FIV in Ungaria 160
Raspunsuri - Pagina 9
Amina84 spune:
Buna dimineata !!!
Am intrat sa va urez o duminica frumoasa si plina de iubire.
Va pup pe toate.
amaradia spune:
Buna dimineata,
Sa aveti o zi frumoasa asa cum este afara.
pentru toate fetele
"Invinge durerea, fii vesel cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte" - William Shakespeare
Amina84 spune:
Buna fetelor !!!
Care din voi e in strainatate?Toate sunteti in Romania?
Pentru cele care ati fost la Szeged,cum ati facut cu cazarea,cum e mai bine,sa imi caut singura sau sa vorbesc din timp cu doamnele traducatoare?
La mine e problema ca am nevoie de conditii,de apartament sau garsoniera,sa am baie proprie si nu cada,ci dus,ca sotul meu sta mult la baie(din cauza lipsei sensibilitatii) si nu poate intra in cada.
Nu stiu cum sa fac,mai mult ma preocup pentru el de cum pentru mine.
Cum e mai bine de mers cu masina sau cu avionul?
Offf tare sunt incurcata,inteleg engleza,dar nu o vorbesc,si trebuie sa dau multe amanunte ca sa explic ca vin un sot invalid 84 %.
YLENIA spune:
Buna dimineata fetelor!In sfarsit am putut sa intru si eu,ca pana acum am avut calculatorul virusat si nu puteam intra.Nu pot sa nu le felicit pe OLIMP si pe IMI pt cat curaj ati avut pana acu si cat de bine ati depasit situatiile.Felicitari!IMI iti doresc sa fii o mamica a 2 gemeni!AMINA bine ai venit printre noi!Si acu sa va povestesc ce am facut saptamana trecuta la szeged la dott Zadori.Am ajuns in ungaria la 1 noaptea nu aveam nimic prenotat asa ca a trebuit sa ma plimb in jur de o ora sa-mi caut cazare pt noaptea aia.M-am cazat la un hotel nu conteaza numele m-a costat 60euro(2persoane)dar nimic conditii.Ca traducator am avut pe d-na ANNY care e super de treaba.Am ajuns la dott m-a vizitat,mi-a facut ecografia,s-a uitat peste analizele mele si a sotului,e totul OK.Deci dupa 15 iulie sunt prenotata pt fertilizare.Cu o luna inainte trb sa iau anticonceptionale si femibion 800.Asa ca doamne ajuta!Fetelor sunt stresata cu cazarea mi-e frica ca nu am sa gasesc nimic.De preferat as vrea sa-mi inchiriez o garsoniera dar nu stiu cu cine sa iau legatura.Aveti vreo idee?IMI din cate am inteles ai fost cazata la d-na GYONGY.Cum te-ai gasit la ea?OLIMP ce face burticuta?Mai ai dureri?Fetelor va pup si va urez o duminica placuta ca eu trb sa plec la servici.Amina unde locuiesti in Italia?pupiciiii
madalina_gh spune:
buna,
Amina84 eu cred ca cel mai bine este sa vorbesti cu traducatoarea avand in vedere ca nu poti sa ceri ceea ce vrei engleza , in plus nu trebuie sa dai explicatii la eventuala gazda de ce vrei in aceste conditii, deci tu vrei confortul respectiv si doar atat nu cred ca esti obligata sa dai explicatii atat timp cat tu platesti ceea ce ceri.
Din cate stiu in Szeged nu exista aeroport, deci nu stiu daca este o idee buna sa vii cu avionul, vezi care este cel mai apropiat aeroport si apoi vezi daca poti inchiria o masina ca TAXI te omoara, cel puti la noi in tara tot ce pleaca de la aeroport este foarte scump. Aeroportul din Timisoara este inca functional.
Daca mai ai nevoie de informatii de aici din tara si te pot ajuta cu cea mai mare placere.
Mai ai si varianta mai ocolita, sa te cazezi in Timisoara si sa mergi cu masina in Szeged, eu asa procedez, dar stau la rude deci nu platesc. Sunt cam 110 km si se fac in aproximativ 90-100min. Sigurul lucru care te poate ajuta in acest caz este limba
Amina84 spune:
Madalina iti multumesc.
Noi nu ne-am decis inca cand vom merge,ori in vara ori la toamna.
Am vb si cu doamna Gyongyi si alte fete mi.au zis ca poate sa vina dansa sa ne ia de la Budapest,din aeroport.
Am avion direct Bologna-Budapest.
Acum sa vedem cum ne organizam.Cum am scris si mai inainte,nu stiu cum sa fac,adica cum imi convine mai mult.
1)Cand plec din Italia spre Bacau,ma opresc la Szeged , termin la clinica treaba si dupa ma duc spre Bacau.
2)Plec din Bacau ma opresc la Szeged , termin la clinica si ma intorc in Italia
3)Ori ma duc si ma intorc cu avionul
Nu stiu daca imi convine sa imi gasesc o chirie in Romania si sa merg la clinica zilnic cu masina.Nu stiu care ar fi orasul mai aproape de clinica.Tinand cont ca sotul meu nu e roman,si nu stiu daca pot sa trec zilnic prin vama fara sa mi se zica nimic.
La mine situatia e mult pe dos.
madalina_gh spune:
Amina84
Imi pare rau dar nu pot sa iti dau sfaturi, tu stii cel mai bine ce ai de facut, dar neaparat sa ai programere la medic ca altfel nu stiu daca poti sa intri la el, pe mine cand m-a bagat in birou a verificat emailul prin care eram programata, dupa care a zis ca este OK si am inceput discutia. Vezi ca si dl dr Zadori are concediu in vara, ar fi bine sa afli perioada in care el lipseste de la clinica daca mergi la dansul,luni nu stia inca perioada de CO.
O zi buna!
Amina84 spune:
Madalina eu am vb cu doamna Gyongyi si mi-a zis sa o anunt cu vreo 2-3 luni inainte si imi da ea programare.
Vreau sa merg la doamna doctor Maria Krizsan.
Iti multumesc ca mi.ai raspuns.
O duminica frumoasa.
Noi plecam la plaja,se uita sotul la Formula 1 si dupa plecam,sunt distanta la 30 de minute cu masina de plaja.
ImiMS spune:
Buna fetelor.
Eu sunt foarte trista azi...Azi e ziua in care daca nu faceam FIV trebuia sa-mi vina zana...si azi mi-a si aratata semne ca ar veni.AM ramas socata cand am vazut roz pe hartia igienica...Asta este,se pare ca drumul meu s-a incheiat aici...nici macar nu am apucat sa fac test,ptr ca pana in 30 mai este o saptamana.Ce sa zic,se pare ca nu mi-e dat sa fiu mami
Va multumesc celor care au fost alaturi de mine si va doresc sa aveti mult mai multa bafta cele care urmeaza sa faceti FIV.
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!