si frumos si destept de Alysh ( mamica frumoasa)! sanatate, fericire si mult noroc in viata! petrecre frumoasa cu multe cadouri sa ai!
Adriana_78 spune:
La multi ani, Vlad!
Sa ai parte de noroc si tot ce iti doresti! o zi frumoasa cu multe cadouri!
Adriana
YLARI spune:
Ce faceti fetelor, ce e cu linistea asta aici???
Noi am fost la pediatru azi, control de 4 ani + vaccinul, am scapat acum pana la 7 ani, Slava Domnului. Eva e bine, 16 kg si 103 cm, a plans un pic la vaccin, poate un pic mai mult decat ma asteptam dar s-a linistit repede. Si vad ca este ok, se joaca e activa, etc. Mi-a facut in sistem si trimiterea ptr analize, o sa i le fac peste 2 saptamani. Am inscris-o si la med de familie tot acolo la Medicover, ca la cel la care era inscrisa de la nastere am ajuns doar o data (cand mi-a zis ca nu o satura lapticul meu si m-a convins sa-i dau lapte praf )
Apoi am ajuns acasa am facut mancarica (varzuca si spaghette - a fost prima data cand a mancat Eva spaghette - nu prea-i placeau si de la gradi imi spuneau cand aveau spaghette la meniu ca nu prea a papat)
Si cam atat, am lucrat un pic ptr la sv in timp ce Eva s-a jucat.
Ptr noi urmeaza o luna plina de botezuri, 3 botezuri in 4 weekenduri, sa va tineti! Nici nu am cu ce sa ma imbrac si nici nu ma stresez loooool. Vad eu ce fac.
Hai va pup, mai dati si voi pe aici, mai o noutate, ceva...
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias