Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mihaser ce bine ca a trecut!! M-am gandit la voi ieri! phuu..gata, a trecut, bravo fetita mare si cuminte!!
Sanatate fratiorului! Dar ce, cito sau monu sunt incluse in ROR? Ca stiu ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Ei, fetele babei... poate ca e mai usor de scris pe Fb (in sistem chat ) sau poate am 'batranit io si chestii mai delicate le vreau in cerc inchis, cumva. Dar nu, nu e ceva ....ascuns si incitant. Vorbeam acolo, printre altele...intrebam eu, daca ai vostri copii de 4 ani asculta de voi cand e cazul sa asculte, daca ati facut ceva in sensul asta, daca sunt ei mai docili sau ...in tema asta era discutia la care ma refeream.

Eu am niste nemultumiri legate de Robert, c anu ne asculta uneori, mai ales in momente importante (gen sarit in strada etc), apoi il am pe tati ce imi arata "exact" cum gresesc eu ca sunt prea buna cu Robert si uite "cum a ajuns" si cam asta.

Voi, nefeisbuchistele, ce fel de copii si metode aveti?

Pai... nu stiu daca am vreo metoda Eu cred ca si Eva este un copil ascultator. Desi evident are si ea personalitatea ei, nervii ei uneori , mai ales cand este obosita, dar reusim sa ne intelegem, ceea ce ma bucura. Nu face tampenii si pe strada e salbatica rau de tot, sta numai de mana mea sau a persoanei care o insoteste, nu alearga de langa noi, dar asa a fost de mica.
In rest ma supara ca vb tampenii, de ex ieri in masina imi zice "mami, de ce vrei tu sa ma batzi in fiecare zi?" care eu nu dau in ea fetelor, mai tzip cand intinde coarda dar nici pomeneala de batut Sau imi zice ca sunt urata si o sa arunce pozele cu mine Cred ca lucrurile astea sunt si pe fondul faptului ca nu prea mai pot sa ma joc cu ea, sarcina ma solicita la maxim acum pe final si e un pic geloasa. Cred ca asta e problema noastra acum. Ah, sau il mai are si ea pe NU in brate, dar reusim sa ajungem la un consens. Ideea e ca eu niciodata nu am intrebat-o cu ce vrea sa se imbrace, am imbracat-o pur si simplu in ceea ce am hotarat eu ca e de imbracat, niciodata nu o intreb ce vrea sa manance, ii dau eu ce am pregatit in ziua aia, adica ea se cam vede in fata faptului implinit, sau o chem sa ne uitam la desene seara (strunfii) si atunci o imbrac in pijama si cand se termina stingem lumina si asta e, fara comentarii. Alternam serile cu desene cu serile in care ii citesc povesti. Dupa ce ii citesc trebuie musai sa imi citeasca si ea dupa care stingem veioza si ne culcam. Mai are seri in care vrea musai pe tati langa ea, asta e, acceptam si vine tati, si asa nu ne cere mare lucru.

Cam asa suntem noi.

Mi-a facut kk cam moale. I-am facut un ceai de menta dar scrie pe el ca nu are menthol si in paranteza scrie (applemint) o fi bun ptr constipatie? Ei nu cred ca i-am mai facut dintr-asta. Ceai de menta "normal" nici nu cred ca am in casa. Ah, nu numai ca a facut cam moale dar dupa ce a facut la wc a scapat un pic si pe ea a trebuit sa o spal, schimb, bag rufele la spalat........ Nu cred ca are ceva ca nu s-a plans de nimic si nici temp nu are. A baut zilele trecute cam multe lichide, inclusiv compoturi, ei i-am dat iaurt si aseara (simplu) si azi dimineata (cu banana si biscuiti) o fi de la astea?

Pfuuuu, era sa pierd mesajul

Eu am contractii BH la greu de azi dimineata, sper sa nu facem vreo boacana...

Va pupez.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

yLARI: stai linsitita mamicule,esti in concediu, cat mai ai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui belleane

yLARI: stai linsitita mamicule,esti in concediu, cat mai ai?

Te iubim, printesa Victoria!!!

Concediu in pod, sunt pe laptopul de sv cu trebi bine ca nu sunt la birou oricum... pai mai am destul am 32 sapt si vreo doua zile...

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

Multumesc fete dragi Nadia, Ylari, Adriana,Ms bb, Alysh, Belle, Lorich, Nicole, Mihaser va puuup pe toate pt urarile de aici si d e pe fb. va iubesc pe toate pt ca existati!!!

LA multi ani puiului Edvin , multa sanatate si sa fii cuminte!!!

Va las desi stiu ca la voi e deja jumatatea zilei ..la noi abia a inceput ziua...

pt fiecare pe alese!!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ai fata cumintica Ylari!! Bravo Eva! Si sanatate multa!! Si tu mami, usor, usor, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Si Annika e incapatanata si uneori desi i se spune de "n" ori tot face nazbatii ... eu tip de cele mai multe ori
At reactioneaza si mai rau; daca o iau cu binisorul se potoleste, uneori insa nici cu binisorul nu vrea sa asculte
Eu incerc sa evit situatiile unde se lasa cu miorlaieli

Ylari, cand va aparea si bebe cred ca o sa apara si mai des situatii de genul asta, ca va imparti dragostea ta cu fratiorul
La noi, Lara avea niste iesiri tare urate si eu aveam si ajutor pe mama, dar ea ma vroia numai pe mine, numai pt. ea.

Belleane, eu sunt pt. intalnire, mai ales ca noi suntem tot weekendul si luni singure, deci ne putem organiza cum vrem

Mai e cineva doritor?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Ylari, cand va aparea si bebe cred ca o sa apara si mai des situatii de genul asta, ca va imparti dragostea ta cu fratiorul
La noi, Lara avea niste iesiri tare urate si eu aveam si ajutor pe mama, dar ea ma vroia numai pe mine, numai pt. ea.

Pffuuuu, si eu care credeam ca o sa fie mai bine... O sa il avem pe tati la inceput cu noi. L-am instruit sa-i spuna soacra-mii sa nu-i vina vreo idee sa ma trezesc cu ea aici sa ma apuce pandaliile si din cauza ei. Iar in perioada asta Eva s-a apropiat mult de tati, na daca eu nu prea ii mai pot raspunde solicitarilor... Chiar am planuit ca Eva sa doarma cu el si eu cu bb, ma gandeam sa ma suplineasca el (intr-un fel) Nu stiu, nu stiu cum sa fac sa fie bine, oricum as face cred ca oricum va suferi saraca de ea Eu nu am nimic de facut decat sa o asigur tot timpul ca o iubesc... ea intelege, lucrul asta il intelege si desi se mai supara uneori dupa aceea ma mangaie si imi zice ca sunt buna asa ca nu imi spune numai rautati

I-am cumparat primul cadou ptr ziua ei, i-am luat un set de mic dejun de la play dough, mi-a zis de cateva ori ca il vrea (a vazut reclama la tv) in weekend cred ca vom merge sa ii cumparam si bicicleta, si nu stiu ce altceva sa ii mai cumparam. Are o gramada de zanitze, casute de la lego, strumfi si animale domestice, cand se joaca cu toate zici ca a explodat casa...

Voi ce le-ati mai cumparat?

Of fetelor, am de mers la 3 botezuri si ma bazam pe rochia de la cununia civila (cand am fost tot gravidoasa cu Eva, dar mai mica sarcina) si nu mi se inchide fermoarul, deci sunt disperata

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput

seara buna

Fetelor aveti vreuna statie de calcat?
Calca la verticala? Sunteti multumite? V-a usurat calcatul?

Multumesc frumu

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Hai ca pe fb nu m-am bagat din lipsa de timp, dar scriu aici: Victoria a avut vreo 2-3 saptamani in care numai ce a vrut ea a facut! De am ajuns la disperare! De fapt, am scris si pe fb. In general e cuminte, dar nu se juca singura nici 5 minute; am ajuns la concluzia ca era de la oboseala. De o saptamana nu am mai trezit-o noaptea ptr. amidon, si e alt copil! Efectiv ma lasa sa ma mai uit la cate un show la tv, sa stau la comp., sa am timpul meu. ne jucam juma de ora- o ora, apoi iau o pauza de 10-15 minute. Ca sa nu va spun ca azi m-a lasat pe Skype cu Diana (sora-mea) o ora jumate! A stat si aici cu mine, si in sufragerie la desene, a si papat cu fetele (nepotelele mele), erau toate trei in fata camerei web si mancau! Asa bine a papat si Victoria
Pe strada nu fuge de langa mine niciodata. Merge frumos pe langa mine si cand ajungem langa strada imi da manuta si trecem strada de mana. In magazine am invatat-o de cand era miiiiica, mica (pe la un an) sa ma tina de haine cat ma uit eu la ceva, sa stiu ca e langa mine. Intotdeauna ii spun ca daca ea nu ma vede pe mine, nu o vad nici eu pe ea, deci nu poate sa se indeparteze de mine pana unde sa nu ma mai vada. In fata casei, cand isi plimba papusile, are distanta de trei case sa le plimbe. Casa noastra, cea din dreapta si se intoarce ca langa casa din dreapta e o parcare mare si pana la capatul casei din stanga, ca ei au drive-way si intra, fetelor, cu o viteza in drive-way-ul ala de zici ca-s nebuni! De asemenea ii repet intotdeuna sa NU se opreasca in spatele masinilor stationate, ca daca pleaca masina (cu sofer), soferul nu o vede in oglinda, ca nu e destul de inalta. Cam atat imi amitesc acum. In general ma sculta, mai are momente cand se opreste in spatele masinilor parcate, ca ori (zice) nu-si da seama, ori a uitat... desi, mi-e greu sa cred ca a uitat, mai degraba nu si-a dat seama ca e o masina, sau nu a gandit. Ca de uitat, elefant am! Are o memorie incredibila! Imi povesteste lucruri de la ziua ei de anul trecut, sau de asta-vara... chestii pe care eu abia mi le amintesc.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput