Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

La multi ani Eric!

La multi ani, Sebastian!

sa fiti sanatosi, norocosi, iubiti si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Pai da, sigur, discutati pe FB
Si anume despre ce vb acolo ?
Adriana, pai m-am trezit devreme (ca de obicei) si am zis sa nu mai irosesc timpul aiurea si sa fac o ciorba de perisoare. Cand a fost gata nu am mai rezistat asa ca am bagat o portie, apoi m-am aruncat in pat si am mai dormit pana s-a trezit Eva

Uf, Alysh un pupic tie

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Edvin Sebastian iti doresc tot binele din lume, zile insorite si multa iubire.

Ca-eric multa fericire si intelegere, sunteti o familie frumoasa si unita.

Adriana: iti vine sa scrii mai usor pe fb, e un fel de mess, mai necenzurat ca scrii si dai enter, uneori iti dai seama ca ai mai scris si ceva negandit.

Ylari: ciorbita

Mai fetele, ati vrea o intalnire pe luni, marti undeva? Parc, Mogosoaia, Ferma, etc

Mergi la inceput

Aly: Sanatate FLACAILOR!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ei, fetele babei... poate ca e mai usor de scris pe Fb (in sistem chat ) sau poate am 'batranit io si chestii mai delicate le vreau in cerc inchis, cumva. Dar nu, nu e ceva ....ascuns si incitant. Vorbeam acolo, printre altele...intrebam eu, daca ai vostri copii de 4 ani asculta de voi cand e cazul sa asculte, daca ati facut ceva in sensul asta, daca sunt ei mai docili sau ...in tema asta era discutia la care ma refeream.

Eu am niste nemultumiri legate de Robert, c anu ne asculta uneori, mai ales in momente importante (gen sarit in strada etc), apoi il am pe tati ce imi arata "exact" cum gresesc eu ca sunt prea buna cu Robert si uite "cum a ajuns" si cam asta.

Voi, nefeisbuchistele, ce fel de copii si metode aveti?

Mergi la inceput

hahaha..s-a facut pace si liniste! :))
(cred ca asta era inca un motiv, aici se scrie mai greu si rar) :)

MsBB pelin nu stiu, dar restul sunt interzise in alpatare, rostopasca si anghinarea.

Alysh sanatate la pui!

fugim dupa robertel!

Mergi la inceput

uitam

La multi ani Edvin Sebastian!!! Multa, multa sanatate si tone de noroc!!!!

LA multi ani Ca eric!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani Sebastian ! Sa fii sanatos, ascultator, sa cresti mare si frumos si sa fii inconjurat de multa iubire !

La multi ani ca_eric !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Edvin Sebastian! La multi ani! Sa cresti mare!
Carmen! La multi ani si sa stapaniti sanatosi noua casa, sa creasca bubulinii mari, sanatosi si fericiti!

Va multumim mult de tot ca ati fost alaturi de noi !

Sunt foarte happy! Totul a fost ok! Spitalul ala e un hotel de 4 stele...e primul spital in care am mancat, am facut dus...Slava Domnului ca exista asa ceva...De ingrijirea medicala nu mai vorbesc...e super! Eli a fost foarte curajoasa...a primit multe laude...a avut coleg de suferinta un baietel de 7 ani, care si-a scos doar polipii (ei i-a umblat un pic si la amigadale!), dar ea a fost mult mai curajoasa
Acum vorbeste mult mai clar si nu se mai chinuie sa respire...sunt foarte happy ca am operat-o...Doamne ajuta ca am descoperit la timp pb!

Cri e si el mai bine...nu mai arata ca un salam...O sa ii fac analize sa vad ce virus a avut...dr de la infectioase a spus ca e infectie cu citomegalovirus sau mononucleoza infectioasa...I-am facut ROR, dar asta nu inseamna ca nu se poate imbolnavi...pot face boala, dar forme mai usoare. Vecina mea a facut pojar la un an si jumatate dupa ROR.

In fine, o sa-l duc luni la medicul de familie si o sa ii fac si analize sa vad daca e totul ok cu ficatul si sa vad ce virus a fost.

Cu Eli mai mergem sambata la un control si duminica plecam spre Timisoara. Probabil ne vom intoarce pe la jumatatea lui mai pentru vize!

Va pupam si va dorim multa sanatate!

Mergi la inceput

Mihaiser: insanatosire rapida le doresc puilor tai, unde s-a operat? undeva n-am fost atenta cred

Mergi la inceput