Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 20
Reallaura spune:
Singura cuc.
Copiii au ramas cu socrii la tara, Bogdan e de garda, sunt chiar singura, dupa 4 ani in care am fost sau cu sotul sau cu copiii.. Nu stiu ce sa fac cu libertatea asta.
Am facut supercuratenie prin toata casa, prin dulapuri
Sambata am fost la ziua lui Vlady, a fost atat de frumoos, copiii s-au distrat, Mircea si Ilinca a lui Piggy pentru ca se stiu de la gradi si le-a fost dor unul de altul nu si-au luat mainile unul de pe celalalt , ne-am distrat cu ei!
M-am bucurat atat eu insami sa le revad pe Ali si Vera parca eram iar tanara proaspata mamica!! Daaa, am impartasit momentele astea atat de frumoase din viata fiecareia, cu nasterea puiutilor, suntem legate iremediabil cu toatele fetele de pe forum!
Si ca sa nu raman codasa la urari: La multi ani sanatosi si fericiti puiutilor PAtrick si Vladi!!
Adriana ai mei sunt prea mici ca sa-mi dau seama daca le dau libertatea asta la care te refereai tu. Ii las sa se joace singurei, inerc sa nu intervin in modul cum se joaca si in general il las pe Mirci sa conduca jocurile. Dar atat pentru moment. Asta cu tabara...am un nod in gat...nu stiu cand voi fi in stare si care ar fi momentul oportun. cum a fost la ferma?
Ylari botezurile si burtica nu prea dau bine impreuna...eu una nu mi-am putut intra in starea de petrecere in situatia asta.
Ce bine ca ati scapat de vaccin! As vrea si eu sa i-l facem saptamana care vine.
Reallaura spune:
m-am invrednicit si eu sa pun cateva POZEde la petrecerea lui Ali. Nu stiu de ce nu le-am putut pune direct pe fb. Ali ai descoperit misterul???
belleane spune:
Vlady sa te bucuri de cadourile primite, sa fii frumos, destept si cuminte toata viata.
acum am ajuns acasa...nici nu stiu unde n-am fost azi
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura m-am invrednicit si eu sa pun cateva POZEde la petrecerea lui Ali. Nu stiu de ce nu le-am putut pune direct pe fb. Ali ai descoperit misterul??? |
Gata. M-am descurcat, dar am lipit doua albume intre ele. :D
Belleane lasa mai ca asa slabesti. Drumuri, drumuri.
As vrea sa pot face asta zilnic.
maiiunie2008 spune:
Fete frumoase, am facut capitol nou acum, ca nu stiu ce fac peste zi si nu mai apuc.
Laurita, ce dragut ca ai avut si tu putin timp sa mai scrii si sa ne arati pozici. Si mie mi-e tare dor de perioada cand eram toate impreuna aici, gravidute, proaspete mamici, cu copii pitici.
Capitol nou AICI
Gabitza