Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 12
belleane spune:
Ylari: si eu astept sa-mi cumpar lucruri. Eu nu mi-am luat decat strictul necesar in ultimii ani. A facut minuni la buzunar asta.
Adriana_78 spune:
Belle, da esti hotarata, nu gluma! Bravo!
Zumba ma tenta si pe mine, vazusem niste filmulete, erau super.
Tie iti place?
Da, parcul Floreasca e cel de la patinoar. Vara e terasa- club acolo cu o mini piscina, e misto, da mai de fitze asa, si nu te lasa cu copii mici, ca deranjeaza fitzele
Lori, mai noi ne cam adunam la casele noastre pe la 6, ca mancam si ne pregatim de culcare - stiti ca programul nostru e "culcatul cu gainile"
Ma rog, acum ca vine vara intarziem mai mult pe afara, asa ca poate ne vedem, daca zici ca veniti mai des
Mihaser, succes la operatie!
Adriana
belleane spune:
Adriana: zumba e super, am fost 3 luni la sala si m-am plictisit, singura chestie e ca e cam dimineata (la 10) si ma chinui mult sa ajung ca e pe la muncii.
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI EDVIN SEBASTIAN (de mami Socrate)
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Carmen (ca_eric) LA MULTI ANI!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
YLARI spune:
Buna dimiiii!!!
La multi ani sarbatoritilor dragi, (cu intarziere )puiului de Socrate, Edvin Sebastia - ne e tare doooor de voi!!! Si bineinteles La multi ani si mamicii dragi ca-eric! Sanatate, bucurii fericire si multe impliniri va doresc!
Acum capeaua zilei sa fie ptr toata lumea.
Eu nebuna ca de obicei m-am trezit la 4:30 de data asta am zis sa nu fie in zadar, am facut o ciorba de perisoare, bag o portie imediat.
Va pup mult! O zi frumoasa si cu soareee, sper!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Lorich, pai de ce nu la dezbateri aprinse pe DC? - citeste vreun personaj imp. pe Fb si doar acolo trebuie dezbatut ceva aprins -- sau e mai usor de scris/citit pe Fb decat aici?
Ylari, la 7 dim. mananci deja ciorbita??? wow -- pofta buna!
La multi ani Sebastian! Poate ne treceti pe aici si mai ne pov. de voi
La multi ani mamica ca_eric!
MsBB spune:
LA MULTI ANI EDVIN SEBASTIAN
si
LA MULTI ANI CA_ERIC!
Ylari sa-ti fie de bine micul dejun. Eu cred ca pastrez "cadeaua" pe mai tarziu , sa ma indulcesc .Am ambitie sa dau pe gat un ceai amar
Lori , cu mare drag! Mi-am luat un ceai sa ma tratez - o minune, deja salivez la el - are si niscavai pelin prin el , tre sa fie o nebunie . Sa vad ce efecte are, Ai incercat ceva ceaiuri ? Asta e de la plafar pt bila lenesa. Sa vedem cat de harnica e de frica pelinului
Uof - lasa ca ne reparam noi si o sa zburdam ca niste caprioare pe campiile patriei
Belleane o sa incerc si eu o detoxifiere. Poate de aia si viata pare mai . Am citit ieri pe o cutie de colonhelp cate promite sa faca si suna bine. Spor la zumbait .
Am sa le urez de pe acum LA MULTI ANI celor ce urmeaza sa se sarbatoreasca in weekend, multa sanatate si fericire.
Pupici mega super speciali pt 2 baieti tare dragie mie : Vlad si Patrick, LA MULTI ANI , sa va distrati de minune la aniversarea voastra, sa primiti cadouri multe si frumoase si pt mamicile voastre . Sa va bucurati sanatoase de baietii vostri, fetelor , viata sa le fie cantec , cu veselie si voie buna , plini de noroc si iubire!
Va si va urez un weekend insorit si placut! Ma duc sa ma delectez cu ceaiul minune .
Alysh spune:
BUna dragelor,
Am citit din urma, dar nu sunt in stare de conspect. M-au stors zilele astea singira, cu amandoi, din care unul bolnavior. Au mai venit pe la noi seara, cate o ora, doua cineva din familie faza la care ai mei se dadeau in stamba, efectiv parca deveneau salbatici....asa ca ieri seara am renuntat si la ajutorul ala de doua ore si am ramas doar eu cu ei, ne-am inteles minunat. Ooof, am citit si pe FB mesajele ...si ai mei sunt caposi, si eu spun de 5,10,15 ori acelasi lucru, si eu explic la nesfarsit, si eu urlu (din pacate)......
Lumi, stam bine cu pregatirile....adica nici nu le-am inceput
Maine mi-am luat liber sa pregatesc cateva bucate...si sa ajungs i eu la un coafor ca arat ca naiba. Off, il astept pe Stef ca pe-o paine calda.
Cat despre kg.....eu sunt supi...n-am mai reusit sa dau nimik jos si mor de oftica.