Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza! la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

DanaH: ce frumos ai povestit, prima parte a mesajului m-a impresionat

Mai, la noi la gradi nu ai voie cu tort sau alte chestii. Doar chestii gen ou kinder, ciocolatici, nimic handmade.

Adriana: uneori dorm, uneori nu, mi-e frica sa le desobisnuiesc ca sa nu cumva sa deranjeze ceilalti copii la gradi, sunt obligati sa doarma toti acolo. Mi i-as pune si mai mult in cap daca n-ar dormi. Eu weekendurile merg la zumba si cardio. Merg de la 10 la 13. Sotul se ocupa de fete, eu las totul pregatit.

Mergi la inceput

Lumi: mersi de cafea,asta fac acum

Simonacip: ce frumos e Arsenie.(sper ca n-am uitat numele)

Mergi la inceput

Lori: am vazut aseara la tv, ca zeama in care au fiert cartofii ar fi buna pentru crize biliare, poate te ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna scumpele,

Am intrat special sa urez LA multi ani pentru copilasii astia care imi sunt asa de dragi si pentru care am intarziat cu urarile:

Robertel minunatel

Mateias Dragalas

Teodora scumpinora

Sa cresteti mari si frumosi si norocosi!

Eu am absente motivate, cu Vlady care a fost racit, cu antibiotice, aersosoli si altele de sambata incoa.

Azi vom iesi afara, e bine, Doamne ajuta. Pana sambata la party, cu ajutorul Domnului suntem refacuti in totalitate.
Laurita

Maine merg la job asa ca sper sa scriu mai mult, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lumi multumim ptr capea (cum zice Eva)
DanaH ce frumos ai povestit despre ziua Teodorei!
Mihaser, Sanatate multa si lui Cristi (nu avea ROR-ul?) si recuperare usoara ptr Eli! Wow, mai aveti putin pana la 1 iunie!
Fetelor, ati facut careva vaccinul de 4 ani? Noi ne-am programat pe 30 aprilie la control.

Pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Simo, ce frumos e Arsenie!

Mihaser, bafta cu operatia si recuperare usoara! Sanatate piticilor!

Belle, wow, faci si sport si ColonHelp, o sa devi fotomodeala!

Aly, sanatate lui Vlady! ti-am motivat absentele dar de maine inapoi la treaba, da? nu ma lasa singura pe aici
cum merg pregatirile pt party?

Ylari, si Cristi tot "capea" zice

noi n-am mai fost la dr de cateva luni! luna vitoare o s-o programez si eu pe Cris pt vaccin!

Dana, sa va fie de bine! da' stiu ca v-ati petrecut!

Adriana, spor la cautari! si mie mi-e groaza de mutat, la cate case am schimbat in Bucuresti in astia 10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Ylari si Robert zice "capea" cateodata.
Multam si pup, acum sunt nitel mai bine, sa zice 90% refacuta.

Dar oare voi mai manca vreodata?? nu ca ma intereseaza sa manananc, dar eu, gurmanda, hapaitoarea, mancacioasa... mi-am pus o cana d echefir si cand am spalat-o am vazut ca nu l-am baut pe tot!

Belle am retinut, Doamne sper sa nu mai patesc, ma ia plansul cand ma gandesc, nu mai pot sa trec prin asa ceva, in orice caz, nu mai stau acasa daca se intampla. :((

Alysh sanatate si recuperare!

Uff..Sis ne-a multumit pt urari, dar zici ca e suparata pe noi, asa a facut-o.

Inais ia nu mai trage tu mami atate tine, da??? O s afaci sport in concediu, ok? Inot, fitness, spa..ok???Lasa scarile si etajele si tot, cred ca ai destule pe farfurie. Te pupam cu drag, eu cu carliontul meu care sta si se uita acum al ce scriu.

Adriana in afara de we, am inceput sa iesit dupa amiaza, dar dupa 6, cand vine tati, aseara am fost in Bordei, e super, Robert si-a facut un prieten si asa dulci erauuuu..au alergat prin zona aia cu iarba si papadii, se tot intrebau "mai esti prietenul meu?" si tot asa, Robert ii aducea "cea mai frumoasa cocodie!". Dulci, dulci, ducli d etot la varstele astea!
Azi nu, dar poate maine bagam niste "tuburi uiashe" in Floreasca. Te-ai baga dupa 6? Sau e deja ora de nani 6-7 asa?

Mergi la inceput

Parcul Floreasca e cel de la patinoar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lorich lasa mami ca iti revii tu, e normal sa nu te uiti la mancare dupa o criza de-asta.
Pupici!
Belleane am uitat ieri sa te felicit pt kg pierdute, la mai multe jos, cate vrei tu! Imi e dor si mie sa ma misc mai usor, sper sa imi revin repede. Oricum zilele astea merg sa imi cumpar un costumas sport foaaaarte dragutz cu fusta mini si tricou roz bonbon amandoua, o nebunie, abia astept sa il port, chit ca o fi la vara viitoare ca vad ca sunt invadata de celulita, ca de ingrasat nu m-am ingrasat...
Alysh sper ca e bine Vlady acum, dar cum de a racit, a luat de la gradi? Sanatate multa va doresc.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput